Filtre

Toegezegd en helaas niet nagekomen

Ik had een bos bloemen besteld, maar zelf vergeten wat op het kaartje te vermelden. Ik heb direct via de chat contact opgenomen en de medewerker gaf aan dat de tekst alsnog op het kaartje zou worden gezet. Helaas heb ik gezien dat het kaartje dat uiteindelijk bezorgd was, niet de tekst erop had die er moest staan. Eigen fout natuurlijk, maar als er wordt toegezegd dat het kan worden aangepast dan moet je dat ook wel doen vind ik.

Op tijd geleverd

Mooie tijd bezorgd, had in de middag gevraagd en dat hebben ze toen bezorgd

De bloemen waren prachtig, de wijn erg lekker net zoals de chocolade.

snelle service

de levering was mooi op tijd maar we hebben de bloemen niet gezien.

Jammer

Helaas zijn de bloemen niet afgeleverd en heb ik 3 maal moeten bellen. Ze zeiden dat de bloemist het had afgeleverd nou niet dus. Het boeket is uiteindelijk twee dagen later afgeleverd! Het is een heel ander boeket dan ik had besteld en de verrassing was er natuurlijk af, omdat ik ze moest vragen of er wat was bezorgd. Voor mij nooit meer via Topbloemen. Voortaan gewoon via plaatselijke bloemist.

Duidelijke site en op tijd geleverd

Het bestellen is goed gegaan en de levering was op tijd en goed.

Geen top bloemen van een bloemenwinkel

Had de bloemen verwacht van top bloemenzaak. Ook qua prijs van het boeket. Dit had de ontvanger ook verwacht. De conditie van bepaalde bloemen viel tegen. Voor mij geen volgende keer.

Boeket valt tegen voor die prijs

Voor een bedrag van bijna 35 euro had ik toch wel een iets groter boeket verwacht. Het was zeker niet meer dan 20 à 25 euro waard. Geen aanrader dus.

Niet klantvriendelijk p

Bloemen zijn oké, maar het afleveren niet naar wens.Bloemen gevonden naast de voordeur bij thuiskomst.

Mooie bos bloemen

Het was een cadeautje en ze waren er blij mee, ze vonden het een mooie bos bloemen. De levering verliep goed en de levertijd was snel, makkelijk te bestellen.

Mooie bos bloemen en op mijn verzoek vroeg bezorgd

Aan verzoek om vroege bezorging voldaan. Top!

Tevreden

Ik ben zeer tevreden de een werd op de dag van bezorging bezorgd en de andere weerd na bellen de volgende netjes bezorgd. Toppie

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen en diverse keuzes en grote. Op tijd bezorgd.

Mooie bloemen en stipt op tijd geleverd

Goede keuze van bloemen en eenmaal gekozen ook werkelijk een mooie os bloemen , levering van de bloemen is ook erg goed.

Behulpzaam; belde mij omdat ik verkeerde postcode had doorgegeven.

Zie boven. En ontvanger van boeket vond deze mooi

Ontvangster van het bloemstuk was uitermate enthousiast

Bij een volgende gelegenheid zal ik van u wederom gebruik maken

Mooi boeket snel geleverd

Doen wat is beloofd, een mooi boeket dezelfde dag bezorgd.

Prima service en een prachtig boeket, dank

Fantastisch!

Mooi boeket. Keurig op tijd geleverd en volgens afspraak de juiste bloemen. Overzichtelijke website.

Prachtig boeket

Prachtig boeket , zelfde dag nog geleverd echt top

formidabel fantastisch

netjes afgeleverd wat besteld was

Correcte bezorging op tijd.

Zie boven

Super !

Het is de tweede maal al dat ik bloemen bestel via Topbloemen ..eenmaal via topbloemen.be en eenmaal topbloemen.nl ...Het is supergemakkelijk te bestellen via de website ..je kiest, betaalt en de persoon ontvangt de bloemen ..En naar de reactie's van de ontvangers te horen waren ze superblij met Topbloemen !.Dus zeer gemakkelijk om eens een bloemetje cadeau te doen aan mensen die veraf wonen van u ..Toppie ! Nancy

Een mooi boeket, dankbaar ontvangen

Een mooi groot herfstbouquette kregen we per foto te zien van de dankbare ontvanger.

Hele mooie bos bloemen.

Deze bos heb ik naar familie gestuurd. Waren er heel blij mee. Mooie kleuren en bloemen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL