Bloemen zijn 1 dag oud en hangen nu al slap

Bestelling g en levering volgens wens. Kwaliteit bloemen slecht.

Topbloemen: gewoon TOP!!!

Ik had een bos bloemen besteld voor een oude dame die op zaterdag bezorgd zou worden. Helaas was de dame eerder die week gevallen en verbleef op een adres op 30 km. afstand, (als niet direct familielid niet bijzonder als je dit nieuws niet 1,2,3 krijgt). Op de daarop volgende maandag een telefoontje gepleegd met Topbloemen en diezelfde dag zijn er verse bloemen bij de dame bezorgd. Geen extra kosten of iets dergelijks. Topbloemen: gewoon (of eigenlijk buitengewoon) TOP!!!

Goed concept, bloemen zijn wat minder

Concept is super leuk en gemakkelijk. Helaas was het boeket dat we bestelde bij aankomst al een beetje hangerig vooral de gerberas. en na 3 dagen waren de rozen al uitgedroogd.

Een boeket naar mijn dierbare vriendin die 175 km bij mij vandaan woont. Door ziekte kunnen wij elkaar niet zien maar een bos bloemen haar lievelings bloemen ben ik toch bij haar.Mijn dank is groot,zo blij mee.

Altijd goed maar nu minder

Beste Topbloemen, Ik had vorige week een bos bloemen laten bezorgen bij een collega van mij en hij vertelde dat de bloemen verkeerd waren bezorgd en dat er een aantal bloemen waren beschadigd. Ik bestel regelmatig bloemen bij jullie en dit is nog nooit eerder voorgekomen.

Goed geregeld!

De dag voor bezorging bloemen besteld, vond het plaatje met de bos op de schouder ook erg verhelderend (heb je een beetje een idee van de grootte. Keurig bezorgd (kreeg foto van de ontvanger).

Ik had witte bloemen besteld het werd een kleurige bos jammer niet gepast bijeen overlijden

Niet gekregen waarom ik heb gevraagd namelijk witte bloemen en geen gekleurde bos

snelle en goede service

het boeket werd snel en goed bezorgd, ook al was de ontvanger even niet thuis.

Boven verwachting mooi!

Bloemen laten bezorgen blijft spannend, vooral als je wil dat het echt een mooi boeket zal zijn. Nou, dat wás het zeker! Het boeket is goed en netjes op tijd bezorgd en was verpakt in een handig draagkarton. De vaas die ik erbij had besteld, paste precies bij het boeket.

geen kaartje

afgelopen weekend een bloemetje laten versturen met een kaartje, waar het juist ook om ging en doen ze het kaartje niet meesturen waarom bieden jullie dit aan?

mooie bos bloemen

ondanks dat de bestelling in eerste instantie niet bezorgd kon worden door dat ik even niet thuis was is deze wee dagen later alsnog geleverd. de track & trace werkte pas nadat de bezorger was geweest. Misschien een tip om hier iets mee te doen? En en bezorg blok van de hele dag is ook niet meer van deze tijd... Maar ik ben zeer tevreden over de bloemen!

Goede ervaringen mee. Op tijd bezorgd en mooie bloemen !

Top bloemen

Snel geleverd Heel mooi boeket Zeker een aanrader

De rozen waren kwalitatief niet erg goed

De boos rozen die ik bestelde zijn niet van de gebruikelijke kwaliteit. De koppen hangen snel. Wel uitstekend opgelost door Topbloemen

Ik had een kortingcode die helaas niet werkte

De kortingcode was vervallen, terwijl er op de voucher geen vervaldatum stond. Verder teleurgesteld dat je verplicht nig een kaartje van 1.50 moet kopen om een afzender te vermelden. Bloemen zijn wel op juiste datum en adres geleverd

Topbedrijf

Ik had de bloemen 's morgens besteld en werden 's middags in prima staat afgeleverd. De ontvanger was er erg blij mee.

Goede keus

Ik bestelde pas in de middag en had niet verwacht dat het nog dezelfde dag geleverd kon worden , maar toch 3 uur later was het er al. Heel fijn ook keuze met vaas erbij

Okay

Mooie bloemen. Netjes op tijd geleverd. De vaas is door de ontvanger teruggebracht. Wist niet dat hij erbij hoorde. Vreemd dat de bloemist hem aangepakt heeft. Ik heb er toch voor betaald.

Altijd makkelijk in bestellen, mooi ruim keuzeaanbod. Mooie kwaliteit boeketten die mijn dierbaren tot nu toe mochten ontvangen.

Te laat bezorgd

Jammer, op 17 maart een bestelling gedaan voor bezorging van boeket op 21 maart ivm speciale gelegenheid. Bloemen pas op 22 maart bezorgd.

Prima geregeld snelle levering

Good experience

I have contacted the shop online from Italy tò send a present to a friend in the Netherlands. They help me by the chat, they have been really kind and all the operation has been Easy and fast. So, I really suggest tò contact this shop for each occasion

Goede service en communicatie!

In 1 woord topbloemen

Mooie grote bos tulpen in diverse kleuren. Staan er prachtig bij. We hopen er nog lang van te genieten. Prima bezorging ook op de afgesproken dag en dagdeel

Geen boeket!!

Tulpenboeket met vaas besteld Boeket bestond deels uit niet verse tulpen en boeket was niet geschikt en zo in vaas gepropt. Wat een aanfluiting. Voor mij geen bloemen meer via Topbloemen Enige dat goed was was de levering!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL