Snelle levering en top service

Pakket was keurig de volgende dag in huis. Helaas was het zwembad lek en hebben wij direct een nieuwe ontvangen!

snelle service

zoals altijd een snelle en goede service/levering

Zwembad solar cover 732 x 366cm besteld, snelle levering. Top service!

Duidelijk en snel

Een intex zwembadstofzuiger besteld, deze zeer snel in huis ondanks drukte bij de pakketpost. Goed geregeld, duidelijk en snel. 1 minpuntje met de stofzuiger maar daar kan de Bruine niets aan doen en zal ik moeten kijken eie ik daarvoor moet benaderen.

Artikel snel verpakt en verzonden

Artikel was netjes en degelijk verpakt. Vervolgens gelijk verstuurd. Alles zat er bij.

Snelle service en uitstekende kwaliteit.

Ik heb nooit klachten gehad bij www.debruinezwembaden.nl Groot assortiment van zwembaden en bijbehorende artikelen .

Snelle levering Goed produkt No nonsens!!

Snel en goed uitgelegd

Alles goed geregeld en snel binnen.

Goedkoopste t.o.v. anderen

Product zoals omschreven ontvangen. Goedkoopste aanbieder.

Snel, accuraat en verzorgd.

Goede service en goede uitleg wanneer je bestelling aankomt

zeer snelle levering en alles in orde

zeer tevreden,alles gegaan zoals het moet gaan

Een niet passend set aangeboden gekregen

Bij het bestellen van het zwembad wordt een afdekzeil aangeboden om in dit set mee te bestellen. Echter, bij levering bleek dat het meegeleverde zeil (3,85m x 1,6m) totaal niet past bij het zwembad (2,2m x 1,5m). Navraag leert dat Intex voor dit zwembad geen passend afdekzeil maakt, dus leveren ze het andere zeil maar mee. Maar ja, daar heb je dus niets aan, omdat het veel te groot is. Het zeil kan ik wel terugsturen op eigen kosten, maar na aftrek van de verzendkosten blijft er bijna niets meer over (en loont het de moeite dus niet). Bied dan dit niet als set aan als het toch niet past!

Prima geregeld, snelle verzending Minpunt voor groot bedrag toch verzendkosten gerekend

1 keer en nooit meer!

Slechte communicatie en service het bestelde product is onvindbaar en de track en trace nummer verwijst na onbekend nummer zelfs na 6 dagen!! medewerker bedrijf onbereikbaar en geen reactie! Bestelling uiteindelijk geannuleerd. En bestelling ergens anders gedaan.

Snelle levering ondanks de Corona omstandigheden. Goed verpakt. Kortom prima!

Alles in orde

snel en netjes

snel een netjes verpakt

Wordt niet of laat gereageerd op contactpogingen

Enkele weken geleden prachtig zwembed met overkapping besteld. Dag na bestelling geprobeerd telefonisch contact te krijgen i.v.m. een vraag, dat bleek onmogelijk, mail gestuurd, whats app bericht. Uiteindelijk na 2 dagen pas reactie op whats app bericht - laat voor dit medium. Levering zonder track and trace maar redelijk op tijd, de crisis in aanmerking genomen. Helaas ontbrak er een doos. Wederom contact gezocht, nu alleen via WA omdat andere wegen vorige keer helemaal niet werkten. Pas na 5 dagen reactie. Toen ontbrekende onderdeel wel direct verstuurd en inmiddels ontvangen. De lange reactietijden zijn gezien de huidige situatie misschien verklaarbaar maar ervaar ik wel als zeer onplezierig.

Ze doen wat ze beloven!

Duidelijke website. Zwembad besteld en ondanks de Coronatijd leverden ze keurig op tijd (en snel!)

Het artikel was nog vriendelijk geprijsd waar andere bedrijven de prijs door corona flink op hoog deden. Snelle levering. Ik ben tevreden.

zeer snelle leverin

ging om een zwembad is nog tekoud om uit te proberen

goede service en snelle levering

verbaast dat het ondanks de Corona zo snel werd geleverd. alles in goed conditie ontvangen.

Super snelle en correcte levering

Juiste info op de site, goede levertijd en leverbetrouwbaarheid.

Geweldig, alles zoals afgesproken

Makkelijk besteld en snel thuis. Super.

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77