Filtre

Mooie bloemen!

Goede webshop, veel verschillende boeketten en bezorging via lokale bloemist

Prachtig boeket geleverd

Precies gedaan wat was afgesproken

geweldig

Alles TOP voor elkaar gekomen, dank voor het mooie boeket namens de ontvangster

Gedaan wat.ik bekenbaar maakten Top

Netjes bezorgd en op de hoogte gehouden.

voldoende

Ik was blij dat ik koos voor het grootste boeket, want ik schrok een beetje van dat het niet erg groot was.

Mooie verse bloemen

perfect

tot grote te vredenheid

Prachtige bos bloemen en fijn dat ze berichten dat de bloemen geleverd zijn

Veel te klein boeket voor vertegenwoordigde waarde!

Los van het feit dat het boeket na 18.00u werd bezorgd, was het beschamend klein voor een besteld middelgroot boeket!! In reactie kreeg ik het antwoord,'alle bloemen die er in horen zitten erin.' Als Topbloemen.nl dit als uitgangspunt hanteert, dan krijg je sowieso nooit wat je denkt te bestellen. Dus voor mij geen Topbloemen.nl meer!

Snel besteld, snel bezorgd!

Het was gemakkelijk om op de website 'n mooi boeket te kiezen en vervolgens te bestellen. Het is mogelijk om 'n persoonlijk kaartje te schrijven en evt. nog iets extra's toe te voegen. Het was nog mogelijk om het de dag erop nog te laten bezorgen, dus dat was top!

Geen waar voor je geld

Heel veel blad en welgeteld 8 bloemen, zeker de bijna 30,- niet waard. Ook zaten er geen gedroogde pluimen in zoals op de omschrijving vermeld.

Bloemen geleverd op tijd

Bloemen zijn keurig op tijd geleverd en de kwaliteit was eveneens goed

Keurig netjes bezorgd

Alles werkte perfect, en mooie bloemen!

Goede communicatie, levering zoals gepland en bloemen zoals in webwinkel gekozen. Top.

Prima webshop

De bloemen werden keurig op tijd bezorgd en de ontvanger was er heel blij mee!

Prima geregeld

Het was prima geregeld en een mooie bos

Keurig bezorgd

Mijn bestelling is keurig op tijd bezorgd. Mijn complimenten en ga zo door

Een prachtig vers boeket!

Zoals eigenlijk altijd mijn ervaring met topbloemen: gewoon heel goed! Je wordt nooit teleurgesteld!

Geweldig mooie bos bloemen.

Keurig en vriendelijk bezorgd. In een nette verpakking. Straalt momenteel in een passende vaas. Tot de volgende keer. Groeten, Harry

Kan beter

Bloemen geleverd horizontaal doos nat en water eruit, dus de bloemen na 3 dagen al de kopjes laten hangen, dat ligt aan de bezorger, niet aan top bloemen

prachtig boeket precies op tijd geleverd.

ga zo door

60 Noorderdreef