Kan beter.

Jammer dat er vergeten was om het door mij betaalde kaartje met de afzender van de bloemen toe te voegen. Maar ik snap dat het mensenwerk is dus er kunnen foutjes worden gemaakt. Boeket was prima en goed en netjes bezorgd. Er is ook een inspanning gedaan om de ontvanger te helpen aan onze namen zodat ze wist van wie ze het boeket had gekregen.

Prachtig boeket.

Heel mooi boeket……..alleen was ik in de veronderstelling dat het roze zou zijn. Maar desalniettemin ben ik er toch blij mee. Cadeau van de Vriendenloterij voor mezelf.

Mooi op tijd geleverd, blije zus, mooi boeket

Een super mooi boeket werd op tijd bezorgd

Een super mooi boeket op tijd bezorgd

Prachtige rozen

Mooiste rozen voor mijn mooie oma

Komen afspraak na.

In de ochtend de bestelling geplaatst en inderdaad in de middag de bestelling geleverd. Ik had alleen wel een groter boeket verwacht bij de middel variant

Doet haar naam eer aan !

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding, verwachting meer dan waar gemaakt. Perfecte bezorging op het gevraagde tijdstip.

Geweldig makkelijk

Het was besteld bij de plaatselijke bloemist. En het is echt de zelfde dag bezorgd .netjes een berichtje gehadt toen het bezorgd was .

Uitstekende service

Bestelling via on-line is simpel en doeltreffend.

ZEER GOED

2 boeketten laten bezorgen, naar 2 verschillende plaatsen in het land, zijn beide correct en van goede kwaliteit bezorgd. Prima zaak

Heel erg goed

Heel veel keus en snelle levertijd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorging .

Zijn altijd mooi

Heel tevreden!

Mijn vriendin die het boeket gekregen heeft was heel enthousiast en dankbaar voor het mooie boeket.

Top bloemen die altijd op tijd bezorgd worden.

Alleen het kaartje erbij, kan ik niet zoveel tekst kwijt. Dus mijn tekst moest ik veel kleiner maken. Maar als dat alles is. De bloemen waren prachtig.

Prachtig boeket

Mooi

Prima voor elkaar

Bloemen besteld..waren mooie bossen!

Mooi boeket

De ontvangers waren heel blij met het mooie boeket.

Altijd goed

Prima verse bloemen, op tijd bezorgd, goed geregeld.

Boeket voldeed aan de beschrijving, goed en super vlot afgeleverd . Voor herhaling vatbaar.

Topservice!

's Morgens online besteld, dezelfde dag nog bezorgd! Snelle service!

Mooi boeket op tijd bezorgd

Gemakkelijk, ruime keuze

uitstekend

Zag er uitstekend en verzorgd uit.

Onwerkelijk

De bos bloemen was zo klein, en dat voor het betaalde bedrag. Voor mij geen topbloemen.nl meer!

Klantenservice prima

Per ongeluk verkeerd huisnummer opgegeven. Na contact via chat, is boeket alsnog op tijd afgeleverd. Zeer tevreden.

Goeie service en netjes de bloemen op de afgesproken dag bezorgd!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL