Zowel winkel als webshop uitstekend

top

Ben prima geholpen en de service was ook correct.

Topservice

Snelle levering, accurate afhandeling. Kwalitatief goede en betaalbare schoenen.

Snelle levering ! Fijne scketcher schoen ben er blij mee.

Super tevreden

Snelle service. Geheel volgens verwachting!

Bestelling werd binnen 2 dagen geleverd!

Makkelijk zoeken

Prettige site/shop, veel keuze en zoekmogelijkheden. Schappelijke prijzen

Als ik iets bestel,is het zeer snel bij mij bezorgd,

Altijd goed geregeld

Bestelling geplaatst en binnen 2 dagen in huis Top

Heelgoed

Altijd prettig ,leuk personeel Ben altijd heel tevreden met m’n aankopen

Snel en goed

Snel en goed

Fijne dat er een optie is om achteraf te betalen

Snelle levering en prima service

Een bestelling bij Ziengs is altijd goed verzorgd en snel geleverd.

Goede service en klantvriendelijk

Mijn ervaring heel erg goed met Ziengs. Koopndaar altijd mijn schoenen. Men heeft altijd tijd voor je en je wordt heel erg vriendelijk geholpen. Ze kennen ons in Emmen als klant.

Goeie service

Ook bij deels retourneren, vriendelijk winkelpersoneel

Uiterst tevreden

Goed geholpen in de winkel en levering van bestelling snel en correct.

Zo goed geholpen in Delft. Wat een leuke, deskundige dame!

Prima bezorging en makkelijk

Snelle levering, breed aanbod.

Fijne winkel

Super hoed

Snelle levering, makkelijk retourneren, snelle klantenservice.

Prima en snelle service

Schoenen besteld en de volgende dag in huis!

Prima, vertrouwen in de klant, prettige benadering.

Ik had in de winkel in Hoorn chelseaboots van Van Bommel besteld. Deze werden naar de winkel gezonden. Daar heb ik ze gepast maar ik heb ze niet gekocht, ze zaten niet lekker. Geen probleem, ook geen gedoe. Reeds door mij betaalde bedrag werd keurig binnen 4 dagen teruggestort.

Pasklaar

Vriendelijk personeel, correct advies gekregen.

aflevering snel

goede prijs kwaliteitverhouding

Fijne service!

Ik heb met een aanbieding 2 paar schoenen besteld. Snel geleverd!. Echter de schoenen waren toch niet naar mijn zin. Na bellen netjes een kortingscode gekregen om evt. opnieuw te bestellen omdat ik nog twijfelde over ander paar. De bestelde schoenen in twee aparte verpakkingen (zoals door Ziengs aangeleverd) teruggestuurd. Een pakket ontvangen en de ander nog onderweg na 14 dagen richting Ziengs. Gebeld en toch ook alvast het tweede paar als retour aangemeld, omdat de schoenen wel afgeleverd zijn maar nog onderweg. Hoef ik niet langer te blijven controleren en is het voor mij afgehandeld. Top!

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 81 fysieke winkels en een webshop met meer dan 6000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Bjorn Borg, Bugatti, Pius Gabor en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Geox, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!