Superfijn
Mijn moeder van 94 kreeg een simpel bosje tulpen voor 31 euro. Na 3 dagen zijn de eerste bloemen al gaan hangen. Als vaste klant een teleurstellende ervaring. Update: Na mijn review heeft Topbloemen het prima opgelost, en is er een nieuwe bos bloemen bezorgd. Goede service!
Beste Bernard, Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat het boeket tulpen niet aan je verwachtingen voldeed, zeker omdat het een cadeau voor je moeder was. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. Wij zullen via de mail contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Revue originale
Zeer goede en correcte service
Duidelijke site
Bestelling ging gemakkelijk. En van de ontvanger kreeg ik door dat de bloemen er mooi uitzien
De service qua bellen mbt het adres was prima ,maar wij hadden keuze uit klein,middel groot,kozen voor groot maar was een beschamend klein bosje bloemen
Beste Debby, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat de service rondom het bellen goed verliep, maar jammer dat het boeket niet aan je verwachtingen voldeed. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We willen dit graag voor je nakijken en zullen via de mail contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Op de afgesproken datum is er een prachtige bos bloemen bezorgd. Het bestellen ging makkelijk.
De jarige heeft mijn bloemen niet ontvangen, mijn peettante werd 80: zo zuur. Kreeg de volgende dag te horen dat er iets fout is gegaan in hun systeem. Gevraagd om dan die dag alsnog te bezorgen maar ook dat kon niet…. Teleurgesteld de bestelling geannuleerd.
Beste Sabine. Wat vervelend om te vernemen dat je bestelling niet bezorgd is op de door jou gekozen datum door een fout in ons systeem. Onze excuses hiervoor! Ik lees dat er al contact is geweest en dat je bestelling is geannuleerd. Wanneer we nog iets voor je kunnen betekenen wil ik je vragen om contact met ons op te nemen via de mail. Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Als je bloemen besteld en ze worden een dag te laat bezorgd voor een verjaardag.
Beste Frits, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te vernemen dat je bestelling niet tijdig is aangekomen! We zullen je hierover nog benaderen om dit zo goed als mogelijk met je op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Een prachtige bos voor een speciale verrassing
Beste Jolanda, Bedankt voor je review. We gaan je bericht in behandeling nemen en je zult hier een reactie op ontvangen van ons. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Revue originale
Ik vond de bos bloemen erg klein in vergelijking met op de foto. En sommige bloemen waren al aan het uitvallen. Ik begrijp dat er vervoerskosten berekend moet worden. Maar erg duur voor wat je krijgt
Zeer klein boeket ondanks dat jij middel gekozen hadden, 1 bloem hing al bij ontvangst, vaas welke van de kringloop kwam voor o.i. E 0.50, voor E.44,90 viel het zeer tegen
Beste Pim Walter, Wat jammer om te horen dat het boeket niet aan je verwachtingen voldeed en dat de kwaliteit tegenviel. Onze excuses dat dit niet de ervaring was die je mocht verwachten, zeker gezien de prijs. We willen dit graag met je bespreken en kijken hoe we dit kunnen goedmaken. Zou je contact met ons willen opnemen via 088 110 8000 of [email protected]? Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De bloemen die ik uitgekozen had op de website, kwamen overeen met de bezorgde bos. Mooie bloemen, bezorging op de afgesproken dag. Heldere website.
Ik bestel al een aantal jaren bij topbloemen .goede service en mooie boeketten
Bezorger kon het adres niet vinden en heb daar niks van gehoord. Werd toen op maandagochtend geleverd. Als zoiets gebeurd laat het op zn minst in een mail weten. Slecht.
Beste Dennis, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat de bezorger het adres niet kon vinden en dat je hierover niet op de hoogte bent gesteld. Dat is natuurlijk niet de service die je mag verwachten. Onze excuses voor het ongemak en de late levering. We nemen per mail contact met je op. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
De website is gemakkelijk te bedienen en er is voldoende keus
Het is door Topbloemen prima opgelost. Ik.heb een nieuw boeker gekregen
Beste Tj, Bedankt dat je dit met ons deelt. Wat jammer om te horen dat de tulpen uit je voorjaarsboeket na slechts twee dagen al zijn uitgebloeid. Dit is natuurlijk niet wat je mag verwachten. We nemen per e-mail contact met je op om dit verder met je te bespreken en een oplossing te bieden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Revue originale
Het voorjaarsbloeket met tulpen is na 2 dagen al uitgebloeid.
Helemaal niets gehoord van de bloemist over de bezorging. Het is dat de ontvangster belde. Vind ik slordig. Aanbevelen vraagt u? De bloemen wel hoop ik dat ze goed zijn. Houding van de bloemist niet.
De bloemen zijn prachtig en de klantenservice heeft mij goed geholpen omdat een vouchercode het niet deed ! Top !
Meteen bezorgd op zelfde dag, en goede communicatie. Wel prijzig, maar verder alles top
Bouket met tulpen voor een 60 jarige bruiloft besteld, werden 'smorgens voor 10 uur al geleverd. Ontvanger was er heel blij mee.
In de ochtend besteld en dezelfde dag bezorgd. Mooie bos tulpen
Kwaliteit en bezorging.
Tevreden klant.
Heb 2 boeketten ontvangen, waarvan 1 boeket redelijk, het andere boeket rode rozen, hele oude rozen. Na 2 dagen kregen de rozen al zwarte verdroogde randen.
Beste Ludy, Bedankt dat je dit met ons deelt. Wat jammer om te horen dat de kwaliteit van de rozen niet naar wens was. Dit is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden, en onze bloemen horen altijd vers en van topkwaliteit te zijn. Ik zie dat er inmiddels contact is geweest en we de klacht met je hebben opgelost. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.