teleurstellend

Na mijn bestelling vrijdag 18 januari kreeg ik een email dat de bloemen zaterdag 19 januari bezorgd zouden worden. Ikzelf heb daarna geen bericht meer van Topbloemen ontvangen (bijvoorbeeld een bevestiging van levering of zoiets ) Naar later bleek zijn de bloemen pas maandag (bij de buren) afgeleverd. Toen mijn dochter ze uitpakte bleken ze duidelijk dagen oud. Ik heb de foto gezien en daar werd je niet blij van. Ikzelf heb in het verleden herhaalde malen bloemen via Topbloemen ontvangen en was daar altijd heel tevreden over, vandaar dat ik er voor gekozen had mijn bestelling bij Topbloemen te doen. Ik ben erg teleurgesteld dat het zo gelopen is. Topbloemen heeft mijn klacht werkelijk TOP afgehandeld.

Ontvanger kreeg verkeerde bos bloemen

De ontvanger kreeg op de dag van de bezorging een boeket wat voor een ander bedoeld was. Ze heeft nog gebeld net de bezorger van Bloemenhuis Leens die weigerde de bloemen op te halen en hij zou na het weekend terugkomen. Contact gehad net Top bloemen, het boeket is uiteindelijk maandag alsnog geleverd en door de klantenservice goed opgelost. Had ik echter geweten welke bloemenzaak de bloemen zou leveren dan was ik hier nooit mee in zee gegaan, de rceensies van betreffende bloemist zijn erg slecht.

Ik wil niet benaderd worden voor reviews

bloemen bestellen moet een gemak zijn, geen last

Geduldige en aardige klantenservice

Ze hebben mijn zorgen afgehandeld en ze begrepen ook mijn pijnpunt toen ik contact opzocht. Waardoor mijn ervaring uiteindelijk heel fijn is. Aardig personeel en ze denken mee met het probleem!

Het was fantasticse

Zeer tevreden !!

Zeer tevreden !!!

Snelle bezorging

De ontvanger was erg tevreden en blij met het mooie boeket de vaas en chocolaatjes! Heb een foto met een blije jarige gezien met het boeket! Dank

Topbedrijf.

Prima bedrijf en is helemaal op tijd bezorgd.

Eenvoudig te bestellen en ontvanger was zeer enthousiast over kwaliteit van het boeket.

Ben zeer tevreden over de bestelling was vergeten mijn kaartje te bestellen bedankt voor de goede verzorging

Niet naar behoren

De bloemen zijn op dit moment helaas nog niet aangekomen bij de lieve mensen die het zo hart nodig hebben. Er is contact geweest met top bloemen maar dit liep niet soepel.

mijn ervaring is super goed

super

Mooi boeket

Mooi boeket en geleverd als afgesproken

Prachtig

Mijn moeder was er blij mee! Dit is een top bedrijf voor bloemen

Jammer

Op de dag van de bezorging vielen er al twee bloemen van de stengel. Had het boeket cadeau gegeven, dus geen beste indruk gemaakt

Mooie bloemen waren er blij mee

Mooie bloemen waren er ergblij mee

Kreeg leuke foto van ontvangster, die er erg blij mee was

Ik heb een mail gestuurd met een vraag. Kreeg snel antwoord. Ik werd op de hoogte gesteld dat de bloemen bij de buren op nr.... bezorgd waren. Goede service.

Prachtig boeket

Prachtige boeketten , mooi verpakt en heel vers

Hartstikke tevreden!

Makkelijke website , niet belachelijk duur en de kortingscode is helemaal een plus.

Teleurstellend

Ik had bloemen besteld voor een verjaardag, extra betaald zodat het zelfde dag nog bezorgd zou worden... Helaas. Volgende dag contact gehad met de klantenservice, aardig iemand, heel meegaand, ze ging kijken waar het mis was gegaan. Uiteindelijk zijn de bloemen alsnog bezorgd, een dag te laat, er zat een excuus kaartje bij de bloemen maar dat maakt niet goed dat ze niet op de verjaardag bezorgd zijn. Klantenservice heeft niks gedaan met de extra kosten die ik had voor bezorging dezelfde dag, ook geen excuses naar mij toe. Volgende keer bestel ik ergens anders

Ben zeker niet ontevreden

Ben zeker niet ontevreden, maar het is misschien fijner als je weet hoe laat die wordt gebracht. Niet tussen 08.00 uur en 18.00 uur beetje te ruim begrip. Kost je een hele dag thuis blijven.

super tevreden

onzettend snelle levering zeer tevreden

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL