Mooi en snel bezorgd

Was prima verzorgd

Klantvriendelijke website

Na lange tijd weer eens gebruik gemaakt van Topbloemen.nl Goede service, 'k kan niet anders concluderen.

Uitstekende service, prachtige bloemen!

Zeer tevreden over mijn bestelling bij Top Bloemen! Zeer snel geleverd en een prachtige bos bloemen. De ontvanger was compleet overrompeld door zo'n mooie bos bloemen! Hij had zelden zo'n prachtige bos bloemen ontvangen en was er meer dan blij mee. Súper service!

Mooi boeket gebracht door jullie en fijne service

Makkelijk en snel bloemen besteld en de volgende dag zijn bezorgd zoals afgesproken. Het boeket was volgens de foto’s.

Mooi boeket bloemen

Keurig geleverd en snel. Iedereen blij

Een uitstekende site

Bestelling mooi op tijd afgeleverd

hele mooie bos bloemen

netjes bezorgd op mooi tijdstip

Geweldig service!!

Topbloemen is de best service .

Niet zo best

Helaas na krap een week waren de tulpen uitgebloeid

Alles goed

Alles goed

Mooi boeket

Graag de prijzen omlaag brengen

Bloemen zij top maar de prijs mag wel omlaag gaan

Betrouwbaar

Nemen alles uit handen. Je krijgt een keurig bericht als de bloemen zijn afgeleverd.

Prachtig boeket op tijd bezorgd

Snelle levering en prachtige boeketten

Heel vervelend

Ik heb een maandag gebeld of de bezorging naar een vrijdag verzet kon worden Dit was niet meer mogelijk ze waren al bezorgd bij de klant maar deze waren niet thuis ???? Ze waren een midweek weg ivm 55 jarig getrouwd te zijn Maar helaas kan ik ook geen oordeel geven van de bezorging en de bloemen Vr gr Ria Kanters.

Het bloemen cadeau was voor mijn vriendin, voor haar een complete verrassing , een geweldig aardige bezorger kwam het haar aanreiken:)) De bloemen , chocolade , kaartje , alles was top!! En een jarige heel gelukkig gemaakt, het geeft het leven kleur!

Mooie bos bloemen,heb op foto gezien.Optijd geleverd en makkelijk om te bestellen.

Teleurgesteld in de bloemen

Ik heb wel vaker bloemen besteld bij Topbloemen maar was dit maal erg teleurgesteld in het bosje waarvoor ik toch aanzienlijk betaald heb.

Weer netjes bezorgd

Mooie bloemen en erg gepresenteerd

Bloemen zijn 1 dag oud en hangen nu al slap

Bestelling g en levering volgens wens. Kwaliteit bloemen slecht.

Topbloemen: gewoon TOP!!!

Ik had een bos bloemen besteld voor een oude dame die op zaterdag bezorgd zou worden. Helaas was de dame eerder die week gevallen en verbleef op een adres op 30 km. afstand, (als niet direct familielid niet bijzonder als je dit nieuws niet 1,2,3 krijgt). Op de daarop volgende maandag een telefoontje gepleegd met Topbloemen en diezelfde dag zijn er verse bloemen bij de dame bezorgd. Geen extra kosten of iets dergelijks. Topbloemen: gewoon (of eigenlijk buitengewoon) TOP!!!

Goed concept, bloemen zijn wat minder

Concept is super leuk en gemakkelijk. Helaas was het boeket dat we bestelde bij aankomst al een beetje hangerig vooral de gerberas. en na 3 dagen waren de rozen al uitgedroogd.

Een boeket naar mijn dierbare vriendin die 175 km bij mij vandaan woont. Door ziekte kunnen wij elkaar niet zien maar een bos bloemen haar lievelings bloemen ben ik toch bij haar.Mijn dank is groot,zo blij mee.

Altijd goed maar nu minder

Beste Topbloemen, Ik had vorige week een bos bloemen laten bezorgen bij een collega van mij en hij vertelde dat de bloemen verkeerd waren bezorgd en dat er een aantal bloemen waren beschadigd. Ik bestel regelmatig bloemen bij jullie en dit is nog nooit eerder voorgekomen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire