Niet geupdated

Schoenen besteld en betaald. Kwamen maar niet. Gebeld en toen bleken deze niet op voorraad meer te zijn. Raar maar waar!

Besteld via de webshop, maar gewoon in de winkel gepast.

Schoenen moet je kunnen passen. En daarom vind ik dit systeem prettig. Ik heb een moeilijke voet, waardoor het handig is om op de webshop te zoeken wat ik wil, merk en maat. Een paar dagen later kan ik in de winkel gaan passen. Prima!

Snelle verzending en kosteloos retourneren is echt top. Fijn om thuis te passen met kids!

X

X

Nette levering

Goede schoenen,handig en net verpakt met snelle levering

Fijne schoenen goede service

goed werk en vriendelijk

kom graag in de winkel in Middeburg

Prima webshop maar tot 2x toe verkeerde product geleverd

Onlangs een paar schoenen besteld maar er kwam een totaal ander paar schoenen binnen, wel hetzelfde merk. Retour gedaan, opnieuw bestelling geplaatst en nu weer totaal andere schoenen gekregen, ook weer van hetzelfde merk. Ik ga in het vervolg naar de winkel.

Had het idee dat de verkoopster weinig ervaring had. Ik

Niet goed

Ongeïnteresseerd jammer

Nadat ik Palladium schoenen had gekocht met een beschadiging, werden deze omgeruild voor een onbeschadigd paar

Prettig geholpen

Fijn geholpen in de winkel! Schoenen voor mij besteld

goede service, vriendelijke bediening

goede service, vriendelijke bediening

Vriendelijk personeel

Altijd goed geholpen en indien nodig snel bestellen

Snel en correct

Snel geleverd Maar ook snel weer mijn geld terug op de bank toen ik de schoenen had retour gestuurd

Heel tevreden. Goeie kwaliteit, genoeg keuze.

Goeie kwaliteit en dienstverlening

Schoen stuk

En snel nieuwe slipin sketches ontvangen

Ik ben goed geholpen bij het uitzoeken en passen van de sneaker.

Top momenteel via online aankoop.

Heel fijn schoen in de iets grotere maat te kunnen krijgen.

Top.

Goede service. Goede webshop. Goede levering.

Alles netjes en vlot verlopen.

Oke

Oké

Schoenen snel stuk

De voorkant van de leren schoenen van 99,- van onze dochter waren snel beschadigd. Op de site is niet vermeld dat er een extra laag over de schoenen zit, die niet te herstellen is als er ook maar iets tegenaan komt. Een bericht naar de klantenservice liep op niets uit. Dat vind ik erg jammer. Ik ben gewend dat de kwaliteit van de Ziengs goed is, maar daar heb ik nu mijn twijfels over.

Fijne winkels

Fijn om te winkelen ; een goed assortiment voor een redelijke prijs.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 81 fysieke winkels en een webshop met meer dan 6000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Bjorn Borg, Bugatti, Pius Gabor en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Geox, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!