Niet tevreden

Ik had tulpen die zeker niet vers waren Ik zal hier nooit meer bestellen.

Prima voor elkaar, op tijd bezorgd. Alles oke Mooie bloemen

Voor een boeket van 25 euro had ik toch meer verwacht

Beetje mager boeket

Netjes en optijd bezorgd, goed beleeft afgegeven

Slecht

Verzonden met kaartje zonder mijn naam

Prachtig boeket Op tijd geleverd Goede service. Kom zeker weer terug als ik een boeket ga laten versturen.

Precies op de dag geleverd als afgesproken.

In 1 week 2X bosje bloemen besteld. Precies op de juiste data’s geleverd. Ik zeg helemaal top.

Super slecht

Bloemen besteld maar is het gewoon buiten voor de deur neergelegd terwijl email staat dat het bezorgd is klantenservice gebeld met ik heb ze niet binnen gekregen ze zouden zogenaamd met de bezorger contact opnemen en zogenaamd mij terug bellen nooit meer

Schitterend boeket

Bezorging prima

Een goede service en op de juiste dag bezorgd

We zijn te vreden

Mooi boeket.

Een mooi boeket voor het Robijnen huwelijksfeest van mijn zus. Een dag eerder thuis laten bezorgen met vaas, zodat ze er gelijk van kon genieten.

slechte bloemen

ik wil er weinig woorden aan vuil maken . Maar haal het woordje top maar weg

Lichte teleurstelling, maar opgelost

Ik had twee bossen besteld maar we kregen er maar eentje geleverd. Van dit boeket waren ook een hoop bloemen beschadigd. Gebeld en de dag erna werden er twee bossen geleverd. Deze waren goed, maar voor het geld vind ik het kleine bossen. Ook jammer dat ik om een speciale dag de bloemen besteld had om collega’s in het zonnetje te zetten, dat ze dan het een dag later oplossen. Ik denk dat ik volgende keer weer gewoon zelf de bloemen bij de bloemist op het dorp haal!

Super goed

De bestelling was op tijd en goed ontvangen

Tevreden

Ben nu zeer tevreden.

Slecht bezorging

Twee dagen naar verzending en een paar telefoonjes later zijn de bloemen bezorgd. Blijkbaar is de chaffeur twee keer naar een verkeerde adres gegaan (of gewoon te lui om een paar stappen te lopen) niet gebelt en gewoon weg gerijden terwijl we zit te wachten. Een bloemetjie als verjaarsdag kado zal nooit meer bij dit bedrijf bestellen.

Super! Ik kreeg per abuis een klein boeket toegestuurd, terwijl ik het grootste boeket had besteld. Contact met de klantenservice verliep vlot en het probleem werd snel en kundig opgelost. Heel blij mee!

Super bloemist

Altijd heel snel afgeleverd en verse bloemen.

Snelle bezorging

Vriendin zeer blij

Zeer tevreden bloemen waren precies op tijd van bestemming

Is toch super als je bloemen wil laten bezorgen naar je zoon in Amsterdam vanuit Terneuzen En ze op het tijdstip dat je ze wil laten bezorgen er zijn

Hele goede ervaring!

Simpel besteld en gemakkelijk contact via de chat. We kregen een foto van het boeket van de ontvanger en het was precies zoals het op de site stond.

Degene voorwie de bloemen bestemd zijn is zeer enthousiast over de prachtige fleurige bloemen

Weinig bloemen voor veel geld

Voor bijna 44 euro verwachtte ik een flink boeket voor de 55e trouwdag van mijn ouders, maar mijn zussen en ik waren allemaal verbaasd over de prijs/kwantiteit verhouding. De bloemen zijn vers en de bezorging was goed geregeld, maar ik koop mijn boeketten in het vervolg toch maar gewoon weer in de winkel.

Bedankt van goeie service Ik ben tevreden met jullie

Snel bezorgd, super makkelijk te bestellen en goede klantenservice!

Bestelling en levering is perfect en ik was niet helemaal tevreden met iets, en dat is echt geweldig opgelost? Een tevreden klant!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL