kanker partij komen geen enkele afspraken na!

ik heb een bestelling geplaatst op een woensdag voor en bezorging op vrijdag. Vrijdag hele dag thuis. Komt niks bellen we naar ze “ ja het is geleverd om 14:45 en was niemand thuis ligt briefje in de deur. geen enkel kanker briefje te vinden. Vandaag zondag de bloemen bezorgd kanker partij.

Super geregeld en goeie service

Super geregeld En zeer tevreden.

Kan niet beter

Het is een win ein situatie het zo versturen van bloemen aan vrienden die niet in de buurt wonen en die het wel verdienen

TOP

Jullie zeggen wat jullie doen en doen wat jullie beloven!!!

Topbloemen doet wat hij belooft!

Je kunt er altijd van op aan, dat de bestelde bloemen op tijd bezorgd worden.

Prima bloemen, makkelijk te bestellen

Goed.

Het boeket is bij de buren afgegeven. En een briefje in de bus van de ontvanger bij wie het gehaald kan worden. Wat ik wel mis is een foto van het boeket. Daar kan ik nu geen beoordeling over geven. Zou fijn zijn dat er in het mailtje een foto van de bloemen mee gestuurd wordt. Dat kan beter.

GEWELDIG

De bloemen waren prachtig en op tijd. Super bedankt voor het keurig afleveren van de prachtige bloemen en het mooie kaartje.

Mooie bloemen en snel geleverd

Twijfel

Ik heb als adres het crematorium opgegeven maar werd een dag eerder bezorgd terwijl overledene toen nog op een ander adres was( waar condoleance werd gehouden) dart heb ik de bloemen niet gezien dus ik moet erop vertrouwen dat het boeket wel in het crematorium is terecht gekomen terwijl het een dag te vroeg is afgeleverd

Prima gegaan

Vanaf de bestelling op de website tot aan het leveren van de bestelling. De bos bloemen zagen er mooi. Heel netjes geïnformeerd door Topbloemen. Bedankt. Met vriendelijke groet, Henk

Slechte klantenservice

Ik heb al jaren tientallen boeketten (m.n. zakelijk) besteld bij Topbloemen. Altijd prima, tot deze keer. Een voucher (zonder einddatum) deed het niet; kan gebeuren. Na plaatsten bestelling gevraagd wat er aan de hand was. Voucher zou verlopen zijn. Ik kreeg een nieuwe, omdat 3,50 terugbetalen niet mogelijk zou zijn. Na aantal keer heen en weer mailen moest ik aankondigen eea naar de rechtsbijstandsverzekering over te dragen om uiteindelijk toezegging te krijgen dat het bedrag zou worden gecrediteerd. Ik wacht nog steeds op het geld. En de excuses voor deze beschamende gang van zaken.

Boeket is bij het verkeerde adres geleverd

Ondanks aanwezigheid van de geadresseerden werd het boeket voor een trouwdag bij het verkeerde huis bezorgd. Na contact met een medewerker is er een tegoedbon toegezegd.

Wat ik bestelde deed volledig aan de verwachting. Mooi boeket.

Prachtige bos

Wat een prachtige, grote bos. Hopelijk blijft hij, net als de vorige keer, nu ook weken zo mooi staan! Ook de levering ging helemaal zoals gepland. Geen klachten!

Prima service, mooie bloemen

Net als de vorige bestellingen keurig geleverd, mooie verse bloemen die lang staan.

Makkelijk te bestellen. Goede Website.

Prima helemaal tevereden

Ik had per abuis een dubbele bestelling geplaatst. Na een bericht aan mij is dit door een vriendelijke juffrouw perfect opgelost. 1 boeket verstuurt en geld teruggestort opmijn r. ekening

TOP!

Top geregeld door Topbloemen. Geadresseerde niet thuis; keurig bij buren afgeleverd en kaartje bij ontvanger in bus gedaan. Ik werd op de hoogte gehouden en de bloemen zijn in liefde ontvangen!

Top bedrijf

Altijd keurig op tijd

Snelle en fijne bezorging. En de bloemen ziet er goed uit.

Veel te kleine boeket voor dat gel had een XL besteld het zag er uit als een S

Ik zou niet zo gauw meer bestellen geen waar voor je geld .

uitstekend

Bloemen besteld en netjes geleverd, moet alleen nog afwachten hoelang de bloemen goed blijven.

Uitstekende bos bloemen

Mooie bos bloemen en snel en goed geleverd

Tegenvallend

Ik vond het geen waar voor dit geld

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL