Filtre

keurig op tijd en prachtig boeket geleverd

Superfijn

Weinig voor veel

Mijn moeder van 94 kreeg een simpel bosje tulpen voor 31 euro. Na 3 dagen zijn de eerste bloemen al gaan hangen. Als vaste klant een teleurstellende ervaring. Update: Na mijn review heeft Topbloemen het prima opgelost, en is er een nieuwe bos bloemen bezorgd. Goede service!

topbloemen.nl een topservice

Zeer goede en correcte service

Ontvanger was verrast dor het mooie verse boeketduidelijk

Duidelijke site

Bestellen werk prima op de site. Goed overzicht

Bestelling ging gemakkelijk. En van de ontvanger kreeg ik door dat de bloemen er mooi uitzien

Erg klein bosje

De service qua bellen mbt het adres was prima ,maar wij hadden keuze uit klein,middel groot,kozen voor groot maar was een beschamend klein bosje bloemen

Er is een prachtige bos afgegeven.

Op de afgesproken datum is er een prachtige bos bloemen bezorgd. Het bestellen ging makkelijk.

Helaas is mijn bestelling nooit verwerkt

De jarige heeft mijn bloemen niet ontvangen, mijn peettante werd 80: zo zuur. Kreeg de volgende dag te horen dat er iets fout is gegaan in hun systeem. Gevraagd om dan die dag alsnog te bezorgen maar ook dat kon niet…. Teleurgesteld de bestelling geannuleerd.

Slecht

Als je bloemen besteld en ze worden een dag te laat bezorgd voor een verjaardag.

Prachtige bos

Een prachtige bos voor een speciale verrassing

zeer matig

Zeer klein boeket ondanks dat jij middel gekozen hadden, 1 bloem hing al bij ontvangst, vaas welke van de kringloop kwam voor o.i. E 0.50, voor E.44,90 viel het zeer tegen

Mooie bloemen, bezorging volgens afspraak

De bloemen die ik uitgekozen had op de website, kwamen overeen met de bezorgde bos. Mooie bloemen, bezorging op de afgesproken dag. Heldere website.

Ik bestel al een aantal jaren bij topbloemen .goede service en mooie boeketten

Bezorger kon het adres niet vinden zaterdag

Bezorger kon het adres niet vinden en heb daar niks van gehoord. Werd toen op maandagochtend geleverd. Als zoiets gebeurd laat het op zn minst in een mail weten. Slecht.

Gemakkelijk

De website is gemakkelijk te bedienen en er is voldoende keus

Tulpen.na 2 dagen.al uitgevallen

Het is door Topbloemen prima opgelost. Ik.heb een nieuw boeker gekregen

Geen reactie

Helemaal niets gehoord van de bloemist over de bezorging. Het is dat de ontvangster belde. Vind ik slordig. Aanbevelen vraagt u? De bloemen wel hoop ik dat ze goed zijn. Houding van de bloemist niet.

De bloemen zijn prachtig en de klantenservice heeft mij goed geholpen omdat een vouchercode het niet deed ! Top !

Snel bezorgd

Meteen bezorgd op zelfde dag, en goede communicatie. Wel prijzig, maar verder alles top

Mooie bos op tijd geleverd

Bouket met tulpen voor een 60 jarige bruiloft besteld, werden 'smorgens voor 10 uur al geleverd. Ontvanger was er heel blij mee.

In de ochtend besteld en dezelfde dag bezorgd. Mooie bos tulpen

Kwaliteit en bezorging.

Zeer blije vrienden.

Tevreden klant.

heel slecht

Heb 2 boeketten ontvangen, waarvan 1 boeket redelijk, het andere boeket rode rozen, hele oude rozen. Na 2 dagen kregen de rozen al zwarte verdroogde randen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL