via internet makkelijk te bestellen

Fijne ervaring

Beetje zielig boeket voor 56 Euro

Bezorging keurig op tijd maar voor deze prijs verwacht ik een spectaculair boeket. Dit was niet veel soeps en kun je beter bij de benzinepomp kopen voor een kwart van de prijs.

niet wat ik had gehoopt

Ik had een middelgroot boeket rozen besteld; roze en wit. Gezien de prijs rekende ik op een flinke bos met beide rozen. Wat is bezorgd is een boeket met 9 rozen, die al behoorlijk uitgelopen waren met 3 houten roze bloemvormen. Niet wat ik had besteld, niet wat ik had verwacht. Jammer. Heb dat uiteraard gemeld met de chat.

Een boeket bloemen dat niet is uitgekomen.

Zoals bovenstaand is het boeket tegengevallen, (zag er niet vers uit) en was ook snel weg. De bezorging was ook niet naar behoren. Het boeket is voor de deur gezet en dat is niet de bedoeling. Ook niet in een appartement gebouw. Aanbevelen op dit moment niet.

Snelle levering, maar product niet in verhouding met betaald bedrag

Bloemstuk met beer voor geboorte kleinzoon besteld. Na plaatsing van bestelling werden we gebeld dat beer niet leverbaar was bij desbetreffende bloemist. Alternatief klein beertje op stok en groter boeket. Dat laatste, groter boeket, viel bitter tegen. Persoonlijk vind ik het geleverde niet in verhouding staan met betaalde bedrag.

Tevreden

De ontvanger vertelde dat het een mooi boeket was.

service: goed

De bestelling werd mooi op tijd afgeleverd. Het boeket bloemen zag er goed uit.

Snelle goede bezorgservice , weinig bloemen voor veel geld

Wel weinig bloemen voor een best groot bedrag voor een middel grote bos. Zit veel groen en opvul in.

Mooi boeket

Mooi boeket opgesteld en uit ervaring blijkt dat ze lang goed blijven. Wel jammer dat ze bij de ontvanger voor de deur zijn gezet ipv persoonlijk afgeleverd of bij de buren. Ontvanger was namelijk gewoon thuis.

Mager boeket

Voor dat geld is dit een karig boeket en dat valt tegen.

Echt "TOP BLOEMEN"

Echt een pracht boeket bezorgd bij lieve buren, door top bloemen. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Gr, fam van Dijk

ik bestel altijd bij topbloemen en het komt altijd goed voor elkaar

8.30u boeket besteld, 12.30u bezorgd. Mooi boeket, prima service, makkelijk bestellen.

Zoals voorgaande keren ben ik zeer tevreden

100 procent aanbevolen

Als klant ben ik uiterst te vreden .Datgene wat ik heb besteld komt ook aan bij het opgegeven adres

Wat teleurstellend

Ik heb een foto van het bezorgde boeket gezien en was nogal teleurgesteld. Voor 37.50 vond ik het een karig boeket.

Het zag er mooi uit en de vaas was ook goed en de chocolade was erg lekker

Altijd top geregeld!

Service is super altijd veel keus altijd op tijd bezorgd en je word goed op de hoogte gehouden wanneer en als het bezorgd is.

Het zag er super uit waar voor je geld

Geen spijt van de gene die het ontving was er heel blij mee zo mooi

Bloemen zijn nu eenmaal duur…

Het bosje veldbloemen was zeker mooi, op tijd geleverd en zeer goed ontvangen. Maar kostbaar…

Een mislukt boeket

Een boeket bloemen besteld via topbloemenen geleverd door in bloei Winschoten . Op het eerste gezicht zag het er goed uit. Na 5 dagen waren al vele bloemen bruin geworden. Terug naar de bloemenzaak en kreeg gelijk de schuld had de bloemen verkeerd afgesneden had en boven de verwarming gezet. Gaf aan dat de bloemen uit de verzend doos zo op de vaas zijn gezet en wij hebben vloerverwarming en aangeven dat ik de vaas met bloemen op tafel heb gezet. Uit eindelijk hebben ze het boeket wat ververst en met bladglans de rest bespoten.

Helemaal fantastisch

Meerde keren heb ik gebruik gemaakt van het bestellen bij T opbloemen. Niets dan lof over het bestelde boeket en de afgesproken tijd. Ik vraag meestal aan de ontvanger hoe het boeket bevalt en eventueel een foto te sturen. het was altijd zeer naar wens. Groetjes Nellie

Mooie bloemen, snelle levering

De site is prettig en makkelijk, kost weinig tijd om te bestellen. Communicatie over de levering was prima

Totaal tevreden!

Makkelijk te bestellen, prijs/kwaliteit is prima. En keurig zoals beloofd op tijd bezorgd. Ontvanger is ook helemaal bij met het boeket.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL