Snelle en correcte levering

Het product beantwoordt aan de verwachtingen: leuk, stevig en veilig. Goede prijs!

Kwalitatief materiaal

We kochten een schommel en ophanging die bekend staat dat het niet piept. Duidelijke website, snelle levering en goed materiaal.

Super service

Voor onze dochter hadden wij een nestschommel besteld, aangezien we in de buurt wonen zouden we de schommel ophalen als het gereed stond. De volgende dag werd de schommel bezorgd! Dat vonden wij erg attent!

Heel mooi kwaliteitsproduct

Fijne stevige schommel met gecoate kettingen, waardoor deze prettig vasthoud en ook minder koud aanvoelt. Ook de haken die ik erbij had gekocht zijn makkelijk te monteren.

positief

heb een kleine bestelling gedaan die perfect is geleverd

Klantvriendelijk, hulpvaardig en snel .

Gebeld voor uitleg en toelichting, goede en duidelijke ondersteuning .

Prima service, bedankt!

Alles naar wens. Op tijd en goede kwaliteit. Doe zo verder!

Perfect!

Nestschommel met kussen gekocht. Erg goede kwaliteit, leuke aanbieding en snel geleverd.

Goeie prijs kwaliteit verhouding

TOP !

Snelle levering en gelijk vertellen of ze een andere maat wel hebben!

Gewoon prima! Snel en met een goed advies.

Pakje was vermist maar na een mail van mij werd ik heel snel geholpen. Fijne service.

zoals beschreven, snel geleverd.

Mijn dochter wilde graag een glijbaan voor haar (middel-hoog) bed, dit is perfect gelukt.

Goec product en snel geleverd

Goed product en snel geleverd

Gewoon goed

Precies zoals het op het op de foto op de site staat en de levertijd kort

Vlotte bezorging en degelijk materiaal

Alles prima!

Snelle levering, de kleinkinderen zijn er heel blij mee

Mooie stevige schommel, snel geleverd. Hoop dat deze niet gaat verkleuren door de zon

Prijs kwaliteit is top

Snelle en correcte levering

Glijbaan is na betaling snel bezorgd!

Aanrader

Een mooi product voor een mooie prijs. Snel besteld & thuis bezorgd.

Goed geregeld

Goede prijzen, veel onderdelen en denken mee

Snelle levering en top adviezen

Na een prettig gesprek met goede hulp het juiste artikel kunnen bestellen. Aansluitend snelle levering waarmee de kinderen weer lekker kunnen spelen.

Zeer stevig materiaal

Ziet er uit als een sterke schommel, in de beschrijving stond al zelf nog monteren, dit had echter wel iets uitgebreider er in mogen staan dat je de gehele mat zelf in elkaar moet vlechten! Veel werk.

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77