Boeket is keirig op tijd geleverd. Bloemen waten van prima kwaliteit.

Mooie volle bos

Snel geleverd en mooie bloemen. Ontvanger was er blij mee!

Prachtig boeket precies op tijd bezorgd!

Alyijd goede ervaring. Ruime keuze en altijd op tijd bezorgd

Kan gewoon niet beter .

Ontvangen boeket schitterende bloemen exact als die ik online besteld had. Klasse!

Hele betrouwbaare organisatie Prachtige bloemen en op de afgesproken tijd bezorgd In één woord TOP

fantastiche

mijn kinderen waren niet thuis afgegeven bij de buren . super netjes

Mooie bloemen snelle service en goede communicatie via de mail over de bezorging van de bloemen

Service

Niet heel erg tevreden

Mijn boeket zou voor 2 euro extra dezelfde dag nog geleverd worden. Nou mooi niet dus! Dus ik ben teleurgesteld!

Prima oplossing!

Je wilt iemand op behoorlijke afstand in de bloemetjes zetten, dan is Topbloemen ‘de’ oplossing. Met weinig moeite geregeld en zoals afgesproken, wordt de levering keurig op tijd gedaan bij de door jou uitgekozen persoon gedaan. TOP!

Makkelijk snel en goed!

Voor het eerst bij Topbloemen een bestelling gedaan om bloemen te laten bezorgen. De ontvanger was heel blij en stuurde mij een foto van de bloemen. Ik ben een zeer tevreden klant! Dank jullie wel!!!

De ontvanger was blij verrast met dit mooie boeket!

Gewoon geweldig

Op tijd geleverd

Prima geregeld

Als zeer goed online te bestellen perfect en mooi, keurig aan deur verzorgd.

Fijne website en goede communicatie

Bloemen laten bezorgen bij een bedrijf, je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer ze gaan bezorgen en wanneer en aan wie is bezorgd. Afspraken zijn volledig nagekomen.

Jammer

Service en snelheid waarmee de bestelling gedaan kan worden is echt heel goed. Ik had het grote prachtige pluk boeket bestelt. Helaas leek het geleverde boeket in de verste verte niet op het bestelde boeket. Niet qua gelijkenis maar al helemaal niet naar waarde.

Alles naar tevredenheid verlopen,

Alles naar tevredenheid verlopen

Prima verzorgd!

Website overzichtelijk. Mooi boeket op afgesproken dag bezorgd.

Prima manier om iemand te verrassen

Makkelijk om vanuit mijn woonland Zwitserland iemand in Nederland te verrassen. Misschien een idee om een foto te sturen per mail van het boeket. Ik kreeg een foto van het boeket van degene voor wie het bestemd was, maar dat doet w.s. niet iedereen.

Kaartjesonzin

De bestelling, de bezorging en uiteindelijk de bos bloemen was prima! Daar kan ik niks negatiefs over melden. Toch was afgelopen bestelling de eerste en meteen ook de laatste. Tijdens mijn bestelling kreeg ik de keuze om een kaartje erbij te bestellen. Gezien de prijs, besloot ik dit achterwege te laten. Echter bleek er toch een kaartje aan de bos te hangen met een standaard tekst die ik absoluut niet kon waarderen. Ik wilde geen kaartje, gezien de prijs maar er hing toch een kaartje aan met een erg negatief bericht. In elke geval, zo interpreteerde ik dat.

Altijd goede service en mooie boeketten

ontvanster was zeer tevreden

Zie boven en daar gaat het om

perfect geregeld

onze kleindochter heeft een mooi boeket bloemen op de afgesproken datum ontvangen

Makkelijke en duidelijke site

60 Noorderdreef