Correcte communicatie, levering en gekocht product

Vlot en snelle levering

Snel en vlotte levering.. mooie schommelzitjes.

levering was goed

Een beschrijing had wel beter gekunt

Snel het juiste geleverd

Productomschrijving is duidelijk waardoor geen twijfel over wel of niet de juiste bestelling. Product vlot geleverd en voldoet aan de wensen

Goede service en op tijd leveren

snel geleverd en goede communicatie

snel geleverd en goede communicatie

Prima ervaring

Snelle en uitgebreide reactie op mijn vraag om inlichtingen. Prima advies gekregen. De bestelde producten werden perfect en snel geleverd. Prima ervaring.

Telefonisch goed advies gekregen, online makkelijk besteld, was snel geleverd. Kwalitatief prachtige schommel!

vlotte bestelmogelijkheid en correcte, snelle afhandeling van het order

Snelle levering en prima kwaliteit

Professioneel

Zere makkelijk te bestellen voor een prettige prijs. Wordt snel geleverd en zeer goede kwaliteit.

Snel en goed

Snel geleverd en goede prijs/kwaliteitverhouding

Vlotte bezorging, goede kwaliteit

Wij hebben een nestschommel voor de verjaardag van onze dochter besteld. De bezorgdatum zou spannend worden. Gelukkig werken ze vanuit De Bruine Speeltoestellen goed mee en na één telefoontje was alles vlot geregeld. Onze kinderen spelen met veel plezier op deze schommel. Bedankt.

Snel kwaliteit geleverd, duidelijke website

Super.

Snelle levering en duidelijke communicatie. De producten voldoen aan de verwachtingen en zijn van goede kwaliteit: de door ons bestelde touwladder en ringen hangen al bijna een jaar onafgebroken in de tuin en zien er nog steeds als nieuw uit.

Heel vlotte en correcte samenwerking

Een fijne snelle service

Ik heb de service vanaf wen losse vraag tot totale levering erg prettig gevonden. Snelle reacties.

correct, op elk gebied! Dus, a enkel lof!

Zowel contact, verzending, betaling en kwaliteit product zijn top!

Slechte communicatie

Ik had meerdere dingen besteld. Pas 2 weken later krijg ik te horen dat het zo lang duurt omdat ze het eigenlijk niet op voorraad hadden.

Tevreden, één werkpunt zou beter gaan

Snelle afhandeling en de levering was met 2 dagen vertraagd, wat zeker geen werkpunt is die ze kunnen verbeteren, met de huidige drukte. We hebben een schommel besteld om aan één kant vast te maken aan een muur en hier geef ik ze graag advies/verbetering: - Vermeld bij de productbeschrijving: dat de nodige vijzen om vast te maken aan de muur niet worden meegeleverd. - De werkinstructies zijn voor een complete schommel en niet voor een schommel tegen de muur. -> Er is een bepaalde afstand nodig tussen de steunvoeten in de breedte en diepte, maar doordat de schommel tegen de muur vasthangt, zijn er geen werkinstructies en moet je deze zelf uitzoeken. Maar naast de bovenstaande, zijn we zeer tevreden van deze stevige en mooie schommel.

Prima kwaliteit en levering

2 schommels met toebehoren aangeschaft. Giede uitleg bij producten en vlotte levering.

Denken actief mee in oplossingen, komen afspraken na

Na telefonisch contact dacht de medewerker mee wat de beste oplossing voor mij was. Hij belde volgens afspraak terug. Vervolgens verzorgde hij de order netjes en op tijd.

Nette levering, vlot

De bestelling werd zeer vlot geleverd. Compleet en netjes verpakt. Geen aanmerkingen.

Correcte service en snel: blije kleuters!

Het verloren onderdeel werd na betaling snel geleverd.

Goede snelle levering en service

Besteld en was er supersnel en zag er perfect uit. Goede prijs kwaliteit

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77