Top sevice

Goed bezorgd.

was voor mij de eerste bestelling

alles is zeer te vrede verlopen , en zal nog wel meer besteld worden.

Keurig bezorgd en geïnformeerd

Uitstekende communicatie en service.

Conform afspraak werd het door mij bestelde pakket op een adres in België bezorgd. De bewoners waren echter niet thuis. De bezorger heeft daarop telefonisch contact opgenomen met mij. Op mijn voorstel om het boeket dan maar voor de deur te zetten, stelde hij zelf voor om het boeket op een meer schaduwrijke plek onder een carport te zetten. Enkele minuten later kreeg ik zelfs een foto doorgestuurd die hij gemaakt had om te laten zien waar het boeket stond. Dat is service. Komplimenten voor Topbloemenbezorger Salim.

Perfecte verzorging

Het bloemstuk was precies zo op het plaatje En een keurig bezorging Rina Buitendijk vond het heel mooi

Had 1 keer eerder iets via hun laten bezorgen wat heel goed ging, deze keer helaas lieten ze het voor de deur staan toen ik even niet thuis was. Iets minder dus. Kwaliteit en prijs zijn wel geweldig

Alles mbt de bloembezorging was TOP!

Dank voor de prima en snelle bezorging van een mooie bos bloemen

Fantastisch!

Heb avond van te voren een bos rozen besteld voor mijn vriendin en het was de volgende dag binnen. En t aller belangrijkste ze was super blij. Ik dank jullie daarvoor

zelfde dag geleverd

Ik ben heel blij dat het op de zelfde dag geleverd kon worden. Hele mooie bos bloemen

Bloemen zijn vers en mooi

De bezorging was iets minder terwijl we thuis waren heeft de bezorger ze zonder aan te bellen bij de deur achter te laten

Goede service en kwaliteit

Bestellen gaat eenvoudig en kan zelfs voor een toekomstige datum, dus je kunt ruim vooraf aan de gewenste datum al bestellen. Ruime keuze in diverse prijsklassen en soorten. Regelmatig zijn er kortingen of aanbiedingen. Bloemen zijn vers en van uitstekende kwaliteit en worden geleverd met bakje en water op de gewenste datum. Van bezorgingsdag en aflevering wordt de afzender op de hoogte gebracht. Enige puntje van kritiek is dat er geen specifiek tijdvak kan worden genoemd voor de bezorging.

Beetje teleurgesteld

Het is inderdaad op tijd gekomen maar de bloemen waren de volgende dag al slecht. Beetje jammer.

Boeketten gezien prima verzorgd

Helemaal naar wens!

Regelmatig maak ik gebruik van de service van Topbloemen, ik ben er heel tevreden over. Ook deze keer is alles perfect gegaan: mooi op tijd geleverd en de verzorging van het boeket zag er prima uit. De ontvanger was enthousiast. Hierbij dus mijn harteljjke dank! Ans Lamers.

Goed en accuraat.

Inderdaad Top . Goede bezorging en kwaliteit in Neede.

zeer tevreden

makkelijk te bestellen en goede service

TOP

Makkelijk online bestellen, betalen en de rest wordt verzorgd, TOP.

Topbloemen

Makkelijk en handig te bestellen

Hele goede service!

Door omstandigheden van onze kant kon de chauffeur het boeket niet bezorgen bij het opgegeven adres. Gebeld met de klantenservice en ik mocht de volgende dag een vers boeket ophalen bij de bloemist. Top service!

zeer gemakkelijk

Geen tijd om langs een bloemist te gaan of om er eentje te bellen? Wel dan is dit een prachtige en gemakkelijke oplossing. Kijk rond en kies wat je wil bestellen, voeg indien van toepassing de extra's toe en reken af. Klaar. Zij verzorgen de rest inclusief de status van je bestelling (per mail)

Prachtige bloemen, goede en eenvoudige website

De site is eenvoudig. Een boeket is snel besteld. De bloemen waren mooi (hoorde ik).

Valt echt tegen!

Bos bloemen van €43,- besteld maar was een flut bosje. Heel triest ook voor de ontvanger.

Mooie bloemen

Waren echt mooie bloemen Zomers boeket

Snel geleverd en mooie bloemen

Bloemetje laten bezorgen bij een vriendin. Niet zo goedkoop, maar waar wel!? Netjes op tijd geleverd en een mooie bos. Nú afwachten hoelang ze zo mooi blijven.

Goede kwaliteit bloemen

Jammer dat de levering pas na 15.00 uur was Beetje te laat voor een verjaardag kado

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL