Uitstekende schommel

Snelle bezorging en fijne schommel

Goede service, snelle levering. Duidelijke website

duidelijke site, snellke levering

grondankers voor speeltoestel gekocht. makkelijk bestellen en snel geleverd. producten zien er prima uit en zijn makkelijk te installeren.

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Snelle levering van het pakket. Schommel was makkelijk in elkaar te zetten en te monteren. Kwaliteit zoals omschreven.

Ontvangen produkt voldoet aan de verwachting

Precies en accuraat

Alles wat we van onze bestelling verwachten

Groot assortiment, goede afhandeling, website kan beter

Met zo’n groot assortiment mist de website voldoende selectie criteria. Ik zocht schommels maar je kunt bijvoorbeeld niet sorteren op lengte touw. Hoogte schommel is er wel maar staat lang niet bij alle producten vermeld. Van de twee schommels die ik bestelde was er dus een met te kort touw. Maar over het geheel een prima leverancier die ik kan aanraden.

Vlotte service

Vlotte service

Efficient

Goede website. Snelle levering. Netjes verpakt

Correcte en snelle levering.

Betrouwbaar en snelle levering.

Als je voor kwaliteit gaat , kun je terecht bij De Bruine Speeltoestellen waar dat hoog in het vaandel staat.

gewoon goed spul

de bestelling werd correct geleverd en het materiaal was helemaal ok

vlotte, snelle service en product zoals verwacht

gewoonweg goed.

Snelle, goedverpakte levering van product dat voldeed aan verwachtingen.

Schommel voor kleinzoon heeft al voor veel plezier gezorgd.

Schommel besteld , de beschrijving klopte met wat er geleverd werd. Zeer snelle levering. Prima schommel

Alles top, zowel qua kwaliteit als service

Mooie, grote en stevige glijbaan gekocht. Het in elkaar zetten ging eenvoudig door de goede beschrijving en met de meegeleverde grondpennen staat de glijbaan heel stevig. De kinderen vinden het prachtig!

Snelle correcte levering en prima schommels

Onze schommels zijn prima van kwaliteit en waren snel geleverd!

Goede info en snel

Snelle levering goed e-mailverkeer prima in orde

Zeer tevreden over de schommel.

Schommel gekocht voor de kleinkinderen van 1 en 2,5 jaar. Snelle levering en een prima (veilig) product.

Goed en snel geleverd. Mooie schommel voor onze kleinzoon van bijna 1. Hij kan er nog lang plezier mee hebben.

Precies wat we zochten!

Materiaal is zoals beschreven op de website. Snel geleverd ook.

Alles in orde

Correcte levering

Mooi en degelijk materiaal, erg blij mee!.

Mooie spullen voor een redelijke prijs.

goed, wat ik verwacht had

Normaal doe ik geen beoordelingen meer, vermits ik bijna alles online koop krijg ik er teveel en ze komen te snel ... vraag na een jaartje nog eens of het product bevalt ? ;) Vriendelijke groet.

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77