Goede service, vriendelijk personeel

Goede service, vriendelijk personeel

goede service; wel beetje gedoe

online besteld, ging niet goed, website werkte niet goed. maar klantenservice sprong bij. In winkel geretourneerd, met dank aan doortastende filiaalmanager in Hengelo! Super goed en duidelijk. Daarna diverse betalingsherinneringen die onterecht waren, maar na dagen afwachten kwam ook dat goed. Dus prima maar wel heel veel mails en betalingsvragen enz.

ik werd goed geholpen

ik kreeg een nieuw paar van dezelfde soort en zelfde merk meteen aangeboden, paar dagen lagen ze in de winkel

matig

Veel moeite gehad met het in te *kunnen* inloggen en een account aan te kunnen maken op de website van Ziengs, dat viel mij nogal tegen; heb hierover contact opgenomen met hun klantenservice, nadien is het goed gekomen....Over de dienstverlening en de producten die Ziengs verkoopt ben ik wel tevreden! Ook een soepele afhandeling ondervonden.....

Erg blij

Mega blij met mijn schoenen, verzending was goed en snel

goede service

Product op tijd, moest het weer terug sturen (te klein). Geld werd netjes terug gestort.

Prima service!!

Altijd goed advies en vlot geholpen

mooie schoenen

koop graag bij Ziengs

Goede service leuke schoenen

Altijd goede ervaring met personeel en schoenen. Deze keer waren de schoenen er niet en heeft het personeel ze besteld. Even een andere schoen voor de maat gepast. Ze waren vlot binnen en mijn dochter is super blij!

Goede service en bezorging!

Mooie en duidelijke on-line omgeving met tevens een goede bezorging termijn. ‘Mijn’ winkel in Hoorn altijd uitstekende en vriendelijke service! Het gebeurd weinig dat ik uitkom bij een een andere schoenenwinkel… Top dus!

zeer positief

Prettige website, snelle levering, veel keus in de voor mij wat gunstigere wijdtematen. Vaak als gast schoenen gekocht. Ik ben een tevreden klant

mooie schoenen met slechte teruglever regeling

Schoenen al 3 weken geleden terug gestuurd, maar het geld nog steeds niet ontvangen, ook niet na telefonisch contact

De verkoopster in de winkel Ermelo

Heeft echt bijzonder goed geholpen

Heel tevreden

Goede kwaliteit en mooie schoenen voor een redelijke prijs. Eenvoudig online te bestellen en snel geleverd.

Fijn en prettig geholpen

Fijn personeel en veel keus

Goed geholpen terwijl ik best moeilijk deed.

Goed geholpen bij het omschrijven van voetklachten

Mooie collectie

Goeie en snelle levering

Altijd leuke schoenen.

Altijd snelle levering! Fijn emailcontact!

Goed en aardig personeel

Schoenen in de winkel besteld op zondag en maandag al bezorgd!

SUPER!!

Ook van een retour levering snel mijn geld terug. Snelle levering en duidelijke website

Perfecte zaak

Alles is prima bij ziengs, bestellen,leveren en service !

Zeer slecht

Online bestellen gaat prima op het moment je niet inlogt . Inloggen gaat 9 van de 10 x niet . Retourneren gaat niet als je niet ingelogd bent. Mijn pakketjes verdwijnen steeds met de horizon als het retour stuurt en niet kunt registreren online . Dit moet echt anders .. Er zij n nu 2 pakketten van mij zoek.

Snelle vriendelijke afhandeling van mijn bestelling.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 81 fysieke winkels en een webshop met meer dan 6000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Bjorn Borg, Bugatti, Pius Gabor en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Geox, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!