Gewoon goed en goed geleverd

Bloemen is niet gekomen !!!!

Bloemen is niet gekomen EN medewerkers liggen bloemen gegeven aan mijn buurman !!!!!!!

Liegen over bezorging

Bloemen zouden vandaag bezorgd worden. Een mail gekregen “bloemen voor de deur gelaten” (op een hoofdweg). Kreeg daarna mail dat de bezorger ze om 10u bij de buurman heeft afgegeven die er niet eens was, ook nog liegen dat de buurman ze al heeft gegeven aan de persoon voor wie t was. Uiteindelijk via de camera van de buurman (die er pas 12u was) gezien dat de bloemen door iemand meegenomen zijn. Na paar keer bellen was nog maar de optie om volgende dag nieuwe bloemen te bezorgen.

Voor de ontvanger een mooie vrolijke bos roze bloemen laten bezorgen in een zorghotel , netjes zoals ik het voor me zag en nog mooier dan op foto , de ontvanger was er dan ook meer dan blij mee :) in één woord top! Kom zeker bij jullie terug.

LIEFDE ❤️

Dit bericht is voor iedereen die moeite heeft gedaan in dit proces om mijn bos bloemen te overhandigen aan mijn broer de vrouw. Oprecht, dank je wel voor de moeite. Topbloemen.nl ❤️

Vers

Mooie bos, vriendin stuurde foto en het zag er prachtig uit, heel vers!

Fijne webshop

Mooie boeketten op de afgesproken dag!

Te laat

Bestelling te laat geleverd, waardoor de verrassing eraf was. Ik bestel niet gauw nog een keer.

Alle lof!

Prima afwerking van de bestelling.

Viel tegen

Bloemen besteld voor mijn zus, boeketje viel erg tegen, leek niet op voorbeeld. Zat heel weinig bloemen in en heel veel groen, jammer

Mooie bloemen!

Goede webshop, veel verschillende boeketten en bezorging via lokale bloemist

Prachtig boeket geleverd

Precies gedaan wat was afgesproken

geweldig

Alles TOP voor elkaar gekomen, dank voor het mooie boeket namens de ontvangster

Gedaan wat.ik bekenbaar maakten Top

Netjes bezorgd en op de hoogte gehouden.

voldoende

Ik was blij dat ik koos voor het grootste boeket, want ik schrok een beetje van dat het niet erg groot was.

Mooie verse bloemen

perfect

tot grote te vredenheid

Prachtige bos bloemen en fijn dat ze berichten dat de bloemen geleverd zijn

Veel te klein boeket voor vertegenwoordigde waarde!

Los van het feit dat het boeket na 18.00u werd bezorgd, was het beschamend klein voor een besteld middelgroot boeket!! In reactie kreeg ik het antwoord,'alle bloemen die er in horen zitten erin.' Als Topbloemen.nl dit als uitgangspunt hanteert, dan krijg je sowieso nooit wat je denkt te bestellen. Dus voor mij geen Topbloemen.nl meer!

Snel besteld, snel bezorgd!

Het was gemakkelijk om op de website 'n mooi boeket te kiezen en vervolgens te bestellen. Het is mogelijk om 'n persoonlijk kaartje te schrijven en evt. nog iets extra's toe te voegen. Het was nog mogelijk om het de dag erop nog te laten bezorgen, dus dat was top!

Geen waar voor je geld

Heel veel blad en welgeteld 8 bloemen, zeker de bijna 30,- niet waard. Ook zaten er geen gedroogde pluimen in zoals op de omschrijving vermeld.

Bloemen geleverd op tijd

Bloemen zijn keurig op tijd geleverd en de kwaliteit was eveneens goed

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL