We hadden een schitterend boeket uitgekozen, deze is prachtig geworden en doet zeker niet onder aan de afbeelding. Mooie verse bloemen en op bezorgd op de gewenste dag door een hele vriendelijke bezorger. De ontvangers waren zeer verrast en dat is zo mooi van deze manier van een bloemetje bezorgen. Fijne service.
Ik had een middelgroot boeket besteld, bezorgen op vrijdag. Omdat dit de jubileumdag was voor de ontvanger. Ik heb hier ook extra voor betaald. Het boeket is zaterdag bezorgd met drie geknikte stelen. En voor 37 euro was het een heel mager boeket. Ik heb de klantenservice hierop aangeschreven met foto's, maar tot heden geen reactie!
Beste Gert, Wat jammer om te lezen dat het boeket niet op de juiste dag is geleverd en dat het niet voldeed aan je verwachtingen. Dat is niet de service die je van ons mag verwachten. Ook vervelend dat je nog geen reactie hebt ontvangen op je melding. Wij zullen per mail contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Had verjaardagsbloemen voor mijn 80 jarige jarige moeder besteld bij top bloemen. Ze woont in een flat ook aangegeven. Bloemen waren niet gebracht die dag. Als antwoord “ze was niet thuis” Zo fout!!!want dat was ze wel. Dan de volgende dag brengen als eerste klant zou je toch verwachten.nee weer niet.dan maar bij de buren afgeven omdat ze toen inderdaad op zaterdag heel even een boodschapje moest doen.was je gelijk om 9 uur gekomen dan was het goed geweest. En ik maar bellen en mailen met jullie.. Nooit weer bij top bloemen
Beste E., Wat ontzettend vervelend dat de bloemen niet op tijd en op de juiste manier zijn bezorgd, zeker voor zo’n bijzondere gelegenheid als de 80e verjaardag van je moeder. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. Onze excuses voor de frustratie en het gedoe met bellen en mailen. Wij zullen per mail contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
De bos bloemen werd razend snel bezorgd, maar voor 38€ vond ik het wel een heel klein bosje.........
Beste Daan, Fijn om te horen dat de bezorging snel was, maar jammer dat het boeket kleiner was dan je had verwacht. We streven ernaar om boeketten te leveren die qua prijs-kwaliteitverhouding in balans zijn, dus we vinden het vervelend dat dit niet aan je verwachtingen voldeed. Wij zullen per mail contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
De bloemen die ik verstuurde kwamen fris en fruitig bij de ontvanger, op de dag dat ik aangegeven heb. Meerdere ervaringen leren mij dat de (top) bloemen langer dan een week fris blijven
De tulpen waren prachtig. Goed verpakt en de ontvanger was er erg blij mee. Top. Bloemen. Doet zijn naam eer aan.
Het boeket was bij aanvang al niet mooi om aan te zien. Na dag 1 al twee hangende bloemen, zo elke dag wat. Nu staat er nog een klein boeketje.
Om iets te kunnen bestellen moet je veel geduld hebben. Ik had een bon van de vriendenloterij. Nou wat een ellende voordat die verzilverd was. Dit was eens maar nooit weer.
Beste Margreet, Wat jammer om te horen dat het verzilveren van je VriendenLoterij-bon niet soepel verliep. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en zou juist een eenvoudig proces moeten zijn. We willen graag begrijpen wat er misging, zodat we dit kunnen verbeteren en zullen dan ook per mail contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Mooi systeem om zo iets te kunben geven Zender en ontvanger beiden tevreden!
Bloemen besteld voor mijn vriendin. Gekozen voor een tulpen boeket. Geleverd gekregen een boeket met chrysanten, een paar rozen, geknakte anjers en veel groen. Gebeld met de klanten service en na het gesprek werd er dezelfde dag in de avond uren alsnog het tulpen boeket gebracht. Dat vind ik wel een goede service. Minpunt is wel dat ik eerst moest gaan klagen. Ik zou niet snel weer voor topbloemen kiezen na deze ervaring.
Beste Lucia, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat de eerste levering niet klopte – dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. Wel fijn om te horen dat het juiste tulpenboeket uiteindelijk nog op dezelfde dag is bezorgd. We begrijpen dat je liever meteen de juiste bestelling had ontvangen en zullen per mail contact met je hierover opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Zie omschrijving , dit aangegeven benieuwd wat de oploss9ng gaat worden
Beste Martin, Wat jammer om te horen dat de rozen niet vers waren. Dat is uiteraard niet de bedoeling! Wij zullen per mail contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Vorig jaar kreeg mijn vriendin al een hele lelijke bos die op geen enkele manier op het plaatje leek. Na een klacht kreeg ik wel een tegoed voor een nieuwe bos, maar toch, vervelend dat het zo gelopen was. Nu weer een bos besteld, witte rozen, voor €50. Woensdag bezorgd. Zaterdag kwam ik langs; de helft van de rozen waren al helemaal verlept, geknakt en hier en daar bruin. Ik dien geen klacht meer in maar kom gewoon nooit meer terug.
Beste Suzanne, Wat jammer om te horen dat je opnieuw een teleurstellende ervaring hebt gehad. We begrijpen dat dit niet is wat je verwacht bij een bestelling van ons, zeker niet na een eerdere klacht. Dit is absoluut niet de kwaliteit en service die we willen leveren. Ook al dien je geen klacht in, we waarderen je feedback enorm en willen dit graag intern bespreken om herhaling te voorkomen. Wij zullen dan ook per mail contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Bloemen werden niet dezelfde dag (zaterdag) bezorgd door een smoes van de bezorger dat mijn ouders niet thuis zouden zijn. Boeket werd vervolgens pas op maandag bezorgd. Ben zeer ontevreden over de gang van zaken. Boeket zelf ook teleurstellend en dat voor een factuurbedrag van 30 euro.
Beste Corine, Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de bezorging niet volgens afspraak is verlopen en dat het boeket ook niet aan je verwachtingen voldeed. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. Mijn excuses voor het ongemak. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Afspraak is afspraak pluim omhoog
Bloemen en wijn besteld, gelijk dezelfde dag laten bezorgen echt super dat dat kan
Ik had bloemen ontvangen die niet naar wens waren en heb uiteindelijk een voucher gekregen voor een nieuwe bos. Het kan een keer gebeuren dat een bestelling niet helemaal naar wens verloopt, goede service als het dan goed wordt opgelost
Beste Gertjan, Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Onze excuses voor deze ervaring. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om dit verder te bespreken en een passende oplossing te bieden. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Revue originale
Als je ruim €30 betaald mag je een mooie bos bloemen verwachten. Helaas waren de tulpen al vrijwel uitgebloeid toen het bezorgd werd en na 1 dag konden ze weggegooid worden.
Meestal ben ik heel tevreden over de boeketten van Topbloemen, maar deze keer zaten er 2 mooie grote rozen in het boeket, die al na 2 dagen praktisch waren uitgebloeid. Ik zag het bij aflevering al aan de kleur dat ze niet lang zouden staan. Heel jammer.
Makkelijk bestellen en goede levering
Goede afhandeling en een mooi (zoals verwacht) bouquet
De bloemen worden bijtijds en vers geleverd.
Tevreden
Bijna 70 euro betaald voor een bos bloemen (grootste formaat). Bij ontvangst vroeg ik me direct af of dit wel het grootste formaat was. Voor zoveel geld verwacht je wel een fatsoenlijk bos bloemen. Verder had ik een slingertje van 3 euro erbij besteld. Nou, je raad het al. Hij was gescheurd en "gecorrigeerd" met een stukje plakband. Of ik nog een keer ga bestellen? Denk het niet, je kan het beter bij de lokale bloemist laten samenstellen tegen een mooiere prijs.
Beste Cem, Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat het boeket en de slinger niet aan je verwachtingen voldeden. We begrijpen dat je, zeker bij het grootste formaat, een royale bos bloemen verwacht. Het spijt ons dat dit niet zo heeft gevoeld en dat de slinger beschadigd was – dat is uiteraard niet de bedoeling. Nogmaals onze excuses voor deze teleurstellende ervaring. We hopen dat we je vertrouwen kunnen herstellen en je in de toekomst wél blij kunnen maken met een mooie bestelling. Ik zie dat we je per mail al een oplossing hebben geboden en deze geaccepteerd is. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Snel besteld, keurig bevestiging van de bestelling. Bericht dat de bezorger onderweg is en het boeket is afgeleverd. Prachtig boeket in de kleur van de bestelling.
Eerste boeket voldeed niet aan de kwaliteitseisen die er aan mogen worden gesteld en na melding daarvoor direct nieuw boeket ontvangen van prima kwaliteit. Zeer nette en professionele afhandeling
Beste, Wat vervelend om te vernemen dat je bestelling niet aan je verwachting voldoet! Wij zullen contact met je opnemen op je klacht te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Revue originale
Het boeket dat is geleverd staat niet in verhouding tot de prijs die het kost. Daarnaast vallen de eerste bloemen al na twee dagen uit. Nooit meer!
2 boeketten Talitha besteld. 20 tulpen met een klein beetje groen voor EUR 22,95 per bos is wel erg duur betaald. OP d e foto lijkt de bos veel voller
Beste Petra, Bedankt voor je bestelling en je feedback. Jammer om te horen dat de boeketten niet aan je verwachtingen voldeden. Onze excuses hiervoor. Wij zullen via de mail contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.