Boven verwachting

Pakket kwam nog een stuk sneller binnen dan de afgegeven indicatie, de volgende dag al. Verder netjes verpakt en voor een goede prijs

Ze doen wat ze zeggen!

Goede duidelijke fotos en beschrijvingen, snelle bezorging, alles goed!

Goed product slechte klantensery

Het geleverde product (ophanghaken voor schommel) is goed. Op mijn e-mail met een vraag betreffende de haken is tot op de dag van vandaag- ruim 2 weken- geen enkele reactie gegeven

teleurgesteld

Toen we de bestelling ontvingen waren we teleurgesteld. Touw was te kort waardoor de trapeze te hoog hangt

Vriendelijke, vlotte levering van kwalitatief speelplezier

Jullie gaven advies via whatsapp. Een hele vriendelijke collega kwam de monkeybar leveren. Opzetten ging vlot. Ziet er heel stevig uit. Veel speelplezier voor onze 3 aapjes!

Prima product, heldere info, vlotte levering

Gewoon alles prima geregeld. Helder, snel, kwaliteit.

Goede en correcte afhandeling, aanbod is ruim en interessant

Correct

Supersnel en goed...

Kwam op mijn zoektocht naar grondankers bij De Bruine terecht. Besteld, supersnel ontvangen en mooie, lange, sterke ankers...blije klant!

Kleine artikelen voor speelhuisje besteld. Werd al snel met vrachtwagen geleverd. Tijdvak perfect te volgen, ideaal. Mooie artikelen ontvangen.

Prachtig product, prima service

We hebben een optrekstang met Robina palen besteld, ze zijn werkelijk prachtig. Prettige communicatie en contact omtrent levering en wijzigen leverdatum.

IRMA - Mooi product, goede kwaliteit, handleiding niet heel duidelijk

Product (9) - IRMA - Mooi product, hout van goede kwaliteit, bijkomende onderdelen ook van goede kwaliteit, schroeven compleet, redelijk eenvoudig in elkaar te zetten, maar trek hier zeker en uurtje of 4 voor uit in je eentje. Dit was echter wel naar verwachting. Let op. De handleiding (5) is zeer klein en hierdoor onduidelijk. zeker de maatlijnen voor afstand tussen verschillende planken zijn onduidelijk of zelfs bij stap 1 foutief weergegeven.

Héél snelle en correcte levering

Overzichtelijke website, uitgebreide productkeuze, snelle en correcte levering

De bestelde nestschommel en toebehoren voldoen geheel aan onze verwachting.

De bestelde nestschommel en toebehoren voldoen geheel aan onze verwachting.

het item is gemakkelijk op te zoeken

Bij het zoeken van mijn benodigheden voor de schommel was vlug te vinden op deze site. Gemakkelijk te bestellen en de levering was heel vlot.

Topservice

Vrstelling verliep zeer vlot. De levering wdrd in handen gegeven van een externe firma. Daar was het pakket even zoek, maar de verantwoordelijke van De Bruine Speeltoestellen zorgde toch voor zeer snelle en correcte levering

Heel snel geleverd en stevig materiaal. Ons zoontje kan hard spelen en schommelen.

Goede onderdelen voor schommel installatie

Goede, snelle service

Ik kreeg mijn bestelde materialen snel. Producten zijn zoals verwacht. 1 Artikel is per abuis niet in het pakket terechtgekomen. Dit is direct nagestuurd. Nette en goede service.

Fijne snelle service top

Hebben wel dingen moeten omruilen maar was super snel geregeld zijn heel blij

Prima koop

Goed koop/prijs. Snelle service, goede klantenservice.

Goed en eerlijk

Er was per vergissing een stuk tekort. Telefonisch gemeld en onmiddellijk kreeg ik het materiaal toe gestuurd; Puik!

Vlotte bestelling en snelle levering!

Leuk materiaal dat vlot te monteren is. Snelle levering.

Product is zoals omschreven, goede en snelle levering!

We hadden een nieuwe springmat nodig voor onze trampoline. Deze werd snel geleverd en was goed verpakt. Ik was benieuwd of het beschermingskussen van de trampoline nu inderdaad minder zou klapperen (zoals bij de product omschrijving stond) en dit is inderdaad het geval! Een tevreden klant hier en het product voldoet boven verwachting :)

Overzichtelijke site, mooie producten, snelle levering

Ik zocht twee nieuwe schommels en vond deze bij De Bruine. De site was overzichtelijk, de productinformatie goed, en het bestelde product voldeed aan mijn verwachtingen voor een goede prijs kwaliteit verhouding.

Pakket ziet er goed uit

Ik moet het nog plaatsen

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77