Snel en prima voorraad

Professionele website Ga zo door... Als ik weer een serie nodig heb, hoop ik dat je wat met de prijs kunt doen....

Geweldige service

Prachtig speeltoestel uit gekozen! De kinderen zijn er helemaal weg van. Wij super blij dat hij zo mooi weg blend in onze tuin. Service super snel en fijn. Zelfs een extra controle voor dat de bestelling is doorgezet. Voor iedereen aan te raden

Precies zoals verwacht

Mooi product voor goede prijs

Mooi product t voor goede prijs en prima verzending

Goed service

Goed service

goede service, goede kwaliteit van geleverd product

trap voor glijbaan gekocht snel geleverd en van goede kwaliteit

Topmateriaal!

Makkelijk te installeren. Stevige baar en toch niet te dik voor kinderhanden. Kleindochter is blij, dus oma en opa ook. Verzending liep ook heel vlot, goed verpakt.

Goede service!

Bestelling was niet compleet maar na één mailtje was het missende onderdeel snel afgeleverd.

Top service en snelle levering

We twijfelden over wat we precies te bestellen hadden, ook technisch/constructief gezien. De klantenservice heeft na overleg met een monteur ons van top advies voorzien. Tevens was de levering zeer snel.

topkwaliteit

We kochten een schommel met touwen, prima kwaliteit enn ziet er mooi uit

Top verlopen

geweldig.

Met groet van CasinoAvond.com

Mooie kwaliteit ringen/rekstok.

Kleindochter is er blij mee en maakt er veel gebruik van.

H-ankers voor reparatie obstacle rig

Ik had H-ankers gekocht om de poten van mijn speeltuin te herstellen. Die poten stonden in de volle grond. Ik heb de onderkanten weggezaagd en nu staan ze in de ankers 5cm boven de grond zodat ze niet meer kunnen rotten en ik nog veel jaren plezier zal beleven aan mijn obstacle rig.

Wij zijn heel tevreden over de goede zorgen en de correcte levering

Een echte aanrader

Snelle levering evenals antwoord op mijn vraag voor info.

Betrokken en professioneel

Mooi materiaal. Snelle levering. En toen de vervoerder steken liet vallen, werd er pro-actief gehandeld.

Goede kwaliteit

Degelijke producten voor een goede prijs

Er liep iets mis op de website, maar de communicatie daarrond was snel en correct. Geen onpersoonlijke koopervaring en snelle verzending.

Prima maar heeft wel lang op zich laten wachten

Netjes verpakt, goede instructies. Duurde vrij lang voordat bestelling geleverd werd

Prima levering

Prima bedrijf

Geweldig product en snel geleverd

Ik bestelde een stevige babyschommel. Deze werd zeer snel geleverd en is van zeer goede kwaliteit.

goede service

snel verzonden en goede kwaliteit en communicatie

Mooie schommel gekocht, goede service

Mooie schommel gekocht voor mijn dochter. Zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en service!

Prachtige boomschommel

Door een mooie systeem wat ook ‘vriendelijk’ is voor de boom, nu weer een prachtige schommel kunnen ophangen in de boom. De website is duidelijk en de schommel + de banden zien er goed uit. Schommelen maar!

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?