Pasklaar

Vriendelijk personeel, correct advies gekregen.

aflevering snel

goede prijs kwaliteitverhouding

Fijne service!

Ik heb met een aanbieding 2 paar schoenen besteld. Snel geleverd!. Echter de schoenen waren toch niet naar mijn zin. Na bellen netjes een kortingscode gekregen om evt. opnieuw te bestellen omdat ik nog twijfelde over ander paar. De bestelde schoenen in twee aparte verpakkingen (zoals door Ziengs aangeleverd) teruggestuurd. Een pakket ontvangen en de ander nog onderweg na 14 dagen richting Ziengs. Gebeld en toch ook alvast het tweede paar als retour aangemeld, omdat de schoenen wel afgeleverd zijn maar nog onderweg. Hoef ik niet langer te blijven controleren en is het voor mij afgehandeld. Top!

Fraaie merken houden me nieuwsgierig!

Veilig winkelen en eventueel snelle refund!

Artikel werd op afgesproken tijd bezorgd

Bezorging volgens afspraak Vandaag besteld, morgen bezorgd.

Contact

Mijn contact met de klantenservice was heel goed en probleem opgelost

Goede schoenen

Alles keurig afgehandeld. Goede schoenen goede prijs

Goed geholpen

Ik ben goed en vriendelijk geholpen

Wat een lieve, behulpzame medewerkers

Mijn ervaring is in de vestiging Delft. Wat een vriendelijke, zorgzame en dienstverlenende medewerkers! Zo aardig en behulpzaam. Ik kon niet slagen in de vestiging zelf, maar door de behulpzaamheid van de twee alleraardigste medewerkers heb ik laarsjes besteld online en meteen betaald. De volgende dag in huis. Super!

Winkel. Niet op voorraad .wel betalen

In de winkel.bussum Niet op voorraad. Dus ook niet passen .moest eerst betalen dan pas de schoenen bestellen. vergeten email te sturen toen ze binnen waren . volgende keer bestel ik wel online bestel gewoon 44.en 45 Passen .en dan pas betalen

Online laarsjes besteld maar ze waren te smal dus retour...geen probleem en alles is netjes afgehandeld

goede service

schoenen niet in de juiste maat aanwezig, daarna opgestuurd en na een paar dagen opgehaald in de winkel

Ik had de verkeerde maat gekocht en het kon zonder problemen in de winkel ruilen. Kreeg de andere maat thuis gestuurd. Vriendelijk geholpen in de winkel in Oss. Zeer tevreden met de schoenen ook.

Prima geholpen!!!

Mijn man heeft sneakers gekocht. Een schoen van het tweede paar voelde niet goed. Ze zag het gelijk en bood aan om deze te bestellen en bij ons thuis te laten bezorgen. Echt top!!! En dat paar was prima. De sneakers lopen fantastisch.

Schoenen besteld online maar bleken te groot. Het is retourneren en de afhandeling ervan ging snel. Super service dus.

Geweldige snelle en correcte service

Geweldige snelle en correcte service

Goede service!

Ziengs verzend snel, heeft regelmatig goede akties. Retouren worden snel verwerkt. Kortom: top(web)shop!

Snelle en keurige levering !!!!

Uitstekend.

Schoen in verkeerde kleur gepast in winkel. Winkel heeft de schoenen in de goede besteld en laten opsturen naar huisadres. Schoenen werden binnen 2 dagen geleverd.

Bestelling , wanneer je maat of kleur er niet is, wordt het goed geregeld!

De bestelling verloopt altijd goed via de winkel.

Vindt het jammer dat veel via online moet

Ik zie met regelmaat mooie schoenen dus ga ik naar de winkel.helaas is het dan niet in de winkel maar wel online .zelf vind ik dat een gedoe want moet je weer terug als. Ik mis die oude tijd voorraad in de winkels en passen zonder gedoe . Maar de service is goed .

gemakkelijke site en snelle, correcte afhandeling

Ik kon mijn sloffen goed vinden en de afhandeling ging snel en gemakkelijk

Terugbetaling kan beter

Vooraf moet je betalen, afhalen in de winkel, daar gepast en achtergelaten als retour en pas ruim een week later geld retour, dat is niet meer van deze tijd. Graag per pin in de winkel retour in de toekomst.

Goede prijs, snelle levering prachtige schoenen

Goede prijs, snelle levering prachtige schoenen

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 81 fysieke winkels en een webshop met meer dan 6000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Bjorn Borg, Bugatti, Pius Gabor en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Geox, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!