Supersnelle levering naar België

Zie boven

Snelle levering!

Zaterdagmiddag na sluitingstijd besteld en dinsdag begin van de middag al in huis!

Snelle levering, prima prijzen.

Een keurige prijs voor de artikelen en een supersnelle levering!

Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

snelle verzending

Fijn contact

Eerst even gebeld omdat ze het merk van het afdekzeil van mijn zwembad niet hadden, maar wel een juiste maar van een ander merk. Eerlijke informatie gehad. Toch besteld en het afdekzeil past perfect.

Het werkte zo als het moet

Keurige website. Doen wat ze beloven op de site. producten waren goed verpakt.

Doen wat ze beloven.

Doen wat ze beloven. Conform aangegeven levertijd. Zeer tevreden. Hebben hun zaken op orde Een verademing op internet.

Prima zaak

Ik wilde een hangstoel bestellen en afhalen. Telefonisch contact gehad en goed geholpen. Kon de stoel de volgende dag ophalen. In de zaak ook netjes te woord gestaan en werd geholpen met inladen. Kortom een goede ervaring kom zeker nog een keer terug.

Super personeel! Helaas ging levering verkeerd

Er wordt geadverteerd met 'Snelle levering 1 a 2 werkdagen. Helaas werd m i jn pakketje van zwembadartikelen pas 1,5 week later bezorgd terwijl het wel op voorraad was. Het personeel heeft mij vervolgens wel onzettend netjes te woord gestaan en zijn het probleem gaan uitzoeken en opgelost. Chapeau!

Snelle en uitstekende levering

De bestelling was snel geleverd, goed verpakt en van goede kwaliteit!

De service van jullie is geweldig, pakketje kwam binnen opgebeld omdat het stuk was, er is gelijk een nieuwe opgestuurd. Snelle levering..

Prima service.

Snelle levering en bij problemen een snelle afhandeling

Snel geleverd voor een hele goede prijs

Besteld en snel en etjes geleverd

Goede en snelle levering

Snel besteld, snel geleverd

Precies de spullen op voorraad die ik nodig had, terwijl deze vrijwel overal uitverkocht waren. Enige minpuntje is het ontbreken van iets van een handleiding bij de koppelstukken, al is het maar kort. Zo moest ik op internet gaan zoeken waar die zwarte dopjes voor zijn. De handleiding die dan weer wel aanwezig was, maar m.i. juist weer te kort, was de uitleg bij de startersset zwembad-onderhoud-chemicaliën. Erg beknopt (en erg klein...), ik moest echt even puzzelen. Ook had ik gehoopt op iets meer info vwb zwembad-onderhoud in het algemeen, bijv.; - moet de chloordrijver ook ‘s nachts in het water blijven? - moet de pomp ook ‘s nachts aan blijven? - tips en trucs Wellicht zijn er mensen die bovenstaande lezen en denken; “zo ingewikkeld is het toch niet?”, maar als je voor de eerste keer zo’n zwembad opzet en je het graag goed wilt doen, dan valt het toch niet mee... Dus; ja, ik beveel de gekochte items bij De Bruine aan, maar hou er rekening mee dat als je starter bent, je zelf nog wel op zoek moet naar wat info.

Snelle levering en precies wat ik nodig had.

Heel tevreden

Goede dienstverlening

Snelle en goede verzending van bestelling

Prima geregeld

Product gekocht en op tijd geleverd. Netjes verpakt en een prima service dus.

Extreem goede service

Door een foutje in mijn bestelling, ik had een fout gemaakt, door gebrek aan kennis, kreeg ik een stang binnen die niet op het meebestelde netje paste. Blijkt dat er twee verschillende maten stangen zijn. Na de omschrijving van het netje nog een keer doorgelezen te hebben zag ik dat inderdaad ook staan. Maargoed, ik een e-mailtje gestuurd, uitgelegd wat de situatie was, en dat ik wel wilde terugsturen maar dat dan de verzendkosten ongeveer net zo hoog zouden zijn als de waarde van de stang, kreeg ik een e-mail terug dat door de grote drukte deze bestelling er tussendoor was geglipt en dat ze normaal gesproken de meeste bestellingen even controleren op juistheid, maar dat het eigenlijk mijn eigen verantwoording is. Hier hebben ze natuurlijk ook gewoon gelijk in. Maar ze deden wel de melding dat ik de juiste stang KOSTELOOS opgestuurd kreeg, zonder dat ik de verkeerde stang terug hoef te sturen. Nou hoe netjes wil je het hebben. En waarom kan ik maar 5 sterren geven :)

Snel en correct

nette levering

Na de bestelling was alles snel rond en afgeleverd netjes verpakt en verzorgd.

Snelle levering, conform afspraak.

Vrijdag besteld en dinsdag geleverd ondanks Pinksterweekend.

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77