Zoals gewoonlijk helemaal TOP

Prachtig vers boeket

Mooie bos bloemen, wel erg laat en niet uit eigen stad.

Is een mooie verse bos bloemen. Werd pas 16.45 bezorgd, dus wel binnen vermelde "venster". De bloemist kwam uit Zoetermeer terwijl wij in Alphen aan den Rijn wonen, dus lokale bloemist.........

fantastisch

mooi op tijd bezorgd

Prima Bloomon

Mooi boeket. Op tijd bezorgd. Goed contact over levering. Tevreden.

Makkelikj en snel

Op 28 juni online bestelling gedaan, makkelijk zelf tekst kaartje invullen en betalen. netjes andere dag boeket bezorgd. online bestellen makkelijk en snel.

Heel fijn geregeld, op 1 minpuntje na.

Ben vooral heel blij dat de bloemen op de afgesproken dag zijn bezorgd. Helaas is dat tegenwoordig niet altijd een garantie meer. Het enige minpuntje was, dat de bloemen gewoon voor de deur zijn achtergelaten. Hierdoor werden ze wel op de juiste dag bezorgd, maar hadden ze ook zomaar door iemand meegenomen kunnen worden.

Duur en zeer matige kwaliteit, bel een lokale bloemist!

Voor 3 zonnebloemen, 3 x mini agapanthus en 3 minitakjes ridderspoor 31,40 kwijt. Meestal zie je de bloemen zelf niet, maar in dit geval nagevraagd en foto’s gekregen. Zonnebloemen waren verkreukeld en duidelijk niet vers, riddersporen hadden al slechte bloemetjes die er op dag 1 al afvielen. Mijn advies: bel een lokale bloemist, betaal met een tikkie dan heb je veel meer bloemen en als het goed is vers.

Niet volledig zoals besteld

Bloemen waren prima alleen jammer dat onze namen niet op het bijgeleverde kaartje stonden.

Was gewoon goed, niks op aan te merken.

Prachtige zonnebloemen

Op een foto vd bloemen zag ik dat ze precies overeen kwamen met de foto s van Topbloemen.

Top!!

Als vanouds weer prima afgehandeld.

Boeket werd keurig op tijd geleverd. Zag er op de foto van ontvanger goed uit.

Aparte keuze

De bloemen besteld op 1 specifieke bloem. Daarna op eigen initiatief door bloemist een ander boeket gemaakt. Daar de bloem die gewenst was niet verkrijgbaar is.

Perfect!

Prima website, prachtig aanbod, snelle service: zeer tevreden.

Top service, netjes en snel geleverd !!!

Waren niet gemeld door bloemist

Ze zijn zaterdag afgeleverd , maar in het revalidatiecentrum op een balie gezet, zonder te melden . Dus mevrouw kreeg ze vandaag . Dat is wel jammer .,

Prima verzorging

Bestelling geplaatst en werd keurig op de hoogte gehouden van de bezorging op het opgegeven adres.

Goede en snelle bezorging.

Topbediening!, Topbloemen

Aan de verzorgers van Topbloemen, Wij willen jullie danken voor het snelle en keurige bezorgen voor Annelies haar grote bos prachtige bloemen. Ze was helemaal ontroert, en wij ook. Wat een mooie en gezellig bloemenzee op haar tafel. Veel dank en we zullen er nog eens gebruik van maken. Wij kennen dit niet hier in West Australie. Tot de volgende keer Hartelijke groeten George en Anneke van der Schoor

Geweldig en mooi

Goede morgen !!! Ik kreeg een telefoontje van mijn moeder , dat ze haar bos bloemen had gekregen voor haar verjaardag van Topbloemen.nl , en zo mooi ze was er kennelijk heel blij mee., en zo snel ook !!!!

Prachtig boeket...complimenten

De ontvangers waren zeer verrast en erg blij.

Heel mooi bos bloemen.

Mooie bos bloemen. Snelle levering.

te klein voor de prijs

wel een klein bosje voor dat geld

Tevreden klant ,

Was keurig geregeld,ben tevreden klant,!

Op tijd een prachtig boeket geleverd. Ik kreeg een foto van de ontvanger en het zag er prima uit!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL