snelle bezorging en mooie laarzen

Goede service.

Vriendelijk en behulpzaam

Super snelle levering

De levering is heel snel en netjes

Positieve ervaring.

Degelijk materiaal; sloffen zitten goed aan de voeten.

Alles

Gewoon goed !!

Zeer goede service en vakmanschap!!!

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Fijne overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel.

Altijd vriendelijk en vrolijk personeel die willen helpen, vooral met het opmeten van voeten van onze zoon. Collectie voor de jongens mag wel iets meer zijn. Maar online is ook genoeg te vinden.

Betrouwbaar

Bestelling mooi op tijd , deze schoenen heb ik al eerder gehad en heb ze nu in een andere kleur besteld .

Correcte en snelle levering.

Het juiste product snel geleverd!

Top !!

Duidelijk, vriendelijk en snel !

Top winkel

Goede servive, snelle levering en makkelijk retouren

Heel lange levertijd.

Na passen in de winkel in Assen is er in de winkel rechtstreeks een bestelling gedaan voor een andere maat. Volgende dag mail gehad dat bestelling was ontvangen en verwerkt. Daarna week niks gehoord, tel. contact gehad met Ziengs. Wisten ook niks,moest maar even afwachten. Eindelijk na twee weken berichtje dat schoenen onderweg zijn. Een lange levertijd kan voorkomen, maar houd de klant dan op de hoogte. F.van Steenwijk

Goede persoonlijke service

Mijn maat schoenen waren niet aanwezig in de winkel, de verkoopster bood aan om de schoenen via internet te bestellen en thuis te laten bezorgen. Helaas pasten de schoenen niet goed en heb ik ze naar de winkel terug gebracht en mijn geld terug gekregen.

Prima levering

Goed bedrijf met goede klantenservice service. Ook een prima levering.

Goed en betaalbaar

De winkels zien er altijd goed verzorgd uit. Aardig personeel en behulpzaam bij het bestellen en laten bezorgen aan huis. Complimenten

Zeer vriendelijk, behulpzaam en gezellig personeel! Geven gevraagd en ongevraagd goede adviezen!

Heel fijn bedrijf

Bestelling verloopt prima. Snelle levering en alles klopt gewoon.

Gewoon goed

Precies zoals beloofd, prima

Makkelijk retouren, geld direct teruggestort

Schoenen waren heel snel geleverd, jammer genoeg waren ze te groot . Maar de de procedure om terug te sturen verliep super !

Skecht

Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld , ik heb gelijk gebeld zou aangepast worden en zou reactie krijgen , geen reactie en alsnog de verkeerde maat , erg vervelend nu moet ik er alsnog achteraan terwijl ik gelijk met jullie gebeld heb !!?? Order 3185495 Panama Jack

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 81 fysieke winkels en een webshop met meer dan 6000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Bjorn Borg, Bugatti, Pius Gabor en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Geox, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!