Snelle levering,mooie producten

2 telefoons,een verrekijker,en benzine tank voor speelhuisje kleinkinderen gekocht,mooie stevige producten,snelle levering ,volgende dag al binnen

Hetgeen ik bestelt heb, heb ik gekregen

Ik heb een klimtouw bestelt en ik heb een uitstekende levering gekregen van een klimtouw in perfecte staat.

Snelle levering,

goed materiaal, snelle levering

alles keurig verpakt 2 dagen na de bestelling geleverd gekregen. prima.

Groot aanbod en super snelle levering!

Het aanbod is heel groot waardoor ik alles in de kleur zwart kon vinden. Ideaal voor in onze nieuwe tuin. De dag erna werd alles gewoon al geleverd!

Snelle adequate service met een goed product

Een bereikbaar bedrijf met een voor mijzelf mooi breed schommelplankje met prettig touw. Levering snel na 1 dag

Goede kwaliteit,goede prijs, prima levering!

Schommel besteld, goede kwaliteit en snel in elkaar gezet.

Top schommel & haken

Kwaliteit schommel en haken gekocht (geruisloos) het kost wat maar top kwaliteit.

Klimgrepen stevig en handig te bevestigen

Wij hebben klimgrepen besteld voor een klimrek, deze zijn snel geleverd en helemaal wat we hoopten. Goed te bevestigen en stevig materiaal.

Mooi materiaal, snel geleverd

Babyschommel stoel en nestje besteld voor in onze tuin. Goede prijzen en mooi materiaal. Snel geleverd.

Prima product wat voldoet aan onze verwachting.

Fijn product voor jonge kinderen.

goed materiaal

De kinder-klimstenen zien er erg leuk uit, leuke kleuren en vormen. Ik maak een klimwandje voor onze kleindochter die drie wordt. Ik kan geen layout vinden voor klimwanden. Hebt u die?

Goede kwaliteit.

Voldoet aan mijn verwachtingen, erg blij mee.

Alles volgens afspraak

Goed artikel voor een scherpe prijs. Snelle levering volgens afapraak

Snelle, correcte levering van goed materiaal.

Zie titel :)

ruime sortering en top kwaliteit

niks mis mee. En bestelling was op tijd.

Veel keuze, snelle levering

Op de website gaat het je bijna duizelen qua aanbod van schommelmaterialen. Een schommel, nestschommel, houten turnringen, schotelschommel en schommelhaken besteld. Snelle levering en goede materialen.

Prima volgens afspraak

Keurig volgens afspraak op tijd geleverd. Uitstekende prijs

Goed product met snelle levering..

Compleet assortiment. Correct en snel verzonden en ontvangen.

Ik was op zoek naar een bevestiging voor een hangstoel waarbij ik niet in een balk hoefde te boren die de dakconstructie ondersteunt. Na contact is mij de spanband met oog of marathonhaak aanbevolen. Maximale belasting van 125 kg dus er kan een flink persoon aan hangen. Ik ben helemaal tevreden.

Mooie artikelen, snelle levering

Goede kwaliteit

Echt top kwaliteit te koop. Prijs ook hele hoog soms maar het materiaal wat je dan krijgt is van hoge kwaliteit.

Wij zijn heel blij met onze net schommel inclusief kussen + het ophangsysteem.

Teleurgesteld

De producten zijn top Maar De levering was zonder schroeven.

alles naar wens

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77