topkwaliteit, snelle en correcte levering.

zeer goed materiaal en zoals omschreven

Snelle service, duidelijke website en goede communicatie met bezorging

Snelle service, duidelijke website en goede communicatie met bezorging

Mooie zandbak

Hele mooie zandbak en wordt goed gebruikt! Ik heb helaas wel de bankjes iets moeten verstevigen omdat ze doorzakte.

Uitstekende service

Leuke webshop duidelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden. En het artikel voldoet uitstekend

Vlot en simpel

Besteld zonder veel poespas, vlot, duidelijk en netjes geleverd

Alles op tijd en in degelijke verpakking geleverd!

Spullen gevonden die men elders niet vindt. Alles snel en degelijk verpakt geleverd. Een echte aanrader!

Online gezien, besteld, perfect geleverd Top!

Online 2 schommels gevonden, besteld, en dag erop geleverd. Perfect wat ik vroeg. Voor herhaling vatbaar.

Vlotte levering tegen een goede prijs

Ik heb deskundig advies gekregen op mijn vraag. Daarna was er een vlotte levering.

Alles heel goed

Snelle levering en glijbaan+de trappentoren is perfect zoals beschreven

Kwalitatief aanbod & goede service

De Bruine Speeltoestellen heeft een ruim & kwalitatief aanbod. De bestelling werd correct en vlug geleverd. Een aanrader!

Goede materialen, snelle verzending

De schommelhaak is van een stevige kwaliteit. De afwerking is heel goed, net als de prijs. Ook de levering is snel. Al mat al zou ik hier zo weer opnieuw materialen bestellen.

Goede webshop, snelle levering

Goede webshop, snelle levering. Ruim assortiment speeltoestellen en onderdelen hiervoor. Prijzen wel wat aan de hoge kant

Product was er snel en zoals omschreven

Product zoals omschreven

Uitgebreide en duidelijke website

Geweldige service

Er was een product kapot aangekomen, dit werd zonder problemen en enorm snel geregeld.

Top dienst na verkoop

Initiel verkeerde maat beugels ontvangen. Na melding hiervan alsnog de correcte maat ontvangen. Zonder extra kosten.

Deels top, deels minder

Voor onze dochter haar tweede verjaardag een glijbaan gekocht. Het metalen deel was makkelijk in elkaar te zetten en ziet er prachtig en solide uit. Echter, het glijbaan deel kwam met een losse ‘chip’ op het glijgedeelte. Niet heel handig voor kleine kinderen die bijvoorbeeld hun arm eraan open kunnen halen. Nu na drie weken zit er een knik aan het einde. Met het gewicht van een twee-jarige vinden wij dat wel erg snel.

Heel tevreden met de valmat due we besteld hebben. Goede kwaliteit, hulpvaardig en tijdsafspraken voor de levering worden nageleefd.

zó besteld; zó bezorgd! Dit ging echt snel!

Snelle afhandeling van zaken, prettige samenwerking!

perfect wat we ervan verwachten

perfect het product dat we nodig hadden. Per ongeluk een foutje gemaakt bij de bestelling en mijn bestelling werd direct aangepast via mail. snelle levering. onze kinderen zijn tevreden :)

Prima geleverd en schommel goed.

Goed.

Kwaliteit van de toestellen 5/5, laatste levering 0/5.

Een onderdeel besteld op 26-07-2024, via uw koerier "Transmission" krijg ik volgende berichten: 1. zending verkeerd ingepland, dus geen levering 2. op de volgende geplande levering: niet thuis, ik was de ganse dag thuis, bovendien hangt een bericht aan de deur dat men bij afwezigheid de doos in een kast met afsluitbare deur kan leveren. 3. Bezorging verhinderd, bezorgtijd nog onbekend. Ondertussen heb ik de kabelbaan geplaatst op 3-08-2024, (5 werkdagen na bestelling) met een stopveer van 1,5 m en is de bestelde 3 m veer overbodig geworden.

Hele goede kwaliteit

Er blij met deze stevige schommel..omze dochter kan er weer jaren mee vooruit.

Kwalitatief goede producten en snelle service!

Meerder producten besteld, waarvan 1 artikel verkeerd geleverd maar super snel opgelost! Goede en vriendelijke klantenservice.

Goed snel en degelijk product

Leuk en degelijk stuurwiel onze kleinkinderen 2 en 3 hebben nu geen ruzie meer om het stuurwiel nu alleen nog maar om de kleur ha ha

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77