Zeer snel

Zeer snel

• Beoordeel het betaalproces

Simpel te bestellen, geen verborgen kosten en snelle levering. Goed verpakt. Aanrader

• Beoordeel het betaalproces

Vriendelijk, snel geleverd en mooi product.

-Klantenservice is netjes en duidelijk. -Webshop ziet er strak en netjes uit. -Prijs is zeer scherp en netjes snel geleverd door vriendelijke bezorgers!

snelle en correcte levering

prettig en en goede afhandeling

• Beoordeel het assortiment N.v.t.

Niet Goed

Goeie morgen, hoe kan ik een beoordeling doen als ik nog niets ontvangen heb , alleen BETAALD

• Beoordeel het assortiment N.v.t.
  • Beoordeel de configurator N.v.t.
  • Beoordeel het betaalproces N.v.t.

goede service en meedenkend

Denken mee wanneer je bestelling is geplaatst en wijzen je er indien nodig op dat het beter is je bestelling aan te passen om teleurstellingen te voorkomen.

zeer tevreden

goede kwaliteit, prima bedrijf

Prima en duidelijk

Het uitzoeken ging goed en de informatie over de benodigde maten is ook duidelijk. Dan is er nog een diversiteit aan de verschillende soorten waaruit je kan kiezen. De verdere bestelling ging ook goed.

• Beoordeel het betaalproces

goede service en snelle levering

7 lichtkoepels besteld. Met de configurator de juiste lichtkoepels naar onze wens kunnen kiezen.

Goed volgens afspraak

Gewoon goed

• Beoordeel het betaalproces

Bestelling helemaal in orde en snel geleverd,zeer tevreden.

Montage levering niet duidelijk

Offerte 20368839 omgezet in bestelling , geen afspraak kunnen maken wanneer bestelling geplaatst kan worden , in omschrijving staat dat ik een voorkeurs datum heeft ingepland (mij niet bekend)

• Beoordeel het betaalproces

Bijzonder SLECHT kan geen contact krijgen met klantservice

heb op 26 juli 2 koepels besteld en betaald , kreeg enkele dagen later mail dat men dacht dat er iets mis wad , op geantwoord dat de bestelling wel klopt en het gewoon geleverd kan worden verder daarna NIETS meer gehoord 5 x gebeld en het bandje ingesproken om terug gebeld te worden , niets gehoord intussen zit ik met een lekkende koepel waardoor ik nog meer waterschade krijg . het is nu 12 augustus en ik hoor maar niets. !!! als men denkt dat er iets niet goed gaat hoeft dat nog niet zo te zijn en kan men toch normaal leveren zoals op de site staat L. Hermkens Sevenum

• Beoordeel het betaalproces

Moeizaam bestellen voor een ander factuuradres

De voorbereiding gaat echt geweldig, met al die meethulpen e.d. Ik bestelde een lichtkoepel voor onze VvE en kon daarvoor niet simpel een bedrijfsnaam opgeven. De mail met het beoordelingsbezoek begon daardoor met "Beste VvE". Op de factuur staat wel een veld voor bedrijfsnaam, wat leeg was gelaten, maar ik kwam nergens de mogelijkheid tegen om die te specificeren.

• Beoordeel het betaalproces

Netjes gedaan, installatiekosten wel hoog

Het bestellen van de nieuwe lichtkoepel ging heel gemakkelijk. Ik werd direct geholpen door de eerste medewerker die ik aan de telefoon kreeg. De aflevering was ook volgens afspraak. Het installeren werd de eerste keer afgezegd op het laatste moment. De tweede keer werd het wel uitgevoerd. Ik vind alleen 150 EUR montageservice voor een klusje van 20 minuten wel erg veel. een advocaat is bijna goedkoper. Daarbij werd de oude lichtkoepel niet meegenomen en moet ik die zelf afvoeren.

• In hoeverre bent u bereid om in de toekomst weer een aankoop te doen bij Lichtkoepelgigant, of een van onze andere websites?
  • Welk onderdelen van de website en het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? N.v.t.
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Duurt te lang voor bestelling komt.

