Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en prijsverhouding. Snelle levering.

netjes en correct afgehandeld

netjes en correct afgehandeld

Prettige firma om zaken mee te doen met snelle reactietijd

De afspraken die we hadden gemaakt, zijn keurig gevolgd en de goederen op tijd geleverd. Er werd gebeld om zaken na te vragen ter verduidelijking en ter voorkoming van mogelijke fouten.

Ja super.

Echt helemaal top. Ik bestelde twee schroeven voor m’n schommel en een paar dagen later werd het bestelde product thuisbezorgd. Ik ben zo blij dat ook deze webshop iets uit een magazijn in een doosje kan doen en kan versturen.

Snelle service, goede kwaliteit.

Glijbaan en duikelrek snel geleverd, en kwalitatief goed materiaal.

Super schommel en snelle levering

goede website snelle levering

snel gevonden op website, snel geleverd

Degelijk product, mooi en snel

De glijbaan ziet eruit als op de foto’s. Ondanks dat de levering met een apart vervoerbedrijf per vrachtwagen moest, was het binnen enkele dagen geleverd. Heldere communicatie met de chauffeur ook. Top!

Snelle service en hoge kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooie afwerking

Prima product en snel geleverd

Supersterk & vlot

Supersterke materialen, heel professioneel en vlot geleverd.

Snelle levering van mooie producten

Ik heb enkele accessoires gekocht. Er was keuze uit verschillende materialen. Ben heel tevreden over de kwaliteit en de mooie uitstraling van de producten die ik heb uitgekozen.

Goede service Degelijke club

Heb snel kunnen bestellen. OOk gecombineerd tussen meerdere webshops via de APP met een medewerker. Aanvankelijk werd een andere buis gezonden dan besteld, maar na melding meteen excuses en kosteloos opgelost. Netjes toch? Kas - Den Bosch

Zeer degelijke producten.

Schommel werd binnen een dag geleverd met alle bijbehorende ophang elementen. Zeer makkelijk te monteren en ziet er zeer professioneel uit. De schommel voelt stevig en kan prima een volwassen persoon dragen. Over de duurzaamheid is nog niets te zeggen gezien de schommel pas 1 maand hangt.

Snelle levering en materiaal voldoet aan verwachting

Gemakkelijk te bestellen, goede communicatie en snelle levering

Goede service en goede kwaliteit

Snelle respons op bijkomende vragen via mail. Materialen zijn van goede kwaliteit. Tevreden klant!

Goede kwaliteit, goede service

Ik had 2 schommels een nest schommel en ophangbeugels met karabijnhaak bestelt. Voor het bedrag vond ik het tegenvallen dat er nog verzendkosten overheen kwamen. 1 schommel bleek niet meeverzonden. Gebeld en volgende dag was de set compleet. Goede service. Alles is stevig en ziet erg goed uit. Kids kunnen veilig losgaan

Levering ok

Geleverd op tijd. Kwaliteit zoals vooraf omschreven. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Goede service!

Ik ben goed geholpen door de klantenservice toen het doek van onze schommel kapot was, terwijl de garantietermijn was verstreken. Bedankt!

Prima en snelle levering

Tevreden met de bestelde producten - steeds kwaliteitsvolle producten ontvangen en snelle verzending

Foutje gemaakt in mijn bestelling, contact gezocht, direct geholpen, nog een betere oplossing aangeboden gekregen. Opgelost en vlot geleverd. Producten van mooie kwaliteit en ook nog fantastische service!

Snelle accurate levering van een goed product

Waren bij de bouw van een volleybalinstallatie op zoek naar geschikte grondankers. Jullie productassortiment precies de goede keuze. De hele installatie stond muurvast

snelle en goede levering

mooi product .op deze schommel kunnen kinderen ook SAMEN spelen .

Snelle levering, goed materiaal

Snelle levering goed materiaal

Goede service en snelle bezorging

Goede service en snelle bezorging Mooie speeltoestellen

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77