Heeft lang geduurd, verschillende keren zelf moeten mailen over de bestelling

Top bedrijf

Alles meer dan in orde Vriendelijk Goede service kortom TOP

Prettig

Duidelijke webshop,snelle levering en goeie kwaliteit

Goede service snelle levering

Goede service en snelle levering

Snelle en aardige levering

Prima prijzen. Degelijke spullen. De touwen voor de schommels zijn wel erg dun en houden voor het schommelen niet lekker vast.

Prima materiaal en top service

De Bruine heeft een uitgebreid assortiment, als je iets besteld wordt het snel thuis geleverd.

Super service.

Wij hadden een tweetal weken geleden een glijbaan besteld en deze was onmiddellijk geleverd, met het slechte weer en andere verplichtingen hadden we deze niet onmiddellijk opengemaakt. Bij het openen stelden wij echter vast dat deze gebarsten was. Dan terug contact opgenomen en de foto's opgestuurd van de beschadiging en hierop hebben ze binnen de twee dagen een nieuwe geleverd. Alvast nogmaals bedankt.

Snelle levering en goede kwaliteit

Via internet bij de Bruine speeltoestellen terecht gekomen. Via de site een schommelstoel en bevestigingshaken besteld. Deze werden snel geleverd en deugelijk verpakt. Zeker een aanrader!

Snelle levering van prima product

Mooie schommel en bijpassende haken, snel geleverd! Prima ervaring.

goede service

vriendelijk telefonisch contact, meedenkend en snelle levering.

Prima service en kwaliteit

Dit bedrijf doet wat het beloofd en de kwaliteit is ook prima.

Blij mee!

Blij met mijn aankoop. Prima service!

Net product

Heel goede ervaring product als omschreven. Nette en snelle levering.

Goede Ervaring

Snelle levering en passend product

Mooi product.

Bestelling meegroeischommel

De bestelling was gemakkelijk online te plaatsen, werd direct per mail bevestigd en keurig op het bevestigde tijdstip afgeleverd. Prima voor elkaar.

Leuk assortiment en snelle levering

Op de website vind je een ruim assortiment met leuke speeltoestellen en accessoires. Wij hebben 2 stangen voor een duikelrek gekocht, het was binnen 2 dagen in huis.

Goed Bedrijf

Ik heb er paalhouders gekocht en ben er zeer blij mee dankjewel

Zeer snelle levering.

Werd goed op de hoogte gehouden wanneer ze mijn pakket kwamen leveren.

Snel geleverd en goede producten!

Turn ringen besteld en de volgende dag al binnen. Alles naar wens en eindeloos speel plezier voor de kids! Erg blij mee.

Stang en palen uitstekend, bevestigingsmateriaal slechte kwaliteit

Ik ben tevreden over de stang en de palen, maar de bijgeleverde houtdraadbouten zijn van erg slechte kwaliteit. Ze knappen kapot als je ze aandraait. Ik heb zelf rvs bouten gekocht van dezelfde maat, dat werkt goed. Ik zou het aanbevelen, mits de bouten aangepast worden.

Snelle levering,

Goed product, en - verpakt.

Prima glijbaan

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd en een goede kwaliteit!

Aanrader!

We hebben 2 keer iets besteld. De bezorging was steeds snel en de producten van goede kwaliteit. De 2e keer werd een verkeerd product geleverd. De klantenservice was goed bereikbaar en het juiste product werd daarna snel opgestuurd.

Vlotte en duidelijke bezorging van het gewenste product

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77