Voldoet aan verwachting

Snelle levering Goed product

verkeerde maat in aangeleverde doos

Bij het magazijn zijn de verkeerde maat schoen 40 ipv 38 verpakt in doos met opdruk maat 38.

Xxxxxxx

Alleen lange tijd door bezorging DHL bij 1e bestelling

Top service.

Erg klantvriendelijk.

De levering was verrassend snel

Ik was daardoor prettig verrast

De producten en prijs zijn goed

Ben echt tevreden over de producten en prijs. Het blijft alleen zo jammer dat jullie DHL gebruiken. Ze komen te laat of laten je pakket buiten slingeren. Zou ziens postNL gebruiken gaan jullie van een 8 naar een 10

Klacht heel snel en netjes opgelost

Mankement aan een schoen werd meteen serieus genomen en werd heel snel en netjes opgelost door een paar nieuwe paar schoenen te bestellen.

Kinderschoentjes fijn, personeelslid niet

Ik ben als oma (die de eerste kinderschoentjes voor mijn kleinkinderen betaalt) erg tevreden over de Shoesme schoentjes met mooie flexibele zooltjes en degelijke kwaliteit. Persoonlijk vind ik voor jongens dat er wel érg weinig keus is, dat is jammer. In Veenendaal zijn we erg prettig geholpen door een ervaren verkoopster die veel af wist van kinderschoenen. In Ede heb ik nu al drie keer (dezelfde) verkoopster meegemaak die misschien wel kundig is maar aller ONVRIENDELIJKST is en waar het chagrijn vanaf straalt. De manier waarop ze een ander personeelslid aan het inwerken was (zeg maar gerust afkatten) was werkelijk onbehoorlijk. Ik dacht nog 'zou ze een slechte dag hebben' maar ook de keren erna is ze ongeduldig en kattig en voel ik me totaal niet prettig geholpen door haar. Tegenwoordig kijk ik eerst of zij er is, zo ja, dan ga ik niet naar binnen.

Snelle levering met VIP korting een topschoen

De schoenen waren laat in de middag besteld en de volgende dag al binnen.

Prima.

In de winkels altijd vriendelijk personeel en fijn geholpen. Alleen niet altijd de, meest gangbare, maten op voorraad. Maar wel fijne winkels om te komen.

Zeer tevreden.

Goede service en kwaliteit van de laarzen

Oke

Goede laarzen en comfortabel

Snelle levering.

Ruime keus. Bestelling wordt netjes verpakt en snel geleverd.

Mooie webshop, duidelijke informatie Snelle levering

Goed product en goede service

Snelle levering!

Snelle en correcte levering

Sneakers Ecco in goed orde ontvangen.

Bestelproces gaat super en prijs kwaliteit is goed. Ben erg tevreden.

Prima service in de winkel, nadat de maat niet goed bleek te zijn!

Prima service.

Klantvriendelijk en correct

Efficiënt, klantvriendelijk

Op de actiedag was het zeer druk in de winkel, het tweedejaars schoenen dat niet op voorraad was werd snel en goed geleverd.

Snel bezorgd

Fijn online besteld en snel bezorgd. De rubberen laarzen met voering zitten heel prettig.

Hele mooie schoenen tegen een aantrekkelijke prijs

Heel prettig geholpen door uw medewerker

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 81 fysieke winkels en een webshop met meer dan 6000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Bjorn Borg, Bugatti, Pius Gabor en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Geox, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!