In maart order geplaatst, 4 koepels, nu is het 16 mei nog niets ontvangen. De ene fout na de andere. Zijn vandaag in Purmerend geweest, hopen dat de bestelling nu gauw komt

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Meer communicatie

Zijn niet te bereiken en reageren niet op e-mail

Heb een lichtkoepel besteld van het verkeerder formaat. Het lukt me niet om deze terug te sturen omdat ik geen contact krijg met een medewerker. Wellicht dat het me alsnog lukt, of dat ze op deze beoordeling reageren. Dan pas ik hem aan :-)

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? reageren

goede producten maar de communicatie kan beter

We hadden een lichtkoepel besteld met montage. De montage zou bij de prijs inbegrepen zijn maar dat was een vergissing. uiteindelijk kregen we een lichtkoepel geleverd zonder verder vooraankondiging en de bezorger stond al vroeg voor onze deur. Gelukkig waren we thuis. Bij nader inzien wilden we een ander type lichtkoepel. Ruilen was geen probleem maar de levering van de nieuwe kon niet samen gaan met het oiphalen van de eerder bestelde. deze werd later bij ons opgehaald, ook zonder verdere aankondiging. Gelukkig waren we weer toevallig thuis. De levering van de koepel en het plaatsen er van gebeurde niet op hetzelfde moment en er zou een monteur langs komen. Toen we na een week nog niets hadden gehoord hebben we contact opgenomen en bleek de monteur van niets te weten. Het was niet doorgegeven. Nu hebben we , na een paar weken het geld van de lichtkoepel die we retour hebben gestuurd nog steeds niet ontvangen. Dus er gaat weer een mailtje uit. We zijn tevreden over de monteur en de plaatsing maar logistiek loopt het niet zo lekker. Met vriendelijke groet, fam. de Haan Nieuwegein

• Welk onderdelen van de website en het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Communicatie over de status van uw bestelling, Bezorging
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Zie bovenstaand verhaal

Wisselende ervaring

Ik had een lichtkoepel een maat te groot besteld. Gelukkig kon ik die makkelijk annuleren. Ook de levering en installatie van de juiste maat lichtkoepel verliep soepel. Wel heb ik 10 werkdagen moeten wachten op terugbetaling van de 1e lichtkoepel. Dat vind ik te traag in deze tijd

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Snellere terugbetaling

Prima Service

Aardig ontvangen in de showroom en men heeft keurig kunnen laten zien hoe de lichtkoepel wordt gemonteerd, bij thuiskomst gelijk 1 besteld en twee weken later is hij gemonteerd, zeer blij mee.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Online besteld, prima levering

Online twee keer een ventilatieraamwerk gekocht. Beide keren een week later geleverd dan bij bestelling beloofd. Transportplanning is lastig te bereiken, misschien de planning per mail versturen? Beide keren stond de transporteur om 8:15 op de stoep, gelukkig waren huisgenoten uit bed. Prima product, eenvoudige installatie.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Leveringsdatum en tijd communiceren kan beter (per mail of bsms)

Alles komt goed

Zowel in het bestelproces als in de uitvoering zijn er obstakels geweest, maar alles komt goed!

Online prima te bestellen.

Online snel besteld. Overzichtelijke site met duidelijke uitleg. Wij hebben ook gekozen voor de plaatsing van de lichtkoepel. Prima gedaan alleen vinden we het apart dat die geen ladder bij heeft. Een lichtkoepel doe je toch niet op de begane grond.

Zeer slecht in contact met klanten.

Ik heb op 9 januari een lichtkoepel retour gestuurd. Tot op de dag van vandaag nog steeds geen geld retour ontvangen van ze. Ze zijn per telefoon niet bereikbaar en op de mail wordt ook niet gereageerd. Gaat om fakt, 20289211. Ik heb ze tot 9 april de tijd gegeven om te reageren anders gaan we rechtsbijstand erop zetten.

Uitstekende service

Ik ben telefonisch heel goed geholpen bij het maken van mijn keuze en de levering en montage zijn in goed overleg snel en stipt uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden met de Lichtkoepelgigant.

41 JC Beetslaan

Hoofddorp 2131 AH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire