Goede kwaliteit

Snel feedback van de support en algemeen een heel vlotte aankoop

Ik nam contact op met support om te weten hoeveel sets ik moest bestellen van een bepaald artikel voor mij toepassing en ik kreeg binnen de 24u een goed en vriendelijk antwoord. Ook de aankoop verliep heel makkelijk en de verzending was netjes binnen de termijn zoals beloofd.

Super, schommels snelle levering top. Ook de ontvangster zeer blij. Schommel op gehangen en ze was er niet meer vanaf te krijgen. Super blij

Snelle levering en goede producten

Kwaliteit producten voor een betaalbare prijs. Levering was erg vlot en goed verpakt. Al meerdere keren bestelling geplaatst bij De Bruine en altijd tevreden.

Service goed

Mooie schommel

Was een schot in de roos

Alles volgens verwachting

Volgens verwachting

Goede dienstverlening

Product van uitstekende kwaliteit.

Zeer goede en snelle service.

Zeer tevreden met de materialen die geleverd zijn. Snelle hulp om een oplossing te bieden aan een kapot element. Meteen een nieuw stuk gekregen! Zeer goede en snelle service!

Auto besteld voor kleinzoon.

Wij hadden een auto gekocht waar mijn kleinzoon waar hij zelf in kan zitten voor zijn verjaardag, hij vindt het in een woord geweldig. Al met 1 dag geleverd, Hij werdt in de gang gezet geweldig gewoon. Goede en snelle service.

Goede service en snelle levering

Erg tevreden over de kwaliteit van het product en de geleverde service. Snelle en correcte levering.

De levering is niet wat we gevraagd

We hadden een babyschommel groeimodel gekocht maar de touwen zijn te kort

kwalitatief mooi product

Snelle levering, goed verpakt en mooi product.

Supersnelle levering!

Snelle levering! Mooi netjes verpakt en betaalbaar :-)

Fantastische service

Zaten een paar dingen tegen in eerste instantie . Maar de bereikbaarheid en service van dit bedrijf zijn fantastisch !! En alles werd prima opgelost .

Mijn kleindochter is zo blij met de schommel,daar doe je het toch voor blij met de aankoop

Zeer goed. Snelle afhandeling.

Goede overzichtelijke site. Uitstekende producten, en uitgebreid assortiment. Snelle afhandeling en vlotte bezorging.

Gewoon goed

Nette site met fijne categorien, filters en wat uitleg. Verder zijn de prijzen goed en werden de spullen snel verstuurd.

top!

snelle levering en goede materialen zoals omschreven!

Toppie.

Alles ok.

Precies naar verwachtingen. Goede communicatie, snelle levering.

Snelle levering, goede producten

De avond ervoor besteld, de volgende dag al geleverd. Producten zijn goed van kwaliteit en goed geprijsd. Aanbevolen webshop.

Goed en snel

Telefonisch goed geholpen, snelle verzending en uitstekende producten.

Snelle levering, hoge kwaliteit.

Uitstekende schommel

Snelle bezorging en fijne schommel

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77