Degelijk en vlotte levering

Degelijk materiaal, snelle levering en goede communicatie!

Goede kwaliteit en vlot geleverd.

Het is een leuke en stevige schommel. En je hebt er lang wat aan.

Vlotte levering en speeltoestel is exact wat we nodig hadden

We hadden de touwladder snel nodig als geschenk. Heel sterk touwladder en snel geleverd binnen de tijd wat voorzien was.

Goede kwaliteit en goede service

Een ouderwetse en persoonlijke service in combinatie met erg goede kwaliteit. Echt aan te bevelen.

Goede kwaliteit, snel verstuurd.

Goede kwaliteit, snel verstuurd

Ik heb een schommel besteld, andere dag bezorgd en ziet er goed uit

Snel en goed

Mooie schommel die snel geleverd werd. Al eerder goede ervaring gehad met deze winkel.

Verkeerde levering maar snel en goed opgelost

Komt over als een integer bedrijf met goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima dienstverlening

Bij foute bestelling was een telefoontje voldoende om de bestelling in orde te brengen. Betrouwbaar dus.

Zeer goed en snelle levering

Kan niet beter

Duidelijk en efficiënt

Gelijk antwoord met app, vriendelijk en duidelijk, meedenkend met de klant .

Ik heb de juiste keuze gemaakt.

De bestelde glijbaan voldoet ruim boven op mijn verwachtingen. Mijn kleinzoon geniet iedere keer opnieuw hiervan.

Mooi toestel, vlotte levering

Mooie toestellen, kinderen zijn er fan van! Vlotte bestelling en levering

Nette levering, goede spullen voor eerlijke prijs.

Via de website heb ik een glijbaan inclusief bevestigingsmateriaal besteld. De glijbaan is van goede kwaliteit. Ook zeer tevreden over de koeriersdienst die gewoon even de telefoon pakte toen deze dacht dat er niemand thuis was.

Wij en dichter super blij met het duikelrek!

Top! Snelle levering, goede kwaliteit

Duidelijk en snel

Duidelijke site en snel geleverd

ruime keuze en degelijk materiaal.

Door het ruime aanbod kon ik een schommelrek vinden dat precies past naast een boom in mijn tuin. Iets minder: de levering lag na enkele dagen onaangekondigd in mijn tuin...

Vlot, snel enngiede service

Pruduct was snel geleverd, toen bleek dat er een onderdeel stuk was, was het bedrijf goed bereikbaar en oplossingsgericht. Nieuwe onderdeel zeer vlot ontvangen.

Zeer ruim assortiment veilige kinderschommels (en meer)

Hebben hier een mooie schommel met veilige schommelhaken besteld. Snel geleverd.

prima mareriaal

bestelling en levering zijn vlot verlopen.

Aanrader!

Voorspoedig en deskundig advies inzake vervanging oude onbekende springmat. Snelle levering van een nieuwe uitstekende mat(ch)!

mooi robuust speeltoestel

bezorging vriendelijk en geheel volgens afspraak praktisch aangegeven (met kleuren) hoe in elkaar te zetten

Goede en snelle levering!

Een glijbaan besteld voor ons kleinkind. Het contact via de e-mail ging snel en goed de kwaliteit van de glijbaan is tot nu toe goed!!! Door Dobbe transport goed afgeleverd!!

geweldige service

geïnstalleerde speeltoestel zit prima

Goede/ mooie producten!

Mooie degelijke schommel gekocht. snelle en nette levering. perfect!

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77