TOP !

Zeer vlotte levering . Goed product !

Snelle levering en service

1 van de twee bestelde tumbling bars was verkeerd geleverd. Na een belletje werd dit snel opgelost

Goed product en snel geleverd

Losse glijbaan voor bij een klimtoestel besteld, afmetingen klopte goed, snelle levering

Uitstekende after sales

Ik had 2 schommels besteld , bij de eerste levering werd er 1 schommel geleverd , ik heb dit gemeld en de 2e schommel werd de volgende dag al geleverd , snelle reactie , goede service

Uitstekende service en snelle levering

Goede telefonische ondersteuning, nog gebeld om iets extra toe te voegen en is zonder problemen uitgevoerd. Top

altijd top

altijd top, van bestellen tot leveren.

Snel en super

Snelle levering en goede service. Prima kwaliteit.

Snelle en goede service

Een goed bedrijf.

Snel reageren en geleverd.

Top!!

Stevige spullen goede kwaliteit

Heel aardige mevr aan de telefoon die mij Fantastisch geholpen heeft De schommel optijd geleverd

Tevreden

Pakket werd netjes afgeleverd.

goede spullen, snelle levering

goede spullen, snelle levering, zeer tevreden.

Degelijke professionele kwaliteit en uitstekende service

Een professionele babyschommel besteld via internet. Direct na het bestellen kwam ik erachter dat ik de verkeerde had besteld. Meteen een appje gestuurd en de volgende morgen wed ik al vroeg gebeld en is het keurig opgelost en werd ik keurig en plezierig te woord gestaan. Goed bedrijf hoor. Chapeau

Snelle levering en netjes bezorgd

Snel geleverd, goed verpakt en ruim voor de afgesproken tijd bezorgd.

Product volledig volgens beschrijving, snel geleverd!

Patron schommelband

Degelijk materiaal, top!!

Goede service.

Online bestelling geplaatst. Deze bestelling werd correct, zoals aangegeven, bezorgd.

Robuuste schommel

Betrouwbare en robuuste schommel. Ook de schommelhaken aangeschaft voor een veilig en stevig ophang systeem. Voor de zekerheid wel wat vet aangebracht op de haken voor een stille en soepele werking, maar zeer robuuste haken! Vermoed dat de schommel jaren mee gaat door de kwaliteit van zowel het zitje en het dikke touw. Ook snelle zending!

Topppp

Top kwaliteit!

Fantastisch!

Snelle levering en goede producten. Klantenservice is ook goed en snel bereikbaar.

Degelijk en veilig.

Schommel is degelijk en veilig, door rubberen zitting.

Top producten

Zeer duidelijke en nette website. Too kwaliteit producten. Snelle levering.

Snelservice en goed spul voor een normale prijs.

Onderdelen voor mijn schommel besteld. Binnen 1 dag geleverd en degelijk spul. Niets op aan te merken

Prijs kwaliteit goed.

De bouten niet te vast aandraaien anders knap de lak van de stang af.

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77