Heb mooie moederdagboeket besteld. Naar volle tevredenheid op tijd bezorgd. Toppie Mooie website., veel keuzes, goede prijzen.
Om in te loggen hebben we een paar keer geprobeerd, maar lukte niet. Uiteindelijk als “gast” bestelling gedaan. Ook de kortingsbon pakte hij niet, haalde alleen de bezorgkosten eraf en niet mijn tegoed wat ik nog op de kaart had staan
Prachtige bos geleverd. Medewerkers hebben nog een kaartje toegevoegd wat ik vergeten was na mijn bestelling. Ben erg tevreden. Blijf hier bestellen
Alles gegaan zoals afgesproken
Makkelijk om een bloemetje te bestellen voor iemand diever weg woont
Geachte heer/mevrouw, Ik wil een klacht indienen over mijn recente bestelling bij Topbloemen.nl. In plaats van het grote, liggende rouwstuk dat ik had besteld voor bezorging bij het Dela Crematorium Sparrenburg, trof ik bij de afscheidsdienst slechts een klein boeket aan dat in een vaas stond. Dit was absoluut niet het grote, liggende rouwstuk dat ik bij jullie had besteld. Bij het plaatsen van de bestelling kreeg ik het ordernummer 13977660. Ik weet niet of dit ermee te maken heeft, maar ik heb opgemerkt dat er twee verschillende ordernummers werden gebruikt. In de e-mail met de bevestiging van de bezorging stond namelijk een ander ordernummer, 74296414. Vanwege de omstandigheden had ik helaas geen gelegenheid om een foto te maken van het ontvangen boeket. Ik kon niet naar voren lopen om een foto te nemen, en ik hoop dat u begrijpt dat dit door de emotionele situatie rondom het overlijden van mijn tante niet mogelijk was. Desondanks was het verschil overduidelijk, en ik was diep teleurgesteld. Ik had het rouwstuk gekocht namens mij en mijn familie, en deze verwisseling heeft ons allemaal geraakt. Dit was een extra teleurstelling op een toch al verdrietige dag. Ik vraag om een snelle en passende oplossing voor deze fout, omdat het van groot belang is dat bestellingen in dit soort situaties correct worden afgehandeld. Dit was een cruciale bestelling tijdens een emotioneel moment, en ik hoop dat u deze klacht met de hoogste prioriteit zult behandelen. Met vriendelijke groet, Amanda May.
Beste Amanda, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend te vernemen dat je niet tevreden bent over het geleverde rouwstuk. Mijn excuses hiervoor. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Makkelijke en duidelijke website, vanuit het buitenland besteld, heel op tijd bezord met een email notificatie van bezorging zodat ik zag wanneer de ontvangers het boeket kregen. Ze waren blij verrast.
De bestelling op de website liep niet goed. En als je geen extra kaartje besteld, krijgt de ontvanger niet te zien wie de bloemen gestuurd heeft.
Makkelijke site,overzichtelijk
Mijn ervaring met topbloemen is prima.
De dag na aankomst het boeket gezien. Het is geweldig. Super verse bloemen en waar voor je geld. Echt voor herhaling vatbaar!! De ontvanger is bijzonder blij met het boeket.
Op 6 mei heb ik een bouquet besteld. Deze zou moeten aangekomen zijn in Duitsland op 8 mei. Actueel zijn ze aangekomen op 10 mei. Ze bleken helemaal verwelkt te zijn en leken niet op het bouquet dat ik besteld had. Ik ben niet tevreden met de levering en verwacht een terugbetaling. Voor bewijs heb ik een foto van de staat van de bloemen bij hun aankomst. Ik verwacht een terugbetaling.
Beste Elena, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De samenstelling van bloemen en kleur is optimaal !
De bos bloemen kwam op de juiste datum aan en ze zagen er als beschreven uit.
Mooi boeket en keurig afgeleverd
Witte rozen boeket besteld, super mooi vol boeket en netjes bezorgd. Buitengewoon tevreden!
Ervaring was goed, geen gekke dingen. Bloemen waren erg mooi en fris!
Prima afgeleverd conform bestelling
goed en optijd bezorgt
Beste Maria, Bedankt voor je feedback! Het is geweldig om te horen dat je zeer tevreden bent. We zijn blij dat we je bestelling op tijd hebben kunnen bezorgen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Voor herhaling vatbaar. De ontvanger was zeer tevreden.
Beste Robert, Wat geweldig om te horen dat de bestelling niets te wensen overliet en dat de ontvanger zeer tevreden was! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De ontvanger werd er erg blij van
Beste Carla, Bedankt voor je bericht! Het doet ons goed om te horen dat de ontvanger erg blij was met de bloemen. We waarderen je aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Alles klopte. Heldere website , goed kunnen kiezen, duidelijke afspraken, mooi product, goede communicatie.
Beste Arnold, Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service! Het doet ons plezier dat alles klopte en dat je een goede ervaring had met onze website, producten en communicatie. Bedankt voor je aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Keurig op tijd bezorgd in de ochtend bij topbloemen is het altijd Topllllllllll
Beste Marinus, Wat fantastisch om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service! We zijn blij dat we je bestelling keurig op tijd konden bezorgen en dat je altijd tevreden bent met Topbloemen. Bedankt voor je aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zoals hierboven geschreven staat zijn wij zeer tevreden over Topbloemen.nl en zullen wij het iedereen hen aanraden om bloemen te bestellen bij Topbloemen.nl
Beste Wim, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat je ons aan anderen zou aanbevelen! Bedankt voor je positieve feedback en aanbeveling. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Na mij klacht, heeft Topbloemen het in overleg opgelost door nieuw bloemenboeket te sturen! Top!
Beste Frits, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Revue originale
Had beter gekund.