Mooie rekstok Snelle levering

Fantastisch! snel en vriendelijk.

Snelle verzending. Echter door de slechte bezorgservice van DHL pakket zoekgeraakt. Na contact met De Bruine Speeltoestellen, onderzoek ingesteld en dezelfde dag opnieuw verzonden. De volgende dag in huis. Ze zijn nu met een andere pakketservice in zee. Super service. Fijn bedrijf!

Veel keuze en snel geleverd

Veel leuke speeldingen en accessoires die erbij horen

Fijne website, snelle levering

Fijne duidelijke website. Snel Gevonden wat ik moest hebben. Snel geleverd en duidelijke montage instructie.

Is nog niet ingebruik

Levering prima

Ik ga het cadeau pas eind van de maand geven!

Deskundig en professioneel advies gekregen bij de aanschaf van een trapeze op zolder.

Uiterst vriendelijk geholpen; tijd nog moeite te werk bespaard. Ik zou hier zeker mijn vrienden aanbevelen hier te kopen!!!!

Matige kwaliteit

De duo touwen aan de duo schommel zitten in een te grote ring waardoor deze bij het schommelen heel de tijd van boven naar onder schuiven. Niet ideaal..

Goed materiaal

Goede spullen en snel geleverd. Wel jammer dat ik thuis moest zijn voor de levering, had het liever opgehaald bij een afhaalpunt

Meegroei schommel voor binnen en buiten

Mijn kleinzoontje is heel blij met de B-Play Babyschommel Groeimodel Groen *BR. Hij zal er nog vele jaren plezier van hebben. De schommelhaken Marathon Basis met ABEC 7 kogellagers voor geruisloos schommelen zijn van hoge kwaliteit.

Snelle levering en het product voldoet aan de verwachtingen

Een uitdaging om dit te plaatsen, maar mooi resultaat!

Beste, Al bij al is het een hele karwei om een goede verankering in de bodem te hebben en alles in elkaar te steken. Het resultaat echter is mooi. Toch ook enkele opmerkingen ivm de opbouw: - het is niet duidelijk in de handleiding dat de rode afdekkingen samen met de bouten moeten geplaatst worden (heb alles terug los moeten maken) - met de rode afdekkingen is het echter niet mogelijk de schroeven vast genoeg aan te trekken. Het harde plastic scheurt los. HIer moet een andere manier van afdekken gevonden worden, ik vermoed dat op termijn deze allen afbreken. - de 'gele' afdekkigen voor de 6 houtschroeven passen niet in de gefreede gaten. Ofwel te groot gefreesd, ofwel te kleine diameter van de afdekking. Voor het overige alles ok. met vriendelijke groeten, Gie

Helemaal TOP!!!

Snelle levering! Ik ga er nog een bestellen!

super

Goede en snelle service

Mooie spullen niet duur, snel geleverd

Weinig aan de titel toe te voegen

Goede service, netjes te woord gestaan.

prefab alpaca hooiberg besteld , op tijd geleverd, Heel makkelijk zelf in elkaar te zetten, kortom super.

niet helemaal duidelijk of je speelgoed te gelijkertijd kan gebruiken

een 3 in 1 speelgoed voor buiten gekocht. de ringen en de stok kunnen vaak aan elkaar worden vast gemaakt dat kan hier helaas niet.

Leveren zoals afgesproken!

Geen problemen gehad, levering zoals afgesproken.

Snelle levering,kreeg ook goed advies na tel.contact

Mooie en degelijke schommelplank met ketting.

Gelijk geleverd en goed product

We hebben het snel ontvangen en inmiddels is onze dochter er volop mee aan het spelen.

Zeer tevreden over product en levering

We zijn zeer tevreden over het artikel . De bestelling en toelevering waren ook zeer vlot verlopen.

Snelle levering, goede kwaliteit

Afgelopen jaar wat onderdelen besteld. Die waren er snel en zijn van een goede kwaliteit.

Schommelstoeltje gekocht. Nette prijs, mooi stoeltje en snel verzonden !

Vlot en duidelijk

vlotte levering, duidelijke communicatie

Snelle en goeie levering

Goeie en snelle ervaring

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77