Zeer tevreden.

Chauffeur belde mij omdat hij het huisnummer niet kon vinden. Daarop heeft hij contact opgenomen met degene waar het bezorgd moest worden. Helemaal goede service.

Heel goed, snel: tevreden dus!

Zeer goede service

Slordig

Speciaal kaartje met mooie tekst erbij gedaan maar dit werd niet erbij bezorgd. De ontvanger had geen idee van wie het boeket kwam. Heeel naar vooral bij het jubileumjaar vd ontvanger. De vorige keer kwam het boeket te laat. Dus 2x achter elkaar niet naar wens verlopen.

De bloemen zijn weer keurig op tijd bezorgd

We hebben al meerdere keren bloemen besteld en elke keer is dit goed geregeld. Op tijd en goede kwaliteit. Als ik al een puntje ter verbetering zou moeten noemen, dan is het misschien de beperkte keuze aan kaartjes.

Tevreden.

Door een foto van de vriendin gezien dat er iets teveel groen tussen de bloemen zat, dat is jammer. Wel heel tevreden over de bezorgservice, die heeft netjes vooraf even gebeld over de bezorgtijd zoals afgesproken.

Bezorging verliep goed en boeket was erg mooi (foto gezien) ontvanger was blij.

correcte en snelle afwikkeling

Goede ervaring met topbloemen. Bestelling gaat snel online en bezorging keurig op gewenste dag. Prijs/kwaliteit niet kunnen beoordelen omdat de bloemen voor iemand anders waren.

De website, bestel en bezorging waren top.

Ze doen alles voor een glimlach van de klant!

Ik had een verkeerd bezorg adres opgegeven. Kwam daar pas achter na bevestiging dat de bloemen bezorgd werden. Ze hebben dit tot aan de bezorger te weten achterhalen op het laatste moment opgelost. Fantastisch toch!! Dat noem ik pas “alles voor de klant”

Fantastisch!!

Prachtige bos rozen voor mijn bonus moeder die 80 werd.

Ontvanger was erg blij en tevreden

Makkelijk besteld, op tijd gekregen door ontvanger.

Bosje viel wat tegen

Ik ben al lang klant van Topbloemen en werk er graag mee. Vind het vooral een superservice dat je op de dag van bestellen ook je bloemen kan laten bezorgen. Ik weet dat jullie met lokale bloemisten werken en doorgaans gaat dat goed. Dit keer echter vond ik de bos echt tegenvallen (ik heb een foto van de ontvanger gekregen). Mocht ik weer eens een bos willen laten bezorgen bij deze mensen, dan kies ik voor een andere bloemist (en dus buiten Topbloemen om, als dat moet).

Koerier belde mij toen ni0emand open deed. Bleef vervolgens wachten tot ik terugbelde. Bloemen werden keurig bezorgd!

Snelle levering. savonds besteld , de volgende dag bij de ontvanger. een aanrader

Snel, maar wel een bloem geknakt. Jammer.

.Snel, maar wel een bloem geknakt. Jammer.

Betrouwbaar en mooie bloemen

vanuit Griekenland heb ik online een bestelling gedaan en mijn vriendin heeft het mooie boeket ontvangen. Op tijd en afgeleverd op haar huisadres. Heel fijn om te weten dat vanaf zo'n afstand alles goed geregeld was.

Mooie bos bloemen

Prima geleverd op de afgesproken dag. Jammer dat er niet aangebeld was maar meteen bij de buren geleverd is verder prachtig boeket met goede kwaliteit

Alles naar wens gegaan

Mooie bos bloemen

Mijn vriendin heeft een foto gestuurd naar me van de bos!

Prachtig boeket

Ik ben ontzettend tevreden met de service van Topbloemen.nl! De bloemen zijn altijd vers en prachtig van kwaliteit. De bezorging is stipt op tijd en de boeketten zijn met veel zorg samengesteld. Het bestelproces is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, en ik waardeer de ruime keuze aan bloemen en arrangementen die beschikbaar zijn voor verschillende gelegenheden. Topbloemen.nl heeft mijn verwachtingen keer op keer overtroffen en ik zal zeker blijven bestellen bij deze fantastische bloemist. Bedankt voor de geweldige service!

Betaal 40 euro voor een zeer matig bloemetje! Dan kies je groot en denk je je vrouw te verassen.

Vrouw verassen en veel betalen voor een klein bosje, je kan beter zelf bloemen halen bij de plaatselijke bloemenwinkel

Levering niet compleet

Voor de eerste keer bloemen (met een doosje chocolade) laten bezorgen. Alles vlot verlopen echter bleek de chocolade niet meegeleverd te zijn. Na telefonisch contact (wachttijd 15 minuten) kreeg ik excuses en is beloofd dat de chocolade alsnog nabezorgd gaat worden...

Erg blij met het boeket!

De ontvanger was erg blij! Eén minpuntje: ik vind het wel erg prijzig

Mager boeket en niet zoals besteld

Boeket besteld met een aantrekkelijke omschrijving en een teleurstellende levering!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL