prima service en mooie bloemen

Tot nu toe goede ervaringen

Goed maar niet in de ochtend geleverd

Bloemen zien er goed uit. Zouden in de ochtend bezorgd worden , is begin middag geworden

Snelle levering, mooi boeket.

Goede prijs/kwaliteit, op de juiste tijd afgeleverd.

Vlot en goed geregeld!

Vlot en goed geregeld!

Zus was superblij met bloemen

Eerlijk is eerlijk, mijn vrouw had een bos bloemen gekregen en daarbij zat een kaartje met KORTING. Ja, inderdaad, mijn vrouw had ook een mooie bos bloemen gehad, mede daarom had ik voor mijn zus een bos besteld. Precies op de gevraagde dag kreeg ik een foto van een grote bos bloemen. Perfect. Zag er inderdaad erg mooi uit. Zus blij met bloemen, ik blij met korting...

Slechte bezorging

3 dagen geleden besteld nog steeds niet ontvangen, erbij gezet dat het een bedrijf is wordt pas na 1500 bezorgd moest er zelf achteraan gaan en dan zou het pas de derde dag bezorgd worden heb nog steeds geen bericht gehad jammer

Niet geleverd, wel betaald

Ik had de bloemen besteld om dezelfde dag te leveren. Daar heb ik ook extra voor betaald. Vervolgens wordt het niet geleverd. Zelfs na een mail duurt het nog 2 dagen voordat er gereageerd wordt. De bloemen zijn een dag te laat geleverd. Ik heb wel de extra bezorgkosten terug aangeboden gekregen of een voucher van €7,50. Ik moest zelf maar kiezen. Maar er wordt een service aangeboden, te weten same day delivery, en dat kan niet waargemaakt worden. Is al eens eerder gebeurd. Vooruit plannen is beter. Dan werkt alles wel soepel.

Bezorging was slecht

De bezorging was prut. Bloemen zijn gewoon voor de deur gezet ( was beterschap boeket). Boeket zag er goed uit

Veel geld voor wat je krijgt

Klein bosje voor bijna 35 euro. De eerste bloemetjes vallen er na 2 dagen al af.

Goede ervaring

Alles naar wens gegaan

Geweldig service en ook attentie erbij met chocolade

Top.

Alle bloemen wat nodig is makkelijk te Linden op u site. Daaroom ga ik altijd op topbloemen.nl

Helaas niet aangekomen!

Afgedaan met tegoedbon, waardeloos!

Prachtig boeket en prima bezorging. Vraagje, Misschien is het mogelijk om te laten weten hoe laat de bezorging is zodat er niet de hele dag gewacht hoeft te worden.

Bloemen precies zoals op het plaatje en snel geleverd

Top kwaliteit

Heel mooi boeket bloemen, snel bezorgd en erg gemakkelijk bestellen

Goede ervaring

Al meerdere keren via Topbloemen bloemen besteld, alleen deze keer was het raden of de bloemen nou wel of niet bezorgd waren. Eerdere keren kreeg ik netjes een mail ter bevestiging dat ze ook bezorgd waren. Maar dat kreeg ik nu helaas niet, en heb ik de chat met Topbloemen ingeschakeld. Diegene kon mij vertellen dat ze inderdaad netjes bezorgd waren op het aangegeven adres. Dus een mini minpuntje deze keer, maar verder weer een hele goede ervaring!

Klein bosje

Ik vond het een klein bosje tulpen in verhouding met de prijs

Er zit te veel groen ertussen ipv bloemen

Teleurgesteld omdat ik voor de jarige een boeket besteld had uit de comb-deal maar helaas zat de bijsteker met tekst er niet bij en de slingers ook niet. Het ging om verjaardagsboeket Lexie middel . Mvg, Mevr Chandra Karia.

slecht bloemen werden andere locatie bezorgd

Bloemen werden op andere locatie bezorgt terwijl de winkel gewoon open was, er werd niets aan gedaan, maar gelukkig is de eigenaar van de winkel waar het voor bedoeld was het zelf opgaan halen slecht bloemist slecht bedrijf,

topbloemen maar ook een topervaring

Gemakkelijke site. Aflevering naar volle tevredenheid

Helemaal top!!

Bloemen besteld een paar weken op voorhand. Deze werden netjes op de dag en tijdstip bezorgt!! Was een super mooi boeket!

Prachtig boeket

We hadden een schitterend boeket uitgekozen, deze is prachtig geworden en doet zeker niet onder aan de afbeelding. Mooie verse bloemen en op bezorgd op de gewenste dag door een hele vriendelijke bezorger. De ontvangers waren zeer verrast en dat is zo mooi van deze manier van een bloemetje bezorgen. Fijne service.

Zeer teleurstellend

Ik had een middelgroot boeket besteld, bezorgen op vrijdag. Omdat dit de jubileumdag was voor de ontvanger. Ik heb hier ook extra voor betaald. Het boeket is zaterdag bezorgd met drie geknikte stelen. En voor 37 euro was het een heel mager boeket. Ik heb de klantenservice hierop aangeschreven met foto's, maar tot heden geen reactie!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL