Altijd goed

Bestel altijd bloemen bij Topbloemen. Altijd goed verzorgd en op tijd..

Topbloemen: het betrouwbare adres om een bloemetje te late bezorgen

Valentijnsdag was de aanleiding om de kinderen een bloemetje te sturen. Ervaring uit het verleden opgedaan bracht ons opnieuw bij Topbloemen. Redelijke prijzen, maar vooral uiterst betrouwbaar aangaande de bezorging. Daarom zeer aanbevelingswaardig.

Redelijk kwaliteit bloemen

Door de drukte waren ze later moest er wel zelf achteraan mailen/schatten. Het was wel een mooie bos bloemen ze waren een extra insteek vergeten daarvoor wel een bon gekregen van €7,50,-

Niet geleverd

Bezorging is tot op heden, 3 dagen later, nog steeds niet bezorgd. Geen reactie meer gekregen op de mail ook… Er werd beloofd dat de bestelling op valentijnsdag voor 17:00 binnen zou zijn, niet dus. Daarna werd er de volgende dag beloofd dat het vandaag echt binnen zou komen, wederom niet.

Top servers

Ze hebben het goed gedaan

topbloemen

een prachtig boeket en op tijd bezorgd

top geregeld

top

Prachtige bos bloemen helemaal top

Werd goed bezorgd en alles was naar wens.

Het was heel simpel om te bestellen en de bezorging was ook goed geregeld

Gekregen wat ik heb besteld

top kwaliteit bloemen afgeleverd.

?????????????????

Prachtig bos

Prachtig, bloemen mooie kleur echt te vreden nu 2 dagen hoop dat ze nog heel lang staan

Was goed

Was goed en netjes op tijd bezorg

Late levering in de avond

Bestelling proces prima Dag erna op Valentijn dag s avonds nog niets ontvangen E-Mail gestuurd en uur later werd er bezorgd Jammer

Matige kwaliteit bos

Matige bos. Klein. Geknikte takken erin.

Ik Zelf zou geen bloemen meer bestellen bij u

Ten eerste ik bestel het een week voor de tijd en vervolgens durven jullie nog te laat te bezorgen aan het einde van de de dag en dat is dan 22:00 uur ‘s avonds . Ik vind het heel slecht voor een speciale dag

Goed en op tyd

Slechte kwaliteit bloemen, niet overeen met website foto

Bloemen voldeden niet aan de verwachting. Leken totaal niet op de bloemen wat op de website stonden. Sommige bloemen ook al erg verwelkt. Niet de 40 euro waard.

Groot boeket besteld en een kleine ontvangen

Groot boeket besteld en een klein boeket ontvangen, totaal niet in verhouding de prijs- grootte verhouding volgende keer naar fleur-op

Niet tevreden.

Prachtig boeket, maar helaas is de helft hiervan al na twee dagen aan het verwelken.

Meegegeven opmerking wordt niet gelezen

Had aangegeven in de ochtend de levering te hebben, maar kwam pas later in de middag aan. Het boeket verder was dikke prima.

Teleurstellend

Twee takken clematis waren bij levering al wat verlept. Nu u niet meer met lokale bloemisten samenwerkt, zal Topbloemen niet meer automatisch mijn eerste keuze zijn,

En de afspraak na komen en dierekt top.

Altijd op tijd bezorgd en tevreden

Is naar tevredenheid besteld en bezorgd

Makkelijk bestellen en betalen, maar update over bezorging heb ik gemist.

Prima, maar communicatie over bezorging kan beter.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL