Goed geregeld

Afspraken worden nagekomen. Goeie service ben er heel blij mee.

In een woord geweldig, goede communicatie, bezorgen uitstekend en de bloemen zijn prachtig zeker aan te bevelen.

Redelijk goed

Ik had verzocht om de bloemen in de ochtend af te leveren maar helaas werden deze pas om 17.00 uur bezorgd. De kwaliteit van de bloemen was zeer goed. Het was een zeer mooi boeket.

Goede service en bezorging. Zeer tevreden!

Topservice van Topbloemen

Precies bezorgd zoals ik gevraagd had. Perfect! Klasse!!!

Kwaliteit!

Altijd goede kwaliteit bloemen, prompt bezorgd. Meer kan je niet wensen, top!

Laat op de avond besteld en toch de volgende dag al verstuurd.

De levering was goed maar de bloemen vielen tegen

Afgelopen vrijdag een boeket bloemen besteld om bij een overledene te plaatsen terwijl deze is opgebaard. De bloemen werden zaterdag mooi op tijd geleverd. Maar voor de ruim 50 euro die dit kostte is het bloemboeket wat magertjes en worden er kennelijk veel kosten afgehouden voor de internetwinkel en de bloemist voor de levering.

Echt op tijd afgeleverd mooi verzorgd boeket!

Goed en snel

Snelle service en duidelijke informatie

Zeer slecht

Bloemen zijn nooit geleverd

Zeer tevreden met de service van Topbloemen.

Uitgebreide keuze mogelijkheden wat het aanbod van de boeketten betreft. Heel fijn dat je met een mail op de hoogte wordt gehouden tijdens en na het bezorgen van de bloemen. De ontvanger was blij met het mooie boeket.

Het zeer op tijd bestelde boeket kon niet op de afgesproken datum bezorgd worden.

Lang van te voren een boeket besteld. Pas laat een bericht gekregen dat het boeket 1 dag later bezorgd zou worden. 1 dag later zou de verrassing er af zijn. Valt mij tegen dat Topbloemen niet meerdere leveranciers ter plekke heeft om een boeket op tijd te bezorgen. Dus naar de concurrent gegaan en zij konden in dezelfde plaats wel een boeket op de juiste datum bezorgen. Ik heb geen vertrouwen meer in Topbloemen en zal daar ook geen boeketten meer bestellen. Toen ik dit zei werd mij wel een voucher aangeboden zodat ik korting kreeg bij mijn volgende bestelling. Mijn geld is wel snel teruggestort. Maar ik weet niet of ik de gok nog wil wagen dat mijn boeket op de juiste datum bezorgd wordt. Al krijg ik korting.

3 boeketten vonden hun weg

Heb naar 3 verschillende adressen boeketten laten versturen. Zagen er prima uit. Mijn bijgeschreven voorkeur van 's-morgens bezorgen is 2 keer uitgevoerd. Al met al dik tevreden.

Teleurstellend

Voor dit bedrag verwacht ik een toonbaarder boeket

Mooie dure bloemen.

Bestellen gaat makkelijk, mooie bloemen. Op de afgesproken dag bezorgd. De bijkomende kosten zijn hoog. Bezorgkosten en kaartje €5.95 + €1,50. Dit maakt een boeket wel extra prijzig in vergelijk met een plaatselijke winkel. Een bosje bloemen van€19,95 wordt dus €27,40

Mooi boeket en bedankt goede service .

Was voor mij de eerste keer maar zal er zeker nog eens gebruik van maken bezorgd wat is besteld top bedankt

Helemaal prima

Veel groen, weinig bloemen

Ik heb een medium bos besteld voor 35 euro. Ik heb 'm gezien. Bijzonder veel groen en niet eens zoveel bloemen. Prijs-kwaliteit verhouding niet best.

Alleen jammer dat ze mijn mail niet goed hebben gelezen; heb gevraagd de bloemen in de middag te bezorgen, omdat ze pas 's morgens uit het ziekenhuis kwam,maar het is al 's morgens bezorgd. Gelukkig was haar man nog thuis.

Tevreden

Bestelling eenvoudig. Bezorging volgens afspraak. En kwaliteit bloemen prima.

Ze hebben hele mooie bloemen gekregen. En alles is gegaan zoals het moest

Goed maar kan beter

Top geregeld, alleen jammer van mijn kaartje met Turkse letters. Sommige letters werden vervangen door vraag en uitroeptekens.. Oeps..

Altijd top

Prachtig boeket volgens ontvanger.

XXX

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire