Al 2x zeer slechte ervaring

Vorig jaar kreeg mijn vriendin al een hele lelijke bos die op geen enkele manier op het plaatje leek. Na een klacht kreeg ik wel een tegoed voor een nieuwe bos, maar toch, vervelend dat het zo gelopen was. Nu weer een bos besteld, witte rozen, voor €50. Woensdag bezorgd. Zaterdag kwam ik langs; de helft van de rozen waren al helemaal verlept, geknakt en hier en daar bruin. Ik dien geen klacht meer in maar kom gewoon nooit meer terug.

Topbloemen doet niet wat ze beloven

Bloemen werden niet dezelfde dag (zaterdag) bezorgd door een smoes van de bezorger dat mijn ouders niet thuis zouden zijn. Boeket werd vervolgens pas op maandag bezorgd. Ben zeer ontevreden over de gang van zaken. Boeket zelf ook teleurstellend en dat voor een factuurbedrag van 30 euro.

Toppie

Afspraak is afspraak pluim omhoog

Bloemen en wijn besteld, gelijk dezelfde dag laten bezorgen echt super dat dat kan

Ik had bloemen ontvangen die niet naar wens waren en heb uiteindelijk een voucher gekregen voor een nieuwe bos. Het kan een keer gebeuren dat een bestelling niet helemaal naar wens verloopt, goede service als het dan goed wordt opgelost

Deze keer iets minder tevreden dan anders

Meestal ben ik heel tevreden over de boeketten van Topbloemen, maar deze keer zaten er 2 mooie grote rozen in het boeket, die al na 2 dagen praktisch waren uitgebloeid. Ik zag het bij aflevering al aan de kleur dat ze niet lang zouden staan. Heel jammer.

Prima, zoals ik het besteld had is het geleverd.

Makkelijk bestellen en goede levering

Goede afhandeling en een mooi (zoals verwacht) bouquet

Goede afhandeling en een mooi (zoals verwacht) bouquet

De bloemen worden bijtijds en vers geleverd.

Super goed

Tevreden

Duur, formaat klein en kapotte slinger

Bijna 70 euro betaald voor een bos bloemen (grootste formaat). Bij ontvangst vroeg ik me direct af of dit wel het grootste formaat was. Voor zoveel geld verwacht je wel een fatsoenlijk bos bloemen. Verder had ik een slingertje van 3 euro erbij besteld. Nou, je raad het al. Hij was gescheurd en "gecorrigeerd" met een stukje plakband. Of ik nog een keer ga bestellen? Denk het niet, je kan het beter bij de lokale bloemist laten samenstellen tegen een mooiere prijs.

Toppie, keurig afgeleverd.mooo boeket

Snel besteld, keurig bevestiging van de bestelling. Bericht dat de bezorger onderweg is en het boeket is afgeleverd. Prachtig boeket in de kleur van de bestelling.

Goed.

Eerste boeket voldeed niet aan de kwaliteitseisen die er aan mogen worden gesteld en na melding daarvoor direct nieuw boeket ontvangen van prima kwaliteit. Zeer nette en professionele afhandeling

Kleine bosjes

2 boeketten Talitha besteld. 20 tulpen met een klein beetje groen voor EUR 22,95 per bos is wel erg duur betaald. OP d e foto lijkt de bos veel voller

keurig op tijd en prachtig boeket geleverd

Superfijn

Weinig voor veel

Mijn moeder van 94 kreeg een simpel bosje tulpen voor 31 euro. Na 3 dagen zijn de eerste bloemen al gaan hangen. Als vaste klant een teleurstellende ervaring. Update: Na mijn review heeft Topbloemen het prima opgelost, en is er een nieuwe bos bloemen bezorgd. Goede service!

topbloemen.nl een topservice

Zeer goede en correcte service

Ontvanger was verrast dor het mooie verse boeketduidelijk

Duidelijke site

Bestellen werk prima op de site. Goed overzicht

Bestelling ging gemakkelijk. En van de ontvanger kreeg ik door dat de bloemen er mooi uitzien

Erg klein bosje

De service qua bellen mbt het adres was prima ,maar wij hadden keuze uit klein,middel groot,kozen voor groot maar was een beschamend klein bosje bloemen

Er is een prachtige bos afgegeven.

Op de afgesproken datum is er een prachtige bos bloemen bezorgd. Het bestellen ging makkelijk.

Helaas is mijn bestelling nooit verwerkt

De jarige heeft mijn bloemen niet ontvangen, mijn peettante werd 80: zo zuur. Kreeg de volgende dag te horen dat er iets fout is gegaan in hun systeem. Gevraagd om dan die dag alsnog te bezorgen maar ook dat kon niet…. Teleurgesteld de bestelling geannuleerd.

Slecht

Als je bloemen besteld en ze worden een dag te laat bezorgd voor een verjaardag.

Prachtige bos

Een prachtige bos voor een speciale verrassing

zeer matig

Zeer klein boeket ondanks dat jij middel gekozen hadden, 1 bloem hing al bij ontvangst, vaas welke van de kringloop kwam voor o.i. E 0.50, voor E.44,90 viel het zeer tegen

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL