Snel geleverd en mooie bloemen

Bloemetje laten bezorgen bij een vriendin. Niet zo goedkoop, maar waar wel!? Netjes op tijd geleverd en een mooie bos. Nú afwachten hoelang ze zo mooi blijven.

Goede kwaliteit bloemen

Jammer dat de levering pas na 15.00 uur was Beetje te laat voor een verjaardag kado

bestelling goed uitgevoerd en was van goede kwaliteit

Het was weer een top bos

Was weer een pracht om naar te kijken, ik was smiddags op visite bij de jarige toen de bloemen geleverd werden. TOP bloemen

Mooie bloemen

Ik was bij mijn pa op visite toen de bloemen arriveerde, goede service en een prachtige bos bloemen.

Geweldig!

Duidelijke site, veel keus en schitterende bloemen!

Makkelijk een bloemetje te sturen

Is in goede orde ontvangen

ga eerst het boeket eens leveren voor je vraagt een review te schrijven

Eergisteren heb ik een bloemetje besteld. Voor extra geld zou er nog dezelfde dag geleverd worden. Aan het einde van de dag was er nog steeds niets aangekomen. Volgens de website zou er een briefje achtergelaten worden. Dus ik check met de ontvanger (verrassing weg) of ze kon kijken of er een briefje achtergelaten was. Dat was niet het geval. Contact opgenomen. Geen excuses. Alleen de melding dat ze het wel geprobeerd hadden (waarom dan geen briefje achtergelaten). Het was te laat (na 13:00 uur) om alsnog de volgende dag te leveren. Vandaag zou er nogmaals een poging gedaan worden. Ik heb niets gehoord van de ontvanger en ook geen melding van topbloemen dat ze nu eindelijk afgeleverd hebben. Alleen de vraag of ik, nu het een paar dagen is nadat ik besteld heb, een review wil achterlaten. Nou, bij deze. Ik heb 33 euro betaald + 7 euro voor levering dezelfde dag. Knap waardeloos vind ik dit en ik zal het niemand aanbevelen.

Top aangekomen, goed geregeld

Fijne site

Jammer

Ruim een dag te laat bezorgd... en geen melding ontvangen na bezorging.

Topbloemen dragen zorg voor een snelle en adequate service. De opdracht wordt prima uitgevoerd en er wordt goed over gecommuniceerd.

Makkelijk bestellen. Jammer van de late bezorging.

De bezorging bleek pas bijna eind van de middag plaats te vinden. Dus bijna einde verjaardag!

Een prachtige bos rozen.

Topkwaliteit

Eenvoudig te bestellen, grote keuze en topkwaliteit

Waardeloos

Waardeloos. Rouwstuk laten bezorgen. Moest heel kleurrijk zijn, echter heeft degene die het gemaakt heeft niet goed gelezen en is het een heel wit stuk geworden.

Mooi bos bloemen

De bos bloemen zijn goed aangekomen en diegene waar het naar toe gestuurd is vond ze erg mooi .

Verzending is onzin

Zaterdagochtend bestelt het is nu maandagavond en nog steeds niets

mooi boeket en levering op tijd.

Niet de goedkoopste, maar ruime keus, goede kwaliteit en bezorging op afgesproken datum. prima dus.!!

mooie boeket

het bestelde boeket werd netjes op de gevraagde dag vroeg in de morgen bezorgd door een plaatselijke bloemist . er is ruime keus aan cadeau's en bloemen op de site voor een redelijke prijs .

De verjaardagsbloemen werden pas tegen het eind van de middag afgelverd.

Ik had de grootste bouquetmaat besteld. Het bouquet (zonnebloemen) bleek er vrij magertjes uit te zien. Ik had er een vaas bij besteld, deze bleek te laag en dus jonbruikbaar voor deze bloemen. Voorts heb ik nooit een bevestiging, zoals gebruikelijk, ontvangen dat de bloemen afgeleverd waren. Ik ben een vaste klant van Topbloemen en moet toegeven dat dit de eerste keer was dat ik mij geroepen voelde u dit bericht te sturen. MVG, J J Bakker

heel goed!

het was heel goed geregeld, bij de buren afgegeven, zo kwam het toch goed!

Snelle service en handige app maakt een gelukkige ontvanger van de bloemen

Zie boven

Mooi

Mooie bos bloemen op tijd geleverd

Als altijd

Het was als altijd weer een feest. Wat besteld is wordt geleverd en dat ook nog op tijd.

de bloemen waren keurig op tijd bezorgd en volgens de ontvanger was het een prachtig bouquetje.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire