Zeer goed zoals verwacht

Snelle verzending, qualitative artikelen. Kortom zeker een aanrader

goede kwaliteit

Onderdelen voor wipwap hier gekocht. Zéér goede kwaliteit. Top!

na een aanvankelijk verkeerde levering werd het probleem supersnel opgelost!

Bij mijn bestelling was er kennelijk iets misgegaan. Er werd niet helemaal geleverd wat ik besteld had. Eén telefoontje was genoeg om het probleem uit te leggen. Er werd door de medewerker van DE Bruine direct gereageerd en de juiste spullen werden prompt geleverd en ik kreeg een retourbon om de per ongeluk verkeerd geleverde spullen terug te sturen. Snel afgehandeld dus en prima kwaliteit geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Prijs/kwaliteit is uitstekend!

Prijs/kwaliteit is uitstekend!

Goed product, net bedrijf

Ik hen een product gevonden bij de Bruine die verder moeilijk te vinden was. Daar was ik al heel blij mee maar ook met de vlotte verzending en goede communicatie.

Topuitleg

Mijn vrouw en ik wisten totaal niet welke schommel we moesten kiezen voor ons kinderen. Omwille van de het leeftijdsverschil van de kinderen (2,5 en 6) twijfelden we: nest, baby of een gewone schommel. Op al onze mails is er altijd heel snel een professionele uitleg gekomen. De levering verliep ook vlot. De schommel hangt er al een week en de kinderen zijn er dol op. Dank u wel!

Snelle levering en kwalitatief zeer goed

Eerste ervaring is zeer goed. Spulletjes netjes op tijd geleverd en de kwaliteit, in mijn geval waren de turnringen de schommelzit met montage materialen van goede kwaliteit.

Makkelijke te bestellen en snelle levering

Groot assortiment ook voor de particulier. Duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering.

Snelle en correcte levering. Goede site.

Speeltoestel Maria

Heb voor de kleinkinderen het speeltoestel Maria aangekocht. Vlotte en snelle levering, 1 onderdeel was niet meegeleverd maar na een mailtje de volgende dag ontvangen, super snelle service dus. Speeltoestel is na plaatsing toch wel wat aan de kleine kant uitgevallen, moeilijk in te schatten bij bestelling maar de kleinkinderen zijn tevreden, ik dus ook

Heel erg slordig

Ze hdaden 3 leveringen en twee keer nabellen nodig om een complete zending te leveren.

degelijke kwaliteit en goede service

schommel besteld en die werd netjes op tijd geleverd. we zijn erg tevreden want het ding was makkelijk te monteren en is van goede kwaliteit.

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering! Top!

Mooi houten peuterschommel besteld. Mooie kwaliteit.

Duidelijk en Makkelijk

Makkelijk om te bestellen voor een eerlijke prijs. Duidelijke beschrijving hoe in elkaar te zetten

Vriendelijk en uitstekende service

Erg vriendelijk en uitstekende service!

Correcte levering

We hebben 1 kleuterschommel en 1 nestschommel aangeschaft. Enkel zijn de touwen wat te kort om de kindjes met voetjes op de grond te laten : we moeten nog bekijken hoe we dit veilig kunnen oplossen.

Snelle levering en top kwaliteit

Makkelijk bestellen op een gebruiksvriendelijk site. Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle reacties op email, mooi product

De bestelde producten waren snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Bij deelname aan de foto actie werd snel gereageerd op email. Helemaal top

Mooie glijbaan, keurige levering

Leuke roze glijbaan, past precies op speelhuisje. Snel bezorgd, aardige bezorger.

Goed en snel geleverd

Haken zijn goed alleen pieper de kunststof rolletjes behoorlijk tijdens het schommelen meer dan verwacht. Verder top product snel geleverd.

Mooie stevige schommelhaken.

Top product

Mooie schommelstoel lekker degelijk

De schommel is goed en snel geleverd. Het enige wat ik mis in de doos zijn twee ogen om te bevestigen waar ik de schommel aan kan hangen.

Uitstekende kwaliteit

Op tijd geleverd! Uitstekende kwaliteit! Goede prijs!

Heel tevreden over alles

Ik heb een schommel besteld en ben tot nu toe heel tevreden over alles. Omdat de schommel een verjaardagscadeau is en de verjaardag pas eind mei is, weet ik nog niet hoe hij bevalt. Maar in ieder geval heb ik vanaf het moment van de bestelling en het moment van bezorgen alleen maar positieve ervaringen. De website van De Bruine is heel duidelijk, de bestelling ging probleemloos en de bezorging ging nog sneller dan was aangegeven. Ik heb na ontvangst de doos wel even opengemaakt om te controleren of de bestelde schommel er ook daadwerkelijk in zat en ook dat zag er goed uit.

Snel geleverd , goed product

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77