Mooie glijbaan wel wat lastig in elkaar te zetten

Als hij eenmaal staat is het een prachtige glijbaan. Maar let goed op er zitten 2 handleidingen bij, beiden niet super duidelijk. Er zou vanuit de fabriek echt nog wel iets beter naar een Ikea bouw pakket gekeken kunnen worden.

Snelle en goed verpakte levering

Na mijn bestelling kwam de levering snel binnen. Deze was goed verpakt en compleet. Ik zal De Bruine dan ook zeker aanraden.

goede service

snelle levering en goede service.

Supper bedrijf

Ik kwam bij jullie terecht online. Dat is al een goeie site lekker overzichtelijk . Vervolgens kwamen ze het bezorgen en omdat er geboorte borden in de tuin stonden hebben ze mij gebeld . ( dat was al heel fijn) en ik heb gezegd dat ze het in de voortuin mochten leggen zodat mijn vriendin en de kleine er geen last van hadden

Fantastische service

Nadat de bestelde schommel was opgestuurd is deze niet aangekomen maar door DHL teruggestuurd naar De Bruine. De Bruine heeft direct een andere schommel opgestuurd. Deze schommel was volgens DHL afgeleverd maar niet bij ons?! Na een telefoontje met De Bruine is de schommel voor de derde keer opgestuurd en ook bij ons aangekomen. De boekhouding van De Bruine liet ons weten dat de schommel 2x is betaald en heeft vervolgens het teveel betaalde bedrag teruggestort. Prima schommel voor een prima prijs! Fantastische service!

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product

Producten zien er prima uit, verzending en bezorging gin snel.

De schommelde met plankje, ttapez en ringen ziet er netjes uit en het schommelstoeltje ook. Verzending ging snel en de bezorging ook. Producten zijn nog niet gebruikt want zijn voor een verjaardag die nog komen moet dus daar kan ik verder niet veel van zeggen. Enig nadeel is het ietswat agressief herinneringsbeleid voor het plaatsen van een review. Een herinnering is prima maar elke dag hoeft niet.

top bedrijf

speelsoestellen zijn hoogwaardig kwaliteit . ze zijn erg vriendelijk . denk met je mee. wij zijn zeer tevreden met hun servies . Gr Loranovloeren

Snelle levering en goed product

Nu pas gebruikt omdat we amper de grond in geraakte door het vriesweer. Gaat vlotjes draaidend de grond in, netjes te bevestigen aan het speeltoestel, goed stevig.

Van begin tot het ontvangen van artikelalles goed geregeld.

Mooi assortiment met goede spullen.

Mooie kwaliteit schommel. En snel geleverd.

Tevreden klant

Klein probleempje met de levering waar De Bruine niks kon aan doen. Echter direct geholpen door de dienst. Toestel zelf voldoet aan de verwachtingen, goede kwaliteit, makkelijk te monteren. Zou ik zeker aanbevelen!

Het was prima alleen dat gezeur om die sterren

Tvtgybigvi

Vlotte levering, materiaal van goede kwaliteit

Alles vlot verlopen bestelling levering en materiaal van goede kwaliteit

Op de valreep gebeld, volgende dag reeds bezorgd!

Voor Kerstmis werd bestelling die eigenlijk te laat was besteld toch nog verwerkt en de volgende dag bezorgd.

Je wordt als klant gezien en vertrouwd. Erg fijn.

Goede service bij klachten. Ik had een verkeerd product opgestuurd gekregen en nog voor ik het ontvangen product retour had gestuurd, werd me al het goede product toegezonden. Schommeltouw zelf ziet er goed uit; wacht nog op mooi weer om het buiten te monteren...

Leuke attributen voor een schappelijke prijs

Attributen besteld voor op en bij een speelhuisje. Degelijke kwaliteit en een schappelijke prijs. Binnen enkele dagen had ik alles in huis.

Snelle levering!

Na online een schommel besteld te hebben werd deze snel geleverd.

mindere kwaliteit naargelang de prijs

Levering was correct in tijd, maar kwaliteit van het speelgoedhuisje was veel minder, heb hier en daar zelf een verstevigings plank moeten aanbrengen, want anders bij de kleine verplaatsing zouden de planken niett in elkaar zijn gebleven. Vijzen die tekort waren geleverd en andere teveel die je dan niet kom gebruiken. Vensterluikjes die veel te klein zijn naargelang de grote van de vensteropening. Het hout nauwelijks geimpregneerd, kortom huisje van mindere kwaliteit

Heel positief en meedenkend

Nestschommel besteld, maar levering via DHL stagneerde. Toen ik na 5 dagen telefonisch aangaf, dat het voor de a.s. verjaardag van onze kleinzoon was, is er er gelijk een tweede exemplaar verstuurd. (waarde toch zo maar een kleine € 100) Nee, DHL een 2 en De Bruine een 10.

Mooi product en prima geleverd

Een schommel besteld voor onze kleinzoon. De bestelling afhandeling en aflevering waren prima zoals beloofd.

Snelle service, product is mooi en veilig

Voor onze dochter hebben we de set van schommel, ringen en rekstok gekocht. De set kwam snel en voldeed aan onze verwachting.

Ruime keuze, goede & kwaliteitsvolle producten

Ruime keuze, goede & kwaliteitsvolle producten

Goede telefonische begeleiding bij bestellen

heel stevig materiaal en snelle levering

Zeer tevreden van de Schommelhaken met Karabijnhaak M10, stevig materiaal en snel geleverd!

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77