zeer matig

Zeer klein boeket ondanks dat jij middel gekozen hadden, 1 bloem hing al bij ontvangst, vaas welke van de kringloop kwam voor o.i. E 0.50, voor E.44,90 viel het zeer tegen

Mooie bloemen, bezorging volgens afspraak

De bloemen die ik uitgekozen had op de website, kwamen overeen met de bezorgde bos. Mooie bloemen, bezorging op de afgesproken dag. Heldere website.

Ik bestel al een aantal jaren bij topbloemen .goede service en mooie boeketten

Bezorger kon het adres niet vinden zaterdag

Bezorger kon het adres niet vinden en heb daar niks van gehoord. Werd toen op maandagochtend geleverd. Als zoiets gebeurd laat het op zn minst in een mail weten. Slecht.

Gemakkelijk

De website is gemakkelijk te bedienen en er is voldoende keus

Tulpen.na 2 dagen.al uitgevallen

Het is door Topbloemen prima opgelost. Ik.heb een nieuw boeker gekregen

Geen reactie

Helemaal niets gehoord van de bloemist over de bezorging. Het is dat de ontvangster belde. Vind ik slordig. Aanbevelen vraagt u? De bloemen wel hoop ik dat ze goed zijn. Houding van de bloemist niet.

De bloemen zijn prachtig en de klantenservice heeft mij goed geholpen omdat een vouchercode het niet deed ! Top !

Snel bezorgd

Meteen bezorgd op zelfde dag, en goede communicatie. Wel prijzig, maar verder alles top

Mooie bos op tijd geleverd

Bouket met tulpen voor een 60 jarige bruiloft besteld, werden 'smorgens voor 10 uur al geleverd. Ontvanger was er heel blij mee.

In de ochtend besteld en dezelfde dag bezorgd. Mooie bos tulpen

Kwaliteit en bezorging.

Zeer blije vrienden.

Tevreden klant.

heel slecht

Heb 2 boeketten ontvangen, waarvan 1 boeket redelijk, het andere boeket rode rozen, hele oude rozen. Na 2 dagen kregen de rozen al zwarte verdroogde randen.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk een mooie bos bloemen bestellen is wel zo fijn zo

Bestelling niet ontvangen

Vandaag besteld, en zou vandaag bezorgd worden tussen 9:00-18:00 Zit je een hele dag thuis te wachten op je bestelling en tot op heden nog geen bouqetten ontvangen… Morgen geen bloemen dus! Slechte service, niet gewend dit.. Klantenservice niet bereikbaar!

Te duur voor hetgeen ik ontving, service pro

Grote bos rode rozen besteld twv eur 54,50. Kaartje erbij + bezorgen totaal Eur 63,40. Netjes op juiste dag en tijd geleverd en ook goed verzorgd. Het aantal rozen en grootte van de bos viel tegen. Had een flinke bos verwacht maar het waren mss net 20 rozen met ook niet te lange stengel. Dat was een tegenvaller voor zoveel geld

Altijd goed geregeld

Wat ik altijd heb besteld, is altijd in goede tevredenheid ontvangen

Mooi boeket

Mooi boeket en keurig op dezelfde dag bezorgd.

jammer

het is jammer dat ik niet wist of de bloemen geleverd waren omdat de persoon voor wie de bloemen bestemd waren niet in staat was om mij te bellen ,ik had op zijn minst verwacht dat ik bericht zou krijgen als het afgeleverd was ! maar helemaal niks dus heb met klantenservice moeten bellen .

Perfecte beleving

Snelle correcte levering

Netjes prima

De bezorgde bloemen netjes en optijd afgeleverd prima netjes gedaan Top!

Goed boeket tulpen

De ontvanger was tevreden