Bloemen zijn bezorgt, kaart miste helaas.

De bloemen werden bezorgt maar het bestelde kaartje miste helaas. Dat was zo niet goed want de afzender was zo niet duidelijk. Er kwam achteraf een excuse met een waardebon voor de vergeten kaart.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Jammer dat er bij de aflever mail niet een foto van het boeket zit zodat je kunt zien hoe hij eruit ziet. Maar wel een snelle levering.

Prachtige verse bos bloemen

Prima ervaring

Ontvanger is zeer tevreden en ik ook over kwaliteit en service.

Ontvanger is zeer tevreden en ik ook over kwaliteit en service.

Fijne bloemensite

Mooie boeketten, makkelijk bestellen. Keurig optijd bezorgd. Wel aan de prijs helemaal als er nog flinke bezorgkosten bij komen terwijl het door de plaatselijke bloemist bezorgd wordt.

Boeket zag er goed uit

Optijd bezorgd

Een mooie bos bloemen en supersnel geleverd.

Heel goed. Op tijd geleverd

Vriendelijke klantenservice

Gisteren gebeurde er helaas iets ongewenst. In plaats van een condoleanceboeket kreeg ik een verjaardagsboeket. Ik nam contact op met de klantenservice en ze boden hun excuses aan en stuurden me een heel mooi boeket als verontschuldiging. Ik was erg blij en de klantenservice was erg aardig...

Top boeket bezorgd !

Het boeket wat ik bij mijn moeder liet bezorgen was prachtig. Top

Alles volgens het boekje

Alles was eer goed geregeld

Vaker gebruik van gemaakt!

Top bloemen Correcte bezorging Prima kwaliteit.

Zoals altijd prima voor elkaar

Ik had twee boeketten besteld en beide zijn volgens plan geleverd. Ik kreeg terug dat ze prachtig zijn Dus dankjewel voor de nette bezorging

Prachtige bloemen snel geleverd

Makkelijk te regelen.

Om mijn broer en zussen te bedanken voor de goede zorgen voor ons vader, heb ik ze verrast met een mooie bos bloemen. Dit hadden ze totaal niet verwacht! Helaas is één bos buiten voor de deur neergezet (er was voorspeld dat het overdag zou vriezen die dag) mijn zus kwam pas ‘s avonds thuis. Ik was daar niet zo blij mee, want daar kunnen bloemen niet tegen. Na contact met topbloemen heeft ze een week daarna een nieuwe bos gekregen. Het is netjes afgehandeld zo.

Mooi boeket

Mooi boeket, makkelijk te bestellen.

Snel en makkelijk besteld volgende dag geleverd

Bestellen was makkelijk, volgende dag geleverd, bloemen waren vers en mooi. 1 min puntje is dat je weinig verschil ziet in small, medium, large. Bij large verwacht je, gezien de prijs, toch wel een groter verschil.

Top service!

Alles volgens verwachting gegaan! Mooi boeket afgeleverd!

Boeket niet in verhouding prijs

Afgeleverde boeket gezien. Voor het betaalde bedrag had ik meer verwacht.

Mooi boeket

Avond van te voren besteld en de volgende dag al netjes geleverd. In een stevige bak met water. Erg netjes.

Prima snel en duidelijk Volgens de ontvanger een prachtig boeket

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Ook op tijd bezorgd. Communicatie gaat snel en makkelijk.

In tweede instantie: prima

Aanvankelijk niet het boeket gekregen dat ik had besteld. Na een mailtje met daarbij foto’s van hetgeen was bezorgd, al snel een reactie met bevestiging dat ik niet het juiste boeket had ontvangen maar dat e.e.a. zou worden hersteld. De volgende dag alsnog bezorgd wat ik had besteld. Prima service.

Bestelling geplaatst voor vandaag maar niet geleverd

Bestelling geplaatst voor vandaag bezorgen, extra moeten betalen en toch niet vandaag bezorgd. Het was erg belangrijk dat de bestelling vandaag bezorgd werd omdat de tekst op het kaartje hierop gebaseerd was, maar die is nu nutteloos. Contact opgenomen met de klantenservice en gevraagd of ze iets kunnen doen maar die kunnen of willen niks doen en krijgen geen contact met hun bloemist die de bestelling moest bezorgen (??). Naar mijn mening allemaal erg vreemd. Kortom €80 moeten betalen om bloemen te laten bezorgen die niet bezorgd worden op de afgesproken datum en de verrassing verpest. Sowieso de laatste keer dat ik Top Bloemen heb gebruikt. Volgende keer maar direct via de lokale bloemist, lijkt mij een stuk betrouwbaarder en goedkoper.

Matig

Verse maar wel erg kleine tulpen voor die prijs, bezorgt door een bloemist van bijna 50 km verder!!! 100 km om een bosje tulpen te bezorgen! Waar ben je mee bezig???

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire