Fijn bedrijf met kwalitatief goede spulllen

Een schommel gekregen echt lang geleden. Door drie kinderen zeer intensief gebruikt. Na 8 jaar een zelfde schommel erbij gekocht voor nog meer schommelplezier! Snel geleverd. Prima bedrijf en echt een aanrader!

Schommel werkt goed. Foutjes perfect opgepakt.

Een stevige extra brede schommel besteld. Helaas beide onderdelen de verkeerde geleverd en helaas niet gelijktijdig door mij opgemerkt. De juiste onderdelen zijn zonder problemen verstuurd. Er zat zelfs een briefje met Sorry bij, van de inpakker. Overal raad ik ze zeker aan.

Na heel positief contact geen antwoord meer

Beste, na aankoop van touwen voor schommels vroeg ik of de touwen sterk genoeg waren voor volwassenen > 80 kg… ik kreeg - na contact- de melding van een ander item… koorden met schommel… ik had enkel de touwen gekocht… dus was de commentaren niet relevant. Ik heb beleefd gevraagd om de comment nogmaals te herzien… geen antwoord meer… 1 echt spijtig nu eerste positieve contact… 2 dit gaat om veiligheid… dom .. dom .. dom.., !!!! Ik heb dr touwen nog altijd niet geïnstalleerd…

Fijn bedrijf! Top kwaliteit!

Wij hebben 2 schommels hier gekocht. Levering, service en het product allemaal top. En een super behulpzame klantenservice. Meer dan tevreden....en mijn dochter ook!

Snel en kwaliteit

Topspul

Snelle levering. Prima materiaal. Klimnet en klimtouw. De kleinkinderen vinden het fantastisch.

Degelijk materiaal !

Kwalitatief materiaal aan betaalbare prijzen en ook nogeens een snelle correcte levering.. een mens kan niet meer verlangen

Top schommel

Keurige schommel voor een nette prijs. Ik was wel een beetje bezorgd toen eerst alleen de schommels werden geleverd. Echter na een paar dagen werd ook het hout en de overige constructiedelen geleverd,

Heel tevreden! Super service, zeer behulpzaam!

Spullen besteld om een schommel te maken en alles wat geleverd is heeft een zeer goede en degelijke kwaliteit. De kinderen zitten er vrijwel dagelijks open willen altijd zo hoog mogelijk komen. Alles blijft goed en soepel draaien. Echt een zeer goede kwaliteit.

Uitstekende service

Ik beveel de bruine aan.

Goede producten, goede prijs en snelle service

De geleverde handgrepen en voetsteunen voor veertoestellen waren makkelijk te installeren en zorgen weet voor een frisse verzorgde uitstraling. De kwaliteit ziet er ook goed uit en ze voelen ook goed. En deze producten waren met een paar dagen bezorgd, dus een goede en snelle levering. Al met al erg tevreden met De Bruine Speeltoestellen.

Alles prima verzorgd

Alles prima verzorgt

Handleiding kwam niet overeen moet geleverde schroeven

Uiteindelijk zelf bij hornbach de juiste schroeven moeten kopen. Handleiding klopt voor geen meter of de verkeerde schroeven zijn bijgeleverd.

Meedenken en goede service ontbreken zeker niet. Netjes geleverd.

goede betrokkenheid en relatief snelle ondersteuning

We hebben op onze openbare speelplaats in het recreatiepark Horizon te Renesse onze speeltoestellen grondig moeten renoveren. Met behulp van De Bruine zijn diverse opties onderzocht en uitgewerkt. Uiteindelijk is ook een speeltoestel vervangen en konden relevante onderdelen worden geleverd. Het onderhoud is afgesloten met een positieve inspectie.

Goede kwaliteit Vriendelijke medewerkers

Altijd goed

Gewoon goed, kwalitatief degelijk spul, goed verpakt en snel verzonden

Volgende keer zou ik hier zeker weer kopen

Vriendelijk, meedenkend en behulpzaam

Snel, prima kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit

zeer tevreden

heb een buitentoestel gerenoveerd en hier vond ik al het nodige, besteld en heel vlug geleverd. Mvg Filip

goede snelle levering

snelle en goede levering, en goed product

Keurig geleverd en goede kwaliteit

De website was duidelijk en mijn dochter is helemaal blij met de verrijkingen in de tuin. Mooie roze ringen voor in de schommel, een tuimrek en een autoband schommel. Heerlijk om weer buiten te spelen.

Snelle en goede levering

Heel blij mee! Mooie kwaliteit schommels en klimtouw. Kinderen genieten met volle teugen

Doen wat ze beloven

Ik had een boomschommel besteld en wilde er nog bevestigings materialen bestellen, dit kon ik niet vinden en heeft de dame aan de telefoon aangegeven hoe ik dat het beste kon doen en ook nog even voor het gemak 2 foto’s gestuurd

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?