Keurig geregeld

Beichtje wij gaan nu leveren en berichtje de bloen zijn geleverd kortom prima service ga zo door

Het waren echt top bloemen ;)

Snel geleverd, mooi boeket voor een redelijke prijs. Perfect.

Komt niet in de buurt van de voorbeeld foto

Het boeket is keurig op tijd bezorgd en heeft ook de juiste kleur, maar als ik een boeket van €45 koop bij mijn lokale bloemist krijg ik veel meer bloemen voor mijn geld. Het bezorgde boeket is beduidend kleiner dan de referentie foto en absoluut minder mooi. Aangezien mijn vorige ervaring ook al teleurstellend was, plaats ik nu een kritische review, want zo ga ik niet meer via topbloemen.nl bestellen.

Tevreden

De bloemen zijn op tijd bezorgd en op de foto zag het boeket er prachtig uit.

Prima service en klantvriendelijk

Prachtig boeket, foto naar mij gestuurd. Bericht dat de bloemen bezorgd zijn. Voldaan aan de opdracht.

Teleurstellend

Niet op tijd geleverd en m.n. teleurgesteld dat er weinig tot geen begrip was voor het feit dat je daar als klant ontevreden over bent.

Zielig boeket voor je geld

Ik heb 7 bloemen gekregen en veel eucalyptus voor €20.00 en kwam niet overeen met wat ik bestelde. Het is dat ik vanuit het buitenland moet bestellen maar mijn laatste keer, dit is al de 3 de tegenslag

uiteindelijk giedgekomen

Bloemen besteld en thuis laten afleveren. Normaal gesproken worden de bloemen bij 'niet thuis' in onze portiek neergezet. Geen probleem want ik wist dat de ontvanger 's middags thuis zou komen. Contact opgenomen met ontvanger en gevraagd naar de bloemen: niet geleverd. Zag ik ook in mij mail: niet thuis, en de buren ook niet. Wegens het warme weer werden de bloemen weer meegenomen. Er zou een briefje in de brievenbus moeten zijn achtergelaten met het telefoonnummer van de bloemist erop. Niet aangetroffen. Zelf contact opgenomen en nieuwe afstgemaakt. Op website staat 'lokale bloemist' maar de bloemist die leverde kwam uit Rijsenhout, terwijl het leveradres in Abcoude is...

De rozen hadden helemaal bruine randen.

Woensdag een boeket laten bezorgen. Alles keurig behalve de rozen die erin zaten. Hierover een klacht ingediend. Dat was zo. Dat waren de buiten bladeren. De schermbladeren. Nou ik had ze nooit gekocht als ik ze gezien had. De hele roos was bruin verlept. Heel slecht. Schande om te geven. Ik schaam me dood.

Zeer tevreden heb ook mijn bestelling gezellig waar ik het heb laten bezorgen was er zeer tevreden over

Niet goed

Is niet volgens plan verlopen is dag later bezorgd.

Goede website

Geen bewijs of het bezorgd is ik moet helaas maar aannemen dat m’n boeket op bestemming aangekomen is

Prima Bloemen maar levering zonder zorg

Het boeket was prima maar de aflevering was slecht. Er is niet aangebeld en de bloemen zijn in een kartonnen vaas maar zonder water voor de deur gezet terwijl er iemand thuis was die de bloemen in ontvangst had kunnen nemen.

Prima verzorgd !

Voor de 1e keer besteld en heel tevreden. Ik kreeg mailtjes over de status van de levering in dit geval bij buren afgegeven en en dat er een briefje in de bus was gedaan bij geadresseerde. Boeket ziet er heel mooi uit (ze heeft mij foto gestuurd) en staat nu naar een paar (warme) dagen en nog steeds fris bij. Uitstekend!!

Prima bezorging

Ik heb foto's gezien van de bloemen in vaas en ik ben zeeer tevreden en de ontvanger ook , mijn DANK DAARVOOR

Makkelijk bestellen.

Ontvanger zeer tevreden.

te laat geleverd, er is een nieuw boeket toegezegd.

02-08-24 in afwachting van een nieuw boeket.. 30-07-24 te laat geleverd en te lang, in waarschijnlijk, te warme auto gestaan. bij het uitpakken vielen er al knoppen af. en dat voor die prijs!

Prachtige bloemen

Jammer dat ze de bloemen bij de voordeur neergezet hadden zonder een briefje door de bus te doen. Ontvanger komt altijd via achterdeur binnen dus had ze niet gezien, pas ‘savonds laat ontdekt na een appje van mij.

Topkwaliteit

Constante super kwaliteit en service!!

Goede kwaliteit bloemen.

Snelle levering en mooi boeket.

Topbloemen bij Topbloemen

Mooi boeket bloemen. Op het gewenste moment geleverd. Prijs vind ik aan de hoge kant. Vandaar geen 5 sterren.

Tegenvaller

Pluspunt: ver-/bezorging is prima gegaan. Bloemstuk is geheel anders op de foto en zeker geen €20 waard.

Goede service en communicatie

Ik bestel hier al jaren boeketten. Altijd een goede service en achteraf een bevestiging dat het bezorgd is.

allemaal TOP geregeld

Snel besteld, snel geleverd

Voldoet aan mijn verwachtingen

Prima boeket, op tijd geleverd, ontvangster zeer tevreden.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL