Prima en goed

Prima en goed geregeld allemaal!!

Niet goed

Nvt

Telefonisch correct geholpen top!

Snel geleverd en geen probleem bij retour. Aankoopbedrag ook snel terug gestort

Goed product, snelle levering

Snelle levering en ik werd goed up-to-date gehouden van mijn bestelling

Slechte verkoopster, met smoesjes

Het gaat niet over onderstaande schoenen. Die heb ik teruggebracht naar de winkel. Ik kwam een bepaald paar schoenen kopen die ik eerder gezien had in de winkel. Volgens de verkoopster waren die schoenen terug geroepen en dus niet meer leverbaar. Op de site zie ik dat ze wel leverbaar zijn en ik zie ook voorraad in bepaalde winkels in de omgeving. Dus gewoon onwaarheden. Helpen was echt te veel werk en stoorde madam bij het koffiedrinken.

Er wordt naar tevredenheid geleverd.

Alles gaat perfect.

Kopje koffie?

Tijdens het winkelen een lekker bakkie. Tot de volgende keer!!

prima geholpen

In de winkel prima geholpen om e.e.a. thuis te laten bezorgen, daar de juiste maat in de winkel niet beschikbaar was.

gedaan wat is beloofd

in winkel besteld, en per post afgeleverd, bijna net zo snel als aankoop in winkel

Pefect geregeld

Te grote slippers gekocht, aangemeld en terug gestuurd. Snel mijn geld teruggekregen. Prima verzorgd waarvoor dank

Bestellen en leveren gaat snel!

Er is een ruime keuze op de website. Het bestellen ging heel vlot en ook het verzenden.

Prima service. Snelle levering

Goede service en snelle levering

Online bestelling gedaan bij Ziengs. Communicatie via chat met een vraag werd snel en vriendelijk beantwoord, Bestelling werd snel thuisbezorgd. Blij met mijn aankoop

Precies zoals beloofd

Op tijd geleverd

Doen wat ze beloven!

Goed en snel

Snel en goed

Heel goed geholpen in de winkel, personeel is kundig en vriendelijk. Ook aan de telefoon was de medewerker zeer vriendelijk en behulpzaam

Perfect afgehandeld

Helaas pasten de bestelde laarzen niet, maar het terugbrengen/-betalen werd perfect afgehandeld.

Super snel!

Producten zoals omschreven. Heel tevreden.

Filiaal Ermelo: top service! Zo jammer dat winkel dicht gaat.

Altijd goede sfeer, vriendelijk, attent. Klant wordt top geholpen. Keus die Ziengs biedt vind ik goed. Van goedkoper tot wat duurder er alles er tussen in. Trendy maar ook klassiekers zijn er te vinden.

Product blijkt na een week wachten niet geleverd te kunnen worden

Teleurstellend, product besteld dat snel geleverd zou worden maar pas na een ruime week werd gemeld dat het niet leverbaar was.

Snelle en correcte levering

Fijn om zo snel mijn schoenen te ontvangen

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 81 fysieke winkels en een webshop met meer dan 6000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Bjorn Borg, Bugatti, Pius Gabor en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Geox, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!