geweldig

mijn vriendin kreeg het boeket voor haar verjaardag en vond hem prachtig.En was mooi op tijd.

Mooi boeket

Afgelopen week hebben wij een collega verrast met een mooi boeket bloemen na een onverwachte ziekenhuid opname. De collega blij verrast en daar was het ons om te doen.

Tevreden klant

Volgens de ontvangster waren het mooie bloemen en werd de bos hooglijk gewaardeerd,

Makkelijk in te vullen, goede levering

Simpel en goed

Prima geregeld!

Maandagavond besteld en de volgende dag geleverd en het was een super mooi boeket.

Prachtig boeket

Heel mooi boeket, netjes op tijd bezorgd.

altijd goed verlopen

Opnieuw een bestelling bij een jarig familielid. Een mooi boeket met een wenskaartje, keurig op tijd bezorgd met tevreden ontvangers. Topbloemen bevestigde per mail dat er was afgeleverd volgens afspraak.

Voor het bedrag van €56,95 vind ik het een karig boeket.

De service was top. De bloemen zijn op de opgegeven datum afgeleverd. Ik kreeg een foto toegestuurd van het boeket. Een mooi boeket. Wat ik jammer vind is dat ik het grootste boeket ad €56,95 had besteld maar dat het boeket voor een bedrag van bijna €60 best wel karig is. Als ik bij de bloemist bij mij in de buurt een boeket van €30 koop of laat samenstellen is het zo een ontzettend grote bos dat ik het bij wijze van spreken haast niet kan dragen. Het is ontzettend jammer dat zij geen boeketten bezorgen anders had ik het ongetwijfeld bij hen besteld.

Mooie bloemen

Makkelijk te bestellen..duidelijke foto's van de bloemen. Op tijd geleverd de volgende dag!! En bloemen zijn prachtig!!

Top !!! ( bloemen)

Alles is een 1e keer. Goede bezorging en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Geweldig boekket

Vooraf n mail....achteraf een mail...het is bezorgd.. Top service..dank

Prachtig vers boeket

Netjes op tijd geleverd en een prachtig vers boeket. Heel blij mee.

???

Normalite altijd tevreden geweest ook altijd netjes bezorgd nu ook top. Alleen de laaste 2 keren besteld teleurstellend. Bloemen / boeketen komen niet over een. Erg jammer kost wel geld. Mvg,

Topbloemen is top

Mooie bossen bloemen om uit te zoeken. Makkelijk om te bestellen. Stap voor stap word je op de hoogte gebracht van bestellen tot het is geleverd. Top!

Hele snelle goede levering

In de middag besteld, werd idd de volgende dag al bezorgd zoals ik hoopte. Mooi boeket.

Mooi boeket

Jarige vriendin erg blij met boeket

heel tevreden

ik heb de bloemen gezien en zag er goed uit

Grandioos de snelheid van levering.

Zie de regel hierboven.

slecht

Op vrijdag 1 november heb ik een boeket besteld voor bezorging op zaterdag 2 november bij mijn zus, ter gelegenheid van haar 33-jarig huwelijksjubileum. Tot mijn verrassing kreeg ik bericht dat het boeket niet was bezorgd en dat er een briefje in de brievenbus zou zijn achtergelaten. Helaas is dit briefje niet gevonden. Ik heb hierover gemaild en kreeg het verzoek om haar telefoonnummer, wat ik direct heb doorgegeven. Ondanks dat mijn zus maandag nog steeds niets had vernomen, heb ik opnieuw contact met jullie opgenomen. Inmiddels is er afgesproken dat het boeket vandaag vanaf 15:00 uur zal worden bezorgd. Ik waardeer jullie hulp, maar vind het erg jammer dat de levering op deze manier is verlopen, vooral gezien het feit dat dit een speciale gelegenheid betrof. Ik hoop dat jullie met dit feedback mijn ervaring kunnen verbeteren voor toekomstige bestellingen.

Makkelijk om te bestellen, netjes afgeleverd in de morgen! Het boeket ziet er goed uit, hetzelfde als op de foto. Ontvanger was erg verrast

PRACHTIG

prachtig bos en vaas,uitmuntend en mooi!!!

Super!!!

Voor 13.00 uur besteld en netjes in de middag bezorgd. Een prachtig boeket mijn dochter en schoonzoon waren er erg blij mee. Dus ik ben heel tevreden.

Alles keurig en op tijd afgeleverd!

Alkes oké en de ontvangers waren heel verrast en tevreden!

De beloften worden waargemaakt !

Mooie bloemen (geadresseerde stuurde foto van het afgeleverde boeket) dus keurig verzorgd afgeleverd en.. zelfs op een tijdstip zoals gevraagd. TOP !

Waardeloos

Heb een paar dagen geleden via top bloemen een bos bloemen besteld voor een zieke vriendin, vervolgens hoor je niet of die bezorgd is, en dan hoor ik dagen later van m'n vriendin dat hij afgeleverd is bij de buurvrouw, omdat ze er zelf niet was ( hoeveel moeite is het omdat vanuit jullie dat te laten weten? ) dit was eens maar NOOIT meer

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire