Snel en makkelijk

Snel en makkelijk een mooie bos bloemen bestellen is wel zo fijn zo

Bestelling niet ontvangen

Vandaag besteld, en zou vandaag bezorgd worden tussen 9:00-18:00 Zit je een hele dag thuis te wachten op je bestelling en tot op heden nog geen bouqetten ontvangen… Morgen geen bloemen dus! Slechte service, niet gewend dit.. Klantenservice niet bereikbaar!

Te duur voor hetgeen ik ontving, service pro

Grote bos rode rozen besteld twv eur 54,50. Kaartje erbij + bezorgen totaal Eur 63,40. Netjes op juiste dag en tijd geleverd en ook goed verzorgd. Het aantal rozen en grootte van de bos viel tegen. Had een flinke bos verwacht maar het waren mss net 20 rozen met ook niet te lange stengel. Dat was een tegenvaller voor zoveel geld

Altijd goed geregeld

Wat ik altijd heb besteld, is altijd in goede tevredenheid ontvangen

Mooi boeket

Mooi boeket en keurig op dezelfde dag bezorgd.

jammer

het is jammer dat ik niet wist of de bloemen geleverd waren omdat de persoon voor wie de bloemen bestemd waren niet in staat was om mij te bellen ,ik had op zijn minst verwacht dat ik bericht zou krijgen als het afgeleverd was ! maar helemaal niks dus heb met klantenservice moeten bellen .

Perfecte beleving

Snelle correcte levering

Netjes prima

De bezorgde bloemen netjes en optijd afgeleverd prima netjes gedaan Top!

Goed boeket tulpen

De ontvanger was tevreden

Mooi boeket! Tevreden!

Eenvoudig om een bos bloemen te bestellen via de website. Mooie bos bloemen. Levering via een lokale bloemist.

Iel bosje tulpen voor teveel geld.

Het is fijn om online een bos bloemen te kunnen bestellen, maar het was voor mij een tegenvaller toen ik een foto van het boeket zag. Met bezorgen en kaartje mee was ik dik €27,- euro kwijt. Aan bloemen op de foto nog geen €10,- waard. Dezelfde dag kocht ik tulpen en groen voor € 10,- en in dat boeket zaten dubbel zoveel bloemen.

Kwaliteit en snelle bezorging

Topbloemen stelt mij nooit teleur! Duidelijke website, stappen zijn goed te volgen en geweldig dat het mogelijk is om de bloemen dezelfde dag nog te bezorgen. Heb op deze manier heel wat blije lachjes op gezichten mogen toveren. Bedankt voor de service!!

Zoals als altijd mooi bloemen en keurig bezorgd

Gewoon op tijd geleverd en bloemen zijn altijd prachtig!

We hebben ons contact als heel positief ervaren.

Goede keuze. Korte levertijden. Duidelijke afspraken die goed worden nagekomen.

Alle keren erg mooie bloemen.

makkelijk een boeket bestellen

Goede keuze, goede berichtgeving.

Slechte service

Ik heb een boeket besteld. Ze hebben het bezorgd. Maar er was niemand thuis, dus hebben ze het voor de voordeur gezet, in de vrieskou. Ik heb geklaagd. Ze zouden het doorgegeven aan de bloemist. Ik kreeg een cadeau bon van 10 euro. Verder moesten we afwachten of de bloemen het zouden overleven. We binnen 7 dagen, anders was het geen garantie meer.

Bijna een 10

Mijn communicatie met een I . Pad is niet favoriet Maar de bestelling verliep vlekkeloos en de bloemen waren prachtig

Kwaliteit slecht.

Bloemen na 1 dag al enkele verwelkt. Iedere dag komt er 1 bij.

Bloemen niet bezorgd, geen vervolgcontact

Ik vind het gewoon asociaal dat je bloemen niet worden bezorgd, er een drogreden wordt gegeven, Ik de bloemen wil annuleren, omdat de verjaardag al voorbij is en er Niets mee wordt gedaan, maar de bloemen alsnog later worden geleverd. Hoe kan het dat je ontevreden bent, en dus wilt annuleren, en je dan gewoon genegeerd wordt. Erg ontevreden.

De bloemen zijn top

De ontvangster van de bloemen was niet alleen blij verrast, maar had niet vaak zo’n schitterende bos bloemen mogen ontvangen. Top! Topbloemen.

waardeloos

waarom geen kaartje van degene die de bloemen verstuurd

Kom steeds weer terug bij jullie

Jullie service en de kwaliteit van jullie bloemen is perfect. Wat ik in dit geval een beetje jammer vond, is dat ik een juist ontvangen kortingsbon (€ 3,50) van jullie niet kon activeren

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